Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bucatar Gradinita Privata Timisoara


Persoană punctuală, disciplinată, cu simțul responsabilității, organizată și rapidă Trebuie să respecte regulile de igienă din bucătărie și să fie curate Dispunem de o bucătărie foarte bine utilată, cu aparatură profesională Durată de lucru - 8 ore zi 5 zile - Să pregătească micul dejun, prânzul și 2 gustări, zilnic - Să ajungă la timp la serviciu - Să prepare mâncarea în timp util - Să păstreze bucătăria curată - Să aibă grijă de utilajele, aparatele, ustensilele din dotarea bucătăriei - Să aibă calitățile necesare pentru a putea lucra în echipă
Personall Agency SRL

Angajare Personal Patiserie


SC AROMA-FILIASPAN SRL ,cu sediul în SAT GELU,COM.VARIAS,NR.226,CAM.1,JUD.TIMIS angajează 1 persoană in funcția de brutar. Cv-urile se depun la sediul societatii pâna la data de 20.03.2024 Relatii la telefon :
SC AROMA FILIASPAN SRL

Soft Bar - Soft Restaurant - Fast Food Sau Livrari Ab Soft Horeca Manager


Software complet vanzari - mese - ospatari - bonuri de comanda - rapoarte - de la 240 lei/luna cu Service suport inclus Pentru o prezentare la sediul nostru sau al dvs. si detalii complete va asteptam sa ne contactati 0728-442.399 Suntem din Timisoara si pe piata din 2006. Printre clientii nostri : DOPO POCO Timisoara, Cheers Bistro Pub, Bugard Pub, Spirit Cafe, Electric Theatre, PIZZERIA AL CAMINETTO, Planet Fast food, Select party Iulius Mall,Sevastia's Book, Dj Studio, Barrio,Yamy Bistro si multi altii
AB SOFT

Shaorma - Lucrător Bucătărie (eat Station Dumbravița)


Eat Station caută coleg ă! Fast Food cu locația în Dumbrăvița ( în parcare la Mc Donlands) angajează. Shaorma - lucrător bucătărie ( cu sau fără experiență ) Program de lucru flexibil : 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere.
Eat Station

Angajez Personal Pentru Fast Food


Angajez personal pentru Fast food in zona Blascovici , Timisoara , pentru detalii
Kusmodi Oana Market

Angajam Vanzatoare Patiserie-brutarie


angajam vânzătoare patiserie-brutarie program o săptămâna de dimineața de la 06:00-14:00 și o săptămâna de după masa de la 14:00-22:00, un wekeend se lucrează și unul nu program mai scurt salar atractiv nr tel zero șapte patru șase trei șase unu trei șase zero
patiserie-brutarie

Angajam Personal Fast-food


SC Casa Dell'Amore SRL angajează: -Lucrător in bucătărie Candidatul Ideal Cerințe: -Abilități excelente de lucru în echipă, atenție la detalii și rapiditate în execuție -Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat -Flexibilitate în program și disponibilitate pentru lucru în ture -Experiență anterioară în prepararea produselor tip fast food și nu numai, reprezintă un avantaj Descrierea jobului Responsabilități: -Pregătirea și asamblarea produselor tip fast food și nu numai conform standardelor companiei -Asigurarea calității și prospețimii produselor -Menținerea curățeniei și respectarea normelor de igienă în bucătărie -Colaborarea eficientă cu colegii din echipă pentru a asigura un flux de lucru optim -Asigurarea unei experiențe pozitive pentru clienți prin servirea produselor într-un mod prompt și politicos Beneficii: -Salariu motivant -Mediu de lucru plăcut -Posibilitate de avansare
SC Casa DellAmore SRL

Angajam Casier Fast Food.​


Punct de lucru MOSNITA NOUA Cerinte : - cazier curat -seriozitate si consecventa - respect fata de oameni - capacitate de lucru in echipa Oferim : - salariu atractiv - 1 masa zi - se lucreaza 1 zi 1 zi - bonusuri prime - Asiguram transport - contract de munca pe periodata nedeterminata Descrierea postului : - preluarea comenzilor servirea comenzilor. - lucrul cu casa de marcat. - receptionare marfa. - curatenie la locul de munca.
DUMERA

Angajam Brutar Si Patiser


Fabrica de paine, angajam brutar si patiser cu experienta in domeniu.
Bega Pam

Oportunitate De Angajare: Bucătar Specializat în Bucătăria Indiană


Restaurantul Tassei caută un bucătar talentat și pasionat de bucătăria indiană pentru a se alătura echipei noastre dinamică. Dacă aveți experiență în gătitul preparatelor indiene autentice și vă place să aduceți savoarea și aroma autentică în farfurie, sunteți persoana pe care o căutăm. Responsabilități: Pregătirea și gătirea preparatelor din meniul indian al restaurantului, respectând rețetele și standardele noastre de calitate. Gestionarea stocurilor de ingrediente specifice bucătăriei indiene și aprovizionarea acestora la timp. Asigurarea igienei și a standardelor de siguranță alimentară în bucătărie. Cerințe: Experiență anterioară în gătitul preparatelor indiene, cu cunoștințe solide despre condimente și tehnici de gătit specifice. Abilități excelente de organizare și gestionare a timpului, cu capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat. Atitudine pozitivă și capacitate de lucru în echipă. Dacă sunteți pasionat de arta culinară indiană și sunteți dornic să vă alăturați une
Tassei

Pizzeria Poli


Pizzeria Poli angajează- Dispecer și Pizzer Pt mai multe detalii sunați la urmatoarele numere de telefon
Pizzeria Poli

Angajare Lucratori Comerciali Pentru Fast Food


Angajam lucrători comerciali pentru servire gyros ! Timisoara , str. Calea Torontalului 25, Stavros Gyros. Program 2 cu 2, orar 10-22.
SOLDADO SRL

Angajez Lucratori Servire Fast Food


Stavros Gyros angajeaza lucratori comerciali pentru servire clienti.Punct de lucru din Timisoara, str. Calea Torontalului 25. E necesara experienta de lucru ,dar pentru cei cu abilitati, se poate invata rapid la locatie. Carte de munca .Salar atractiv.
SC SOLDADO SRL

La Ceaune Dumbravita Angajeaza Ajutor De Bucatar


La ceaune dumbravita angajeaza ajutor de bucatar Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati
La ceaune dumbravita

Ajutor Menaj Bucătărie Part Time


Persoana singura caut persoana să-mi gătească de regim de două ori săpt circa 2-3 ore tura. Ofer prețul pieței. Rog seriozitate și profesionalism.

Pizzer


Zone angajeaza Pizzer cu experienta. Salariul in functie de experienta, mediu placut de lucru.
Zone

Media netă estimată pe baza celor 13 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Bucatar Program Luni - Vineri,​ 08.​00 - 17.​00,​ Sambata 9-15.​30,​ Duminica Liber


Cautam o colega sau un coleg pentru a ne intregi echipa! Atribuții: pregatire mic-dejun si brunch, spălare vase, curatenie zilnica in bucatarie. Program de lucru luni-vineri, 08.00 - 17.00, sambata 9-15.30, duminica liber Caffe del Doge - complex comercial Galeria 1 - Calea Sever Bocu nr.2, Timisoara
Caffe del Doge

Angajez Ajutor Brutar


angajez ajutor brutar la brutăria din calcea
pan calacea

Angajam Pizzer Cu Experienta ,​program 2 2


Restaurant Locanda del Corso angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar este obligatorie,cuptorul pe care se va lucra este pe lemne . Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 3 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Timisoara. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
DEL CORSO FAMILY SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.