Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

98 Locuri de Munca Auto in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

98 Locuri de Munca Auto in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Tinichigiu Auto


SERVICE AUTO AUTORIZAT,ANGAJEAZA IN CONDITII AVANTAJOASE TINICHIGIU AUTO.SE OFERA SI BONUSUTI PENTRUU PERFORMANTA.DETALII LA TELEFON
Alma Auto Paints SRL

Spalatorie Auto - Angajare


Angajez cu carte de munca. Salariu avantajos.
DonaldServ

Vulcanizator,​manipulant,​mecanic Auto


Euromaster Constanta angajeaza :vulcanizatori,manipulanti,mecanici auto.Nu necesita experienta.Salariu atractiv,bonuri de masa bonusuri de performanta.
Euromaster TyreServices Romania S.​A.​

Angajam Mecanic ,​ Electricican Auto


service auto angajam mecanic si electrician auto cu sau fara experienta , program L-V 08.30 -17.30 . salariul se stabileste in functie de experienta profesionala . mai multe detalli la telefon .
ECOPOWER GPL SRL

Angajam Mecanic Auto


Iulius Service Auto Constanta, str. Interioara4, angajeaza mecanic auto cu experienta.
Iulius Service

Angajez Tinichigiu Auto


SERVICE AUTORIZAT,ANGAJEAZA TINICHIGIU AUTO IN CONDITII AVANTAJOASE.BONUSURI IN FUCTIE DE EXPERIENTA SI PERFORMANTA RELATII LA TELEFON
ALMA AUTO PAINTS

Angajam Personal Spalatorie Auto


Angajam personal cu experienta pentru spalatorie auto in Constanta. Pentru detalii :
Roxy

Postas Curier Auto


Pink Post isi mareste echipa operationala in Constanta! Suntem in cautarea unui coleg colege, care sa ocupe functia de postas si curier auto! Activitatile principale se rezuma la: Sortarea corespondentei in functie de o serie de criterii prestabilite (ex. nume strazi, numar imobil, etc). Livrarea zilnica de plicuri pe zona alocata;
ILRA Pink Post Operations

Spalatorie Auto : Angajare


Angajez personal, carte de munca, salariu avantajos
DonaldServ

Angajam Fata Spalatorie Detailing Auto


Spalatorie auto si detailing interior angajeaza fata pentru ajutor interioare auto,aspirator,geamuri s.a Experienta este necesara!Contract de munca perioada nederminata,salariu atractiv,colectiv tanar!Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la sau
Sc CLB ALCANTARA SRL

Angajam Personal Spalatorie Auto


Angajam personal cu experienta pentru spalatorie auto,spalare interior exterior Persoanele interesate trebuie sa prezinte seriozitate si responsabilitate la locul de munca
Roxy Splash Srl

Angajam Coordonator Auto


Responsabilitati si sarcini: - Cunoaste si va respecta prevederile legale cu privire la circulatia pe drumurile publice, in trafic intern de marfuri; - Planifica, organizeaza si controleaza activitatile legate de transport; - Administreaza flota auto; - Coordoneaza si supravegheza activitatea conducatorilor auto; - Programeaza si optimizeaza rute; - Urmareste modul de intretinere si exploatare a masinilor, starea tehnica si de curatenie; - Stabileste necesarul de piese de schimb si consumabile auto; - Pastreaza legatura cu autoritatile rutiere si furnizorii relevanti; - Obtinerea licentelor de transport si a celor de executie pentru autovehicule; - Reprezentarea societatii in raport cu ARR, RAR, Politie; - Preluarea cererilor de oferte si a comenzilor din partea clientilor; - Primirea si confirmarea comenzilor de transport; - Gasirea solutiilor optime de desfasurare a transporturilor si comunicarea solutiilor alese catre clienti; - Organizarea transporturilor in cele mai bune conditii,
SC SERCONSTRUCT ROADS

Spalatorie Auto Angajam Personal


Spalatorie auto angajam personal cu experienta spalat interior-exterior,nu oferim cazare
SC ROXY SPLASH SRL

Angajam Mecanic Auto Camioane


Angajam mecanic auto pentru intretinere si reparatii camioane. Salariu atractiv ! Detalii la :
GLOB

Angajez Conducator Auto Categ C+e


experienta cu cap tractor cu semiremorca preferabil si cu atestat pt transport agabaritic perioada nedeterminata
T.​A.​S.​

Angajam Sofer Mecanic Auto


SC TRANSELCOM SRL își extinde echipa iar tu poți fi candidatul potrivit! Suntem în căutare de colegi calificați- SOFER, MECANIC AUTO, care să fie dornici de o nouă provocare profesională alături de compania noastră.
S.​C.​ Transelcom S.​R.​L.​

Conducator Auto Categoria B


Descriere firma: Firma de procesare si preparare a produselor din carne angajam CONDUCATOR AUTO CATEGORIA B. Fabrica isi desfasoara activitatea in localitatea Lumina Jud.Constanta. Candidatul Ideal - Studii medii ; - Experienta de cel putin 1 an; - Experienta relevanta in posturi similare constituie un avantaj; - Aptitudini de comunicare, planificare si negociere; - Seriozitate, dinamism, disciplina,meticulozitate si adaptabilitate; - Permis de conducere fara evenimente rutiere; - Cunostinte de mecanica auto constituie un avantaj; Descrierea jobului - Intretine si pastreaza autovehiculul in stare optima de functionare -Completeaza zilnic foile de parcurs -Raspunde de corecta gestionare a produselor care in mod obligatoriu sunt insotite de documentele legale Rugam seriozitate.Relatii suplimentare la nr.de te. - pers.contact Manea Adina in intervalul orar 7,30-16.
GEPETO IMPEX SA

Angajam Conducator Auto Si Muncitori Necalificati


Societate angajeaza conducator auto categoria B(duba 3,5 tone) si manipulanti anvelope uzate . Program fix 8,00-16,00 ,de luni pana vineri. Bonuri masa. Relatii la sediul societatii din Constanta ,Interioara 2,tel.
Traian Company SRL

Spălătorie Auto - Cazare Gratuită - 2400 Lei


Spălătorie auto - Constanța - angajeaza personal spălat vehicule. Posibilitate cazare gratuită. Salariu 2400 lei in mână + tips + contract de muncă. Nu se răspunde la mesaje. Relații doar la telefon.
Spălătorie auto

Societate Comerciala Angajeaza Gestionar Si Auto Macaragiu


Societate comerciala angajeaza pentru depozitul propriu de materiale de constructii situat in Constanta astfel: 1 post gestionar materiale de constructii 1 post automacaragiu Va rugam sa transmiteti cv -urile dumneavoastra pe adresa de email:
HABITAT RESIDENCE INVEST SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 98 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.