Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Administrative Officer in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Administrative Officer in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Administrative Officer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Administrative Officer in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Asistenta Medicala Debutanta Ptr Azil De Batrani.​trimite Cv Doar Daca A-i Citit Anuntul!


Oferim un loc de munca unei asistente medicale care isi doreste sa isi faca debutul in profesie sau care este in situatia de a-si pierde diploma datorita inactivitatii profesionale. Locul de munca se adreseaza doar persoanelor serioase,harnice,empatice cu batranii si care si-au ales profesia din pasiune.Este importanta sa stim ca in acest moment toate angajarile in sistemul bugetar sunt blocate,deci voluntariatul intr-un spital de stat nu are cum sa se finalizeze cu o angajare! OAMMR-ul a redus de la 4 la 3 ani durata in care, daca nu a-i profesat, a-i absolvit degeaba o Scoala Postliceala de 3 ani ! Programul de munca este de luni pana vineri 7,00- 15,00 sau la 12 ore ( 7,00-19,00) o zi cu o zi. Salariul brut oferit este de 3300 lei lunar la care se adauga sporuri si premieri in functie de realizarea unor targheturi. In fisa postului sunt prevazute atributiile de ingrijire invatate in Scoala Postliceala Sanitara , respectiv tehnicile de nursing si ingrijire absolut indispensabile unor
Camin batrani

Angajam Asistenta Medicala Cu Pfi Sau Pfa


Camin persoane varstnice angajeaza ,part time sau full time, asistent medical generalist cu PFI sau PFA. Acceptam si persoane care lucreaza in alte parti si pot face lunar cateva ture. Practic , la inceputul lunii, ne dati zilele in care sunteti disponibila sa veniti si noi va facem graficul in functie de disponibilitatea dvs. Obligatoriu cu contract pe PFA sau PFI. Plata se efectueaza imediat dupa terminarea turei de lucru in baza facturii emise. Se ofera 200 lei net la tura de noapte si 160 lei la tura de zi.
Camin batrani

Consultant Accesare Fonduri Europene Cu Experienta,​ Asistent Manager,​ Contabil Economist


Suntem o societate cu vechime si experienta pe piata muncii si dorim sa extindem echipa. Angajam o persoana cu experienta de minim 2 ani in scrierea si depunerea proiectelor pentru atragerea de fonduri europene pe pozitie de Consultant, pentru angajare full-time. Daca ai experienta pe PNDR 6.1, 6.2, 6.3, 6.4, fonduri guvernamentale si fonduri destinate Start-up -urilor si nu numai, te asteptam in echipa noastra. De asemeni angajam Asistent Manager cu experienta in secretariat birou min. 1 an Contabil Economist cu experienta in domeniu 3- 5 ani. Oferim salariu fix+ comision(4000-8000 lei luna) Mediu de lucru profesionist Formare profesionala continua
FRUMAR TRAININGCONSULTING SRL

Angajam Asistenta In Stomatologie!


Clinica Loremed angajeaza asistenta in stomatologie !
Clinica Loremed
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.