Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Oferim Personal Ingrijire Batrani Program : Intern,​ Full-time,​ Part-time,​ 2 Sapt Luna,​ Weekend !


Oferim servicii de recrutare si plasare personal ingrijire varstnici bolnavi la domiciliu in orice zona din Bucuresti sau in zonele limitrofe : Ilfov, Baneasa, Pipera, Pantelimon, etc.. pentru orice Tip de program de lucru cautat de Dvs: Program de lucru INTERN ( Permanent ) unde se va oferii obligatoriu : Cazare + masa + salariu 4000 Lei + 2 Weekend-uri libere luna . Program de lucru FULL-TIME ( 8 ore ZI, Luni-Vineri ) - Salariu oferit va fi 3200 Lei luna . Program de lucru PART-TIME ( 2 sau mai multe ore zi ) - Salariu variaza in functie de orele lucrate zi. Program de lucru in Weekend ( Vineri seara - Duminica seara ) - Se ofera 400 Lei . Program 1 ora dimineata si 1 ora seara + 2 Weekend-uri - Se ofera 2200 Lei luna . Varstnici sau personele bolnave pot sa fie mobilizate sau neimobilizate la pat ! Toate femeile cu care colaboram aduc un dosar cu urmatoarele acte obligatorii : Copie Act de identitate + Cazier Judiciar + Adeverinta medic de familie ca sunt clinic sanatoase + Copie du
Expert Bone Menaj

Angajez Paznic De Weekend


Angajez paznic de weekend la un depozit . Progam de vineri seara pană luni dimineața. Ofer și rog seriozitate. Angajez si pensionari,oameni din provincie. Telef.
Silvmar

Angajam Agent Vanzari Part-time


Se cauta agent de vanzare si colectare cu domiciliul in sectorul 3. Programul este de 6 ore, flexibil. Se ofera salariu fix + comision din vanzari. Detalii la telefon!
Provident

Inchiriez Post De Cosmeticiana Part Time


salonul studio Tara închiriază post de cosmeticiană part time pret pe luna 700 de lei + utilități
salon studio tara

Caut Colaboratori Part-time


Echipa noastra iti ofera oportunitatea de a te alatura ca si Consultant de Credit in cadrul programului nostru part-time. Rolul tau va fi de a oferi consultanta de calitate clientilor nostri, de a raspunde la nevoile lor financiare si de a construi relatii durabile. Hai in echipa iCredit!
iCredit

5 To Go Part-time


Angajam part-time ( Sambata ,Duminica), barista sau ajutor barista , locatie Calea Griviței nr 371 langa medlife Pentru informati:
Iaris Cafe

Caut Job Part-time


Șofer posesor cat. B, C, D, E, Tr, atestate profesionale transport marfă+persoane, student, caut job part-time (2h 4h în baza adeverinței de la facultate) cu program flexibil (de preferat în weekend+seara noaptea în cursul săptămânii) în București. Experiență puțină cu platformă auto.
-

Caut Pers Part Time,​ptr.​particular


Pers.fizică caut om pentru activități de pază cu program flexibil,prefer cu permis categ B, Detalii la tel..Mulțumesc!
PERS.​fizică

Angajam Persoana Resurse Umane Part-time


Fade Consulting, firma de contabilitate angajeaza persoana pentru resurse umane. Prezenta fizica la sediu este obligatorie. Este necesara experienta. Zona Piata Iancului, sector 2. Cv-ul se poate transmite la adresa de email inscrisa pe site-ul societatii.
Fade Consulting

Colaborare Part Time


Caut persoane ambițioase dornice de veniturii suplimentare
Sarmis

Consultant De Credite Part Time


Vrei sa castigi un venit suplimentar? Te vrem in echipa noastra! Easy Asset Management este o Instituție Financiara Nebancara fondata in anul 2005, care activeaz in 6 tari: România, Bulgaria, Polonia, China, Macedonia si Ucraina, in prezent, compania este unul dintre liderii de piata in industria de credite rapide din Europa Centrala si de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. in Romania, sub marca iCredit, compania detine un portofoliu in valoare de peste 12 milicane de euro, lar echipa din tara noastr este format din peste 1.000 de profesionisti, care activeaz in biroul central din Bucuresti si in cele peste 100 de biouri din intreaga tara. Cerinte - Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient sa fiti comunicativi si ambitiosi, indiferent de varsta, sex, studii sau experient . Responsabilitati - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii d
Easy Asset Management IFN Sa

Bona Part Time


Cautam bona, 3 copii, sambata si duminica, 12-20, 200 lei pe zi.
std

Ingrijire Batrini Cu Program Part -time.​


Ofer ingrijire si supraveghere la domiciliu, pt.batrini(avind experienta in domeniu) in regim part-time .(daca se poate de la ora prinzului).
Lacramioara Gheorghe.​

