Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

33 Locuri de Munca Vulcanizator in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

33 Locuri de Munca Vulcanizator in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizator in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vulcanizator in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Lacatus Mecanic,​ Calificat Cu Experienta


Angajam lacatus mecanic , calificat cu experienta salariul este 4000 lei net pe cartea de munca. Program de lucru de la 7 la 15.00 numai schimbul 1. nu se lucreaza alt schimb. Atelierul in Colibasi langa uzina DACIA.
DESIGN WELDING PRODUCTION SRL

Angajez Pregatitor Vopsitor Auto


Vopsitorie auto cu sediul in Pitesti angajeaza pregatitor vopsitor cu experienta.program de 8h , salariu negociabil.asteaptam cv.urile sau detalii la nr.
MEDA SERVICE

Pilot Testari Auto


Beneficii: - Salariu motivant - Tichete de masa 35 lei zi lucrata -Prime -Sporuri de noapte 25% -Sporuri de ore suplimentare 200% Program: - 3 ture
Manpower

Angajam Consilier Service Auto


Euro Tehno Group recrutează pentru service-ul auto din Pitesti Consilier service Cerințe: Educație: studii superioare tehnice in domeniul auto Experiență în domeniul auto: minim 5 ani Cunoștințe de operare PC: de preferat aplicații informatice specifice în domeniul auto Cunoștințe de limba engleză sau germană - citit nivel mediu Altele: permis de conducere categoria B Capacitate foarte bună de planificare, organizare și comunicare Responsabilitati: Consilierul de service este responsabil de aplicarea intensivă a tuturor tehnicilor de vânzări pentru lucrările de service și pentru piesele de schimb și accesorii. Consilierul trebuie să asigure faptul că atelierul companiei contribuie prin calitatea optimă a lucrărilor la satisfacerea clienților cu privire la service. Clienții care urmează să fie asistați de consilier trebuie să fie susținuți în mod sistematic și calificat în toate etapele procesului de service cu scopul obținerii unor rezultate optime și a creșterii satisfacției acestora,
EURO TEHNO GROUP

Angajez Spalatori-auto


Angajez spalatori-auto cu experienta
EduWash and Go

Angajam Personal Spălătorie Auto Mioveni


condiții foarte bune de munca program flexibil contract de munca program 8 ore concediu de odihna
Gero

Lacatus Mecanic - Montaj


Se ofera : Pachet salarial atractiv Al 13-lea salariu concretizat in 3 prime 1 tichet masa zi lucrata Decontare transport lunar Asigurare de sanatate private Relatii la telefon : ; CV-urile se pot depune la:
SEGULA INTEGRATION

Mecanic Masini Unelte


Are capacitatea de a desfasura activitati de mecanica asupra masinilor unelte si anume : strunguri si centre de prelucrare cu sau fara CNC.
CX3 SOLUTIONS MACCHINES SRL

Angajam Operator Tratamente Termice,​ Operator Masini Unelte,​ Mecanic Si Electrician


Oferim: -Salariu foarte motivant, in functie de competente. -Orele lucrate suplimentar platite dublu (200 %). -Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata in valoare de 30 lei. -Asigurare privata de sanatate -Prime anuale (Paste, Craciun, Concediu de odihna). -Stimulente pentru idei sugestii de imbunatatire a activitatii. -Zile concediu de odihna in functie de vechimea totala in munca (minim 21 zile an, maxim 31 zile an). Cei interesati pot depune CV-ul la sediul societatii din Topoloveni, strada Maximilian Popovici,nr. 60 sau il pot transmite prin E-mail la adresa:
Componente Auto SA

Angajare Conducător Auto


Sc angajează sofer pentru comunitate categoria B, pentru prelata 3.5 to, experienta constituie un avantaj, de preferat din Pitești sau din apropiere.Pentru mai multe informații , la numărul de telefon .
Alimar

Sc Angajeaza Lacatus(confectii Metalice),​sudor(electric,​ Co2),​ Electromecanic


Angajam lacatus (confectii metalice), sudor (electric,CO2),electromecanic,program de 8 ore, salariu de la 2362 net + bonuri de masa, ore suplimentare platite separat. Detalii la telefon *****1
scingemax crane

Angajam Spalator Auto


Societatea comerciala angajeaza Spalatori Auto. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 3300 lei, platit in doua transe.
Vadita Impex
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 33 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.