Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

96 Locuri de Munca Auto in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

96 Locuri de Munca Auto in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Gestionar Pentru Magazin Vopsele Auto și Accesorii - Constanța


Gestionar pentru magazin vopsele auto și accesorii - Constanța Adresa: Bulevardul I C Bratianu nr. 128 Cerinte: - Studii medii sau superioare. - persoană cu experiență în domeniu. - Cunoștințe de operare PC, - inventariere și eliberarea mărfurilor, - urmărirea stocurilor și - întocmirea documentelor necesare. Salarizare avantajoasă, tichete de masă. Program 9- 17 Hai să ne cunoaștem! Hai în echipa noastră!
ROMSERVICE SRL

Angajam Manipulant Colete In Auto Oras Constanta


Va rog cititi cu atentie anuntul si doar daca sunteti sigur ca doriti sa lucrati atunci contactati-ma. Angajam Manipulant marfa incarcare descarcare comenzi in auto din flota priprie Se lucreaza in echipa soferul + manipulant ce vor incarca si descarca coletele impreuna. Greutatea medie a unui colet sac 10 -15 Kg. Punctul de lucru este in camionul firmei Ca si punct de plecare dimineata zona Jumbo centura Constantei Program Luni - Vineri 8:00 - 17:00 Cerinte :- domiciliul din Judet Constanta sau imprejurimi ( nu se asigura naveta ) - Manipulant marfa - fara experienta ( totul se invata ) - Fara incidente grave in cazier judiciar - Varsta maxima 55 ani. Beneficii : - Contract perioda nedeterminata- -Salariu atractiv + bonuri de masa Detalii la nr de telefon din anunt intre 12:00 si 20:00
Bogdan

Angajare Soferi Auto Cat C+e,​ Transport Local Sau Transport Intern


Angajam conducator auto categoria C+ E, pentru transport containerizat - 1 post disponibil- Local Port Agigea, program Luni-Vineri 8: post disponibil- Intern Port Agigea Constanta - Romania.
Denisa Trans Srl

Angajam Tinichigiu Auto! Reprezentanta Peugeot Si Citroen Constanta.​


Reprezentanta Peugeot si Citroen Constanta, angajam tinichigiu auto! Salariu motivant, conditii de munca favorabile. Program de luni pana vineri,
SC MOTOREX SRL

Angajez Urgent Fete Si Băieți Spaltorie Auto


se ofera carte de munca salariu atractiv se discuta la fata locului spălătoriea se afala in Năvodari...rel la tel
dani

Reprezentanta Peugeot Constanta ,​ Angajam Mecanici Si Electricieni Auto!


Reprezentanta Peugeot Constanta, angajam mecanici si electricieni auto, Oferim salariu motivant, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri.Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!
SC MOTOREX SRL

Tazinin Strong Srl Angajeaza Agent Curatenie Si Conducator Auto


SC TAZININ STRONG SRL angajeaza condducator auto si agenti curatenie in condtii bune de lucru si de salarizare
tazinin strong

Angajez Vulcanizator


VULCANIZARE AUTO,ESTE NEVOIE DE O PERSOANA CU EXPERIENȚĂ SAU FARA.SALARIU DISCUTABIL
adi auto performance

Angajam Soferi Cat C,​e


Angajam soferi profesioniști pentru transport cu dube frig .Incarcari de la depozitul Kaufland Ploiesti.Program flexibil( se lucrează în schimb pe masina),salariu motivant. Relații la tel .
Sim Auto Spedition

Vopsitor Confectii Metalice Si Muncitor Necalificat


Descriere : muncitor cu sau fara experienta Atributiile postului - Pregateste structuri metalice ,subansamble in vederea vopsirii - Vopseste structuri metalice in camera de vopsit - Cunoaste si aplica normele de protectia muncii . Pregatirea si experienta: - absolventi de scoli tehnice , se poate califica si capata experienta impreuna cu noi - experientă este un avantaj Oferim: -salariul negociabil, in functie de competente,implicare in realizarea sarcinilor incepand cu 3.500 - lei net,Bonusuri in functie de realizari , tichete de masa si transport decontat pentru angajatii cu domiciliul in afara localitatii Constanta -Ovidiu. Rugam sa lasati datele de contact aici.
ENOLA AUTO

Gestionar - Magazioner


GESTIONAR-MAGAZIONER Bune abilitati de comunicare Disponibilitate la program de Luni- Vineri, orele 7:30- 16:00 Operare PC: SAGA, MS Office (Excel, Word) constituie avantaj Permis de conducere categoria B de minim 2 ani Capacitate de planificare si organizare a activitatii proprii, precum si de lucru in echipa Descrierea jobului Asigura gestiunea fizica a stocului de materiale in depozit Introduce marfa in stoc in baza documentelor de intrare Asigura miscarea stocurilor Pregatirea comenzilor pentru pentru completarea stocului Participa la inventarierea produselor Contract de munca pe perioada nedeterminta Salariu intre 2500- 3500 lei plus Bonuri de masa si Bonusuri . Se asigura sau se deconteaza transportul ,pt distanta mai mare de 5km. Bonusuri in functie de implicare si performanta Descrierea companiei Echipa Enola auto , cauta coleg pentru postul de Gestionar/ Facturare. Societatea noastra se ocupa cu productie de Caroserii auto . Activitatea are loc in Loc OVIDIU jud CONSTANTA
ENOLA AUTO

