Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

96 Locuri de Munca in Adjud - Joburi in Adjud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

96 Locuri de Munca in Adjud - Joburi in Adjud

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Adjud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Adjud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lacatus Mecanic Vrancart Sa Adjud


Candidatul ideal: - studii medii de specialitate - capacitate de invatare, adaptare si lucru in echipa - constituie un avantaj vechimea de minim doi ani in activitate Ce oferim noi? - salariu atractiv; -bonuri de masa, valoare bon 20 lei/ zi lucrata, -formare profesionala; - bonus de performanta; - prime Paste,Craciun; - decontarea navetei; - asigurare medicala MedLife,etc... Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, ne puteti lasa cv-ul la adresa de e-mail , sau ne puteti contacta la nr de telefon . Precizez ca locul de munca se va desfasura la Adjud, Vrancea.
VRANCART SA

Mecanic Mentenanta


CANDIDAT IDEAL Are studii medii ( profil tehnic- mecanic) si cunostinte temeinice de specialitate; Are pasiune pentru reparatii; Are experienta de minim 2 ani in mediul industrial pe parte mecanica; Este dispus la dezvoltare profesionala si personala continua si la noi provocari; Detine bune abilitati: de communicare, de lucru in echipa, de organizare si atentie la detalii; RESPONSABILITATI: Asigura intretinerea tuturor utilajelor , cat si pe cele de intretinere preventiva si predictiva a echipamentelor din dotare; Asigura inlocuirea pieselor defecte; Asigura reparatiile capitale ale utilajelor conform fiselor de mentenanta Sustine procesul de productie, implincandu-se in timp util in rezolvarea problemelor aparute si propunand solutii eficiente; Verifica starea de gresare a utilajelor si asigura pregatirea acestora pentru lucru; Se ocupa de curatarea utilajelor. Ce oferim noi? - salariu atractiv si negociabil; -bonuri de masa, valoare bon 30 lei/ zi lucrata; -formare profesionala; - b
Vrancart Recycling

Media netă estimată pe baza celor 13 de salarii introduse în Salario: 4262 RON/Luna

Angajăm Operator Documente Stație De Sortare Analina (adjudu Vechi)


Responsabilități: Întocmire note de cântar Întocmire avize Întocmire facturi Cerințe: Cunoștințe minime operare PC (Word, Excel) Abilitatea de a lucra independent Atitudine pozitivă Te așteptăm în echipa noastră!
Analina

Angajam Adjud,​ Asistent Vanzari Raion,​ Intocmire Avize


ANALINA Adjud își mărește echipa și caută : - personal statie sortare pt intocmire avize, note de cantar, totul se efectueaza de pe calculator. - SOFER CAT C pt statie betoane -ASISTENT VANZARI RAION MAGAZIN ANALINA - Raion ceramica si parchet - Raion electrice - Raion scule si unelte - Raion suruburi > Indrumarea clientilor > Comandarea produselor la agenti > Receptia marfii de la furnizor (verificarea si numararea marfii conform facturilor) > Aranjarea si completarea rafturilor cu produse > Etichetarea produselor cu preturi Se acorda bonus de Paste si Craciun. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numerele de telefon: Te așteptăm în echipa noastră!
ANALINA

Angajam Personal


Societate comerciala din Adjud angajeaza personal bucatarie si ospatari, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Contact:
adial

Electrician Vrancart Adjud


Candidatul ideal: - absolvent Liceul/ Scoala profesionala cu profil Electric, Electrotehnic, Electromecanic sau Automatizari - capacitate de invatare, adaptare si lucru in echipa - constituie un avantaj vechimea de minim doi ani in activitate desfasurata in instalatii industriale Ce oferim noi? - salariu atractiv; -bonuri de masa, valoare bon 20 lei/ zi lucrata, -formare profesionala; - bonus de performanta; - prime Paste,Craciun; - decontarea navetei; - asigurare medicala MedLife,etc... Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, ne puteti lasa cv-ul la adresa de e-mail , sau ne puteti contacta la nr de telefon . Precizez ca locul de munca se va desfasura la Adjud, Vrancea.
VRANCART SA ADJUD

Operator Industrial Carton Ondulat Vrancart Adjud


CANDIDATUL IDEAL: - diploma de liceu sau echivalent; - abilitatea de a lucra independent, precum si ca parte a unei echipe; - capabil sa prioritizeze sarcinile multiple si sa respecte termenele limita de productie; - persoana responsabila, dinamica, organizata; BENEFICII: - salariu atractiv si negociabil; - decontarea navetei; - tichete de masa in format electronic, 20 lei/zi lucrata; - sporuri (sambata, duminica, ore suplimentare, sarbatori legale); - abonament MedLife si asigurare de viata; - prima de Paste, Craciun; - formare profesionala; - posibilitati de promovare.
VRANCART SA

Electrician


Candidatul ideal: - absolvent Liceul/ Scoala profesionala cu profil Electric, Electrotehnic, Electromecanic sau Automatizari; - capacitate de invatare, adaptare si lucru in echipa; - constituie un avantaj vechimea de minim doi ani in activitate desfasurata in instalatii industriale. Descrierea jobului: - selecteaza si foloseste corect aparatura pentru determinarea curentului, tensiunii si rezistentei electrice - interpreteaza corect schemele electrice, simboluri si legile electrice de baza - determina circuitele paralele si in serie - inlocuieste/ repara echipamentul electric defect - executa lucrari de reparatie masini electrice - scoate de sub tensiune echipamentele electrice conform normelor tehnice de securitate a muncii Ce oferim noi? - salariu atractiv si negociabil; -bonuri de masa, valoare bon 30 lei/ zi lucrata, -formare profesionala; - prime Paste,Craciun; - decontarea navetei; - asigurare medicala MedLife,etc...
Vrancart Recycling

Media netă estimată pe baza celor 1097 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Angajez șofer Profesionist,​ C.​ce


se conduce tir,prelata, curse în țară, sâmbătă duminică liber, disponibile 2 locuri. salariul 5500>6000
Teitrans serv.​

Stivuitorist Adjud Vrancea


Candidatul ideal: - Autorizatie ISCIR pentru calificarea de Stivuitorist; - Reprezinta un avantaj persoanele care au exeprienta de minim 1an. Beneficii: salariu atractiv si negociabil; bonus de performanta; decontarea naveti; tichete de masa, 20 lei/zi lucrata; abonament Medlife+asigurare de viata;
GRUP VRANCART

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e Intern


Angajam sofer profesionist Categoria C+E pentru transport de marfa intern. Salariu atractiv. Detalii la numărul de telefon
Aidatranscom

Angajez Muncitori Constructii


angajez ;dulgheri,zidari ,zugrăvi ,muncitori necalificați
asi botosani

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Adjud


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Angajam Personal La Curatenie In Adjud!


Angajam persoane la curatenie in supermarket din Adjud. Ce putem oferi : - Program de dimineata - Program de 4 ore - Se lucreaza de luni pana vineri, fara sarbatori legale - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Un post stabil - Seriozitate Unde ne gasiti ? Poti incepe chiar de maine! La numarul de telefon sau prin mesaj privat!
Medline

Angajam Mecanic Camioane


Tip job: Mecanic utilaje grele/camioane. Activitate: Mentenanta/service utilaje statie de sortare(balastiera). Se ofera salariu motivant si cazare daca se cere.
SC Patimag Analina SRL

Angajam Muncitori Constructii


Angajam dulgheri,zidari,fierari salariu 4000-6000 ron
Marble art decor
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 96 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.