Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

104 Locuri de Munca acasa in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

104 Locuri de Munca acasa in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi acasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi acasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ingrijitoare Varstnici La Domiciliu,​ Zona Dorobanti


Angajam ingrijitoare varstnici pentru ingrijire barbat 68 ani semimobil , program intern , zona Dorobanti , salariu 5000 lei.
senior care

Cabinet De Avocat Zamfirescu Angajeaza Studenti Absolvent De Drept Sau Avocat


Cabinet de avocat Zamfirescu angajeaza Student drept / absolvent de drept sau avocat Nu se cere experienta! Salariu atractiv si bonusuri Ne gasiti pe avocatzamfirescu ro Trimiteti cv ul pe office at avocatzamfirescu ro
Avocat Zamfirescu

Internship Pentru Studenti


Aplica la un internship ! Stim ca este greu sa gasesti un job la inceput de drum, de accea suntem aici pentru tine. Cautam consultanti entuziasti care sa raspunda cu zambetul pe buze clientilor! Vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica, in care sa te poti dezvolta profesional si personal? Compania multinationala este locul potrivit pentru tine! Iti oferim posibilitatea de a deveni un profesionist prin programe de pregatire, coaching si dezvoltare personala in cadrul Academiei de Vanzari . Pentru a avea succes in acest rol, este necesar sa ai abilitati de comunicare, sa inspiri incredere si sa fii corect. Experienta si Abilitati: - esti sociabil si responsabil - esti organizat - creativ - ambitios - om de actiune - abilitati de leadership si comunicare - abilitati de negociere - studii medii/superioare - cunostiinte Pachet MS Office Beneficii - Iti oferim pregatire si training - ai un program flexibil care iti permite sa dedici timp si proiectelor tale personale - ai posibilitatea de
DIAMANT 2000

Angajam Secretara Studenta Program Flexibil Obligatoriu Engleza Si Cunostinte It


studenta program flexibil obligatoriu engleza si cunostinte it
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 104 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.