Angajam Agent Vanzari Si Sofer Distribuitor


Firma de distributie produse alimentare cu sediul in Lumina, angajeaza agenti de vanzari si soferi distribuitori.Experienta in domeniu constituie un avantaj.
arimar auto shop

Vulcanizare Boema Angajează Personal Calificat


Vulcanizare angajează vulcanizator cu experiență ,salariu în funcție de experiență ,plus bonus în perioada (sezonului de schimb vara-iarna)pentru mai multe informații tel:
CHRISTIAN GOMME SERV SRL

Angajam Inginer Mecanic


ZEM INFRASTRUCTURE angajeaza inginer mecanic. Program full time, asiguram masa,cazare si transport.
ZEM INFRASTRUCTURE SRL

Angajam Sudori Si Lacatusi Mecanici


SC INOX DESIGN PRO SRL cu activitate pe piata din anul 2005 angajeaza: - sudori CO2 ARGON ELECTRIC - lacatusi mecanici Domeniul de activitate: Confectii metalice Programul de lucru: Luni-Vineri 08-17 cu pauza de masa Angajarea se face cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul:
SC INOX DESIGN PRO SRL

Lacatus Mecanic Tubulatura 4.​500 - 7.​000 Lei Net


Atributiile postului: - Taie, asambleaza si instaleaza diferite tipuri de tevi, tuburi si fitinguri metalice si nemetalice; - Cunoaste si citeste corect desenele de ansamblu si de executie; - Pozitioneaza, asambleaza, instaleaza si intretine sisteme de tubulatura, suporti de tevi si echipamentul hidraulic si pneumatic asociat cu acestea pentru abur, apa calda, incalzire, racire, lubrifiere, stropire si sisteme industriale de productie si procesare, aplicand cunostinte de operare a sistemului si urmand planurile; - Selecteaza tipul si dimensiunea tevii, materialele si echipamentele cum ar fi suporti, agatatori, conform specificatiilor; - Taie table de diferite grosimi cu autogenul, le prelucreaza in Y sau V si le polizeaza pentru sudura; - Cunoaste si aplica normele de protectia muncii si munca cu foc deschis. Pregatirea si experienta: - curs calificare lacatus mecanic sau tubulator; - experientă minim 3 ani in domeniul tubulatura (tevi,conducte); Oferim: -salariul negociabil, in functi
TOP OIL INTER S.​R.​L.​

Angajam Lacatusi Mecanici ,​ Sudori Co2,​electric,​argon


angajam in portul constanta lacatus mecanic si sudori contract de munca permanent asigurare de sanatate privata pentru relatii va asteptam pe bdl Mamaia nr 191 hotel Randy
ambient decor deluxe

S.​c Mabec Trading Srl Angajează Sudori și Lăcătuși Mecanici Profesioniști Salar Foarte Motivat!


S..c Mabec trading srl angajează lăcătuși și sudori profesioniști salar foarte motivat! ! Așteptăm să ne contactați!
Mabec trading srl

Lacatus Mecanic


Căutăm un lăcătus mecanic cu experiență care să se alăture echipei noastre. Veți lucra într-un mediu dinamic și veți contribui la succesul organizației noastre. Responsabilități: Asigură funcționarea corespunzătoare a instalațiilor și echipamentelor electromecanice conform politicilor și procedurilor companiei Efectuează sarcinile de remediere a defectelor instalațiilor și utilajelor astfel încât procesul de producție sa se poată desfășura în condiții normale Răspunde de buna funcționare a instalațiilor pieselor energetice Verifică stocul de piese de schimb și asigură necesarul pentru fiecare schimb de lucru Identifică și analizează natura defectelor apărute și cauzele care le-au generat Răspunde solicitărilor departamentului de producție, atunci când apar defecte Candidatul ideal: Studii: medii ( liceu sau școala profesională), profil mecanic Cunoștințe tehnice și mecanice, minim 2 ani într-un rol similar (rol de lăcătuș mecanic, mecanic întreținere instalații) Spirit de observație, m
ARGUS SA

Media netă estimată pe baza celor 148 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajam Mecanici Camioane Si Utilaje Si Sudor


Societate constructii ,angajam mecanic intretinere camioane si utilaje, sudor electric si autogen. Pentru relatii sunati la telefon.
CONSTRUCTII
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 96 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.