Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca 4 Ore Pe Zi in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi 4 Ore Pe Zi in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Agent Vanzari Part-time


Se cauta agent de vanzare si colectare cu domiciliul in sectorul 3. Programul este de 6 ore, flexibil. Se ofera salariu fix + comision din vanzari. Detalii la telefon!
Provident

Inchiriez Post De Cosmeticiana Part Time


salonul studio Tara închiriază post de cosmeticiană part time pret pe luna 700 de lei + utilități
salon studio tara

Angajam Persoana Resurse Umane Part-time


Fade Consulting, firma de contabilitate angajeaza persoana pentru resurse umane. Prezenta fizica la sediu este obligatorie. Este necesara experienta. Zona Piata Iancului, sector 2. Cv-ul se poate transmite la adresa de email inscrisa pe site-ul societatii.
Fade Consulting

Asistenta Stomatologie Part Time Bucuresti Zona Vatra Luminoasa


Cautam colega pentru postul de asistent medical stomatologie, part time ( repartizarea orelor se va discuta la interviu) Va rugam trimiteti cv pe adresa de mail : Cerinte: - studii de asistent medical finalizate; - amabilitate, empatie, orientare catre pacient si lucrul in echipa; - experienta in domeniu - minim 2 ani; - seriozitate, punctualitate; - atitudine pozitiva ; - abilitati de comunicare eficienta; - cunostinte minime de utilizare calculator; Oferim: - seriozitate; - atmosfera de lucru placuta intr-o clinica moderna ; - salariu motivant; Atribuții: - primeste si pregateste pacientul in cabinet - asista medicul stomatolog in timpul procedurilor - asigura dezinfectia si curatenia cabinetului - sterilizeaza instrumentarul Program de lucru: L-V 4 h zi sau 2 zile pe saptamana 8 h si o zi 4 h
cmi dr bogdan marcel

Part Time Uber Bolt - Vw Id 5 Sau Tesla 3 Highland


Angajam sofer Uber Bolt pentru VW iD5 sau Tesla 3 Highland. Mai avem trei sloturi libere pentru colaborare de tip part time. Discutam detaliile la interviul din Calea Plevnei 145.
Yes Auto Solutions

Menajera Part Time


Doresc sa fac menaj cu disponibilitate doar în wekend.Ma pot deplasa în sector 3 și 2.Multumesc
Menaj
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.