Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

81 Locuri de Munca Weekend in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

81 Locuri de Munca Weekend in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Weekend in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Weekend in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Supraveghetor Spatiu Edutainment Mina Kids - Part Time/​full Time


Mina Museum by Si Lounge Locatie noua marca Si Lounge angajeaza supraveghetor spatiu de joaca si edutainment pentru copii, cu sau fara experienta, pentru primul muzeu de arta digitala din Bucuresti cu loc de joaca. Dorim sa formam o echipa tanara si dinamica careia ii place frumosul si bunul gust. Daca iti plac copii si jocurile copilariei, si de asemenea sa lucrezi intr-un alt fel de loc de joaca fata de cele clasice, te asteptam sa ne cunoastem. Responsabilități: - Supraveghează și asigură siguranța copiilor în locul de joacă; - Interacționează cu copiii și îi ajută să se distreze într-un mod sigur și responsabil; - Monitorizează activitățile copiilor și aplică regulile și regulamentele locului de joacă; - Asigură curățenia și igiena în locul de joacă; - Comunică eficient cu părinții și răspunde întrebărilor și preocupărilor lor; - Rezolvă conflictele și problemele care pot apărea între copii; - Organizează și coordonează activități distractive și educative pentru copii; - Menține un
Mina Kids
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 81 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.