Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Simigeria Petru Angajează Vânzători Si Preparatori în Bucătărie (iaȘi)


Simigeria PETRU este în căutare de persoane care dețin o atitudine pozitivă și dornice să inspire zilnic clienții noștri, dar să le și încânte ziua cu produsele PETRU! Căutăm personal pentru posturile de vânzător oare și preparatori covrigi si pizza ( etapa de coacere). Nu punem accent pe experiență, tot ceea ce trebuie să știi să faci este să fii pozitiv și axat pe dezvoltare continuă. Pe restul le vom învăța împreuna! Ce trebuie să faci ca și preparator în bucătărie? Verifici calitatea materiilor prime și termele de valabilitate ale acestora; Prepari pizza și produsele de patiserie după rețetele noastre; Pregătești tăvile pentru coacere; Asiguri curățenia echipamentelor folosite; Verifici stocurile materiilor prime și te asiguri că ai materie primă pentru desfășurarea activității zilnice; Pornești friteuza și cuptorul. Ce trebuie să faci ca și vânzător oare? Oferi produse spre vânzare clienților, conform solicitării acestora. Soliciți la timp produsele finite și te asiguri că ai în p
Simigeria Petru Iasi

Brutari


Brutari cu experienta pentru Salarizare maxima. sau Calificare la locul de munca in specializarea de brutar-patiser.
AFER SRL IASI

Media netă estimată pe baza celor 21 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Brutar In Nicolina 1 Iasi


BRUTAR, in cartier Nicolina 1 Iasi, program doar de zi, tura de dimineata,duminica liber. Conditii f bune de lucru. rel la tel P
pv

Angajăm Pizzer Cu Experiența


Angajez pizzer. Daca esti o persoana responsabila, punctuala si pasionata de ceea faci, te asteptam in echipa noastra.
Fast food

Sc Restaurant Angajează Lucrător în Bucătărie


Restaurant Turnul de Apa își mărește echipa, căutam personal lucrător în bucătărie și ospătar ospătăriță ! Dacă ești energic și vesel, dacă vrei sa faci parte dintr-o echipa prietenoasa și calda te așteptăm la Restaurant Turnul de Apa pe aleea Mihail Sadoveanu nr 7 sau la nr de telefon
Sc restaurant

Hotel Indiana Angajează Bucătar,​ Ospătar,​ Cameristă și Receptioner


Hotel Indiana angajează: Bucătar Ospătar Cameristă Receptioner Pentru detalii și interviu, sunați la . Locație centrală. Alăturați-vă echipei noastre și fiți parte dintr-o experiență hotelieră de excepție!
Restaurant Moara de Foc

Angajez Bucatar


ASSAGGI SRL, angajeaza bucătar cod COR 512001, in conditii deosebit de avantajoase.Se ofera cazare, norma intreaga si bonusuri.
assaggi srl

Bucatarie Chinezeasca Wok


Angajam personal pentru bucatarie: 1. daca stii sa lucrezi cu wok-ul, e un super avantaj 2. pregătire materie prima 3. salariul motivant Ne dorim un om harnic, nu neaparat cu experiența, dar dornic sa învețe. SPECIFIC CHINEZESC Detalii la tel: email:
MrYU

Echipa Dinamica Cauta Coleg(a) Pentru Postul De Bucatar Pe Departamentul De Salate Si Deserturi.​


Cautam sa ne completam echipa cu o persoana pasionata de gatit,responsabila si dinamica. Oferim contract de munca pentru o perioada nedeterminata de timp,posibilitate pentru dezvoltare profesionala. Daca te regasesti in descriere,lasa-mi un cv si te astept la un interviu
Staropramen Czech In

Angajam Bucatareasa Si Pizzer


Restaurant cu autoservire situat in Iasi-Lunca Cetatuii angajeaza bucatareasa cu experienta in special in preparatele cu specific romanesc si pizzer. Pentru mai multe detalii va rugam apelati la nr de tel:
Vanu paninoteca

Pizzeria Alelisa Valea Adanca Angajează Pizzer


Pizzeria Alelisa punct de lucru Valea Adanca angajează pizzer și ajutor pizzer! Experiența constituie un avantaj! Salariul motivant! Pentru detalii sunați la numărul de telefon din anunț!
Sc Pizza a Pezzi Srl

Angajez Personal Pizzerie Iasi ( LuncacetĂȚuii,​visoianu,​pizzeria Italiana)tel.​


angajez personal pizzerie(cu si fara calificare), salarii atractive.program 2zile 2zile. relatii la tel. sau la fata locului.(nu comunicam prin sms sau email)
PIZZA ITALIA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.