Job Part-time-venituri Suplimentare


Esti interesat de un venit suplimentar ? Poti castiga comision ce poate depasi 2000 lei. Programul e part-time, lucrezi cand vrei. Se ofera training gratuit. Ce trebuie sa faci: -daca vrei promovezi produsele firmei pe baza de catalog fizic -daca vrei promovezi produsele firmei in grupuri Facebook -daca vrei postezi in grupuri Facebook anunturi de recrutare, dai detalii in privat De instruirea celor care se inscriu la tine in grup ma voi ocupa eu. Pentru a castiga comision cat mai mare e necesar sa recrutezi oameni de pe Facebook. Pentru detalii suplimentare cere detalii la numarul de mai sus. Cerinte: -seriozitate -rabdare -ambitie -perseverenta
SRL

Tinere,​ Part Time,​ Studente Etc


Magazin lenjerie intima cauta fete pentru sendinte foto prezentare produse, cu respectarea normelor privind gdpr. Nu este necesara experinta. Oferim castiguri atractive. Cerinte: deschisa, open mind, simt artistic, placerea de a poza...etc. Pentru contact si stabilirea unei intalniri va rugam sa ne trimite-ti minim 2 poze cu dvs., de preferat in picioare, in costum de baie si sau lenjerie intima la adresa

Asistenta Stomatologie Part Time Bucuresti Zona Vatra Luminoasa


Cautam colega pentru postul de asistent medical stomatologie, part time ( repartizarea orelor se va discuta la interviu) Va rugam trimiteti cv pe adresa de mail : Cerinte: - studii de asistent medical finalizate; - amabilitate, empatie, orientare catre pacient si lucrul in echipa; - experienta in domeniu - minim 2 ani; - seriozitate, punctualitate; - atitudine pozitiva ; - abilitati de comunicare eficienta; - cunostinte minime de utilizare calculator; Oferim: - seriozitate; - atmosfera de lucru placuta intr-o clinica moderna ; - salariu motivant; Atribuții: - primeste si pregateste pacientul in cabinet - asista medicul stomatolog in timpul procedurilor - asigura dezinfectia si curatenia cabinetului - sterilizeaza instrumentarul Program de lucru: L-V 4 h zi sau 2 zile pe saptamana 8 h si o zi 4 h
cmi dr bogdan marcel

Part Time Uber Bolt - Vw Id 5 Sau Tesla 3 Highland


Angajam sofer Uber Bolt pentru VW iD5 sau Tesla 3 Highland. Mai avem trei sloturi libere pentru colaborare de tip part time. Discutam detaliile la interviul din Calea Plevnei 145.
Yes Auto Solutions

Colaborare Firme Contabilitate Job Part Time


Sunt in cautarea unui loc de munca part time colaborare in domeniul contabilitatii. Am deja un job full time in contabilitate de la 8-17. Ma pot ocupa atat de procesarea documentelor, cat si de inchiderile lunare, declaratii lunare trimestriale, calcul impozit venit profit. Am experienta in utilizarea programelor:Saga, Sap, Nexus ERP. Mentionez ca detin licenta Saga.

Broker Asigurări (fără Experiență Necesară) - Part-time


Suntem în căutarea unor persoane motivate să se alăture echipei noastre din domeniul asigurărilor! Dacă îți dorești să faci parte dintr-un mediu dinamic și să îți dezvolți abilitățile într-un sector în continuă creștere, aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă pentru tine. Posibilitate de lucru din orice parte a tarii. Aplica acum pe : https: forms.gle CPszhEu8MjRjC2Ge9 Cerințe: Disponibilitate part-time Nu este necesară experiență anterioară în domeniul asigurărilor Cunostințe minime de utilizare a unui laptop PC Capacitatea de a lucra de la domiciliu Absolvirea a 12 clase Responsabilități: Participarea la training-uri pentru dezvoltare continuă în domeniul asigurărilor Comunicare eficientă cu clienții pentru a înțelege și satisface nevoile lor Administrarea eficientă a activităților specifice brokerajului Beneficii: Program flexibil, potrivit pentru studenți sau persoane care doresc un venit suplimentar Oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru dinamic Posib
Destine Broker

Imi Ofer Service De Sofer Part Time Unei Persoane Sau Firme


bună ziua numele meu ieste Marius am 39 de Anii dețin permis auto din anul 2005 fără nici un fel de eveniment în trafic dețin un autoturism Dacia logan model 2016 doresc să îmi ofer servicii de șofer loat copii de la școală îNsotit persoane în vârstă la medic sau la cumpărături menționez ca la rândul meu și eu sunt tată a 2 copii sunt disponibil zilnic după ora 15
caut
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.