Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Auto in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Auto in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Categoria C Macara Auto


Societate comercială cu sediul în Craiova angajează șofer categoria C - macara auto. Activitatea se va desfășura pe teritoriul țării. Salariul este unul atractiv, pentru informații suplimentare nu ezitați să telefonați. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj.
SC METROREAL SRL

Angajez șofer Categoria C Macara Auto


Societate comercială cu sediul în Craiova angajează șofer categoria C - macara auto. Activitatea se va desfășura pe teritoriul țării. Salariul este unul atractiv, pentru informații suplimentare nu ezitați să telefonați. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj.
SC METROREAL SRL

Angajez Lucrător Spalatorie Auto In Craiova


Angajez fete pt interioare la spălătorie auto (cu sau fără experienta) în Craiova . Tel .
Alle

Angajez Personal Necalificat Service Auto


Oferim specializare la locul de munca. Personalul angajat se ocupa cu schimbul de anvelope, efectuare pene. Se ofera posibilitatea invatarii operatiunilor de mecanica usoara pentru cei interesati. Adresa noastra: Craiova, Calea Severinului 56A, zona Marlorex. Program de lucru: L-J - 8,00 - 15.30, V: 08-15.30 ( sambata & duminica liber).
Ion Service

Reprezentanță Auto Angajează Pregatitor Vopsitor Cu Experiență


Reprezentanță Auto angajează pregatitor vopsitor cu experiență minim 6 luni. Program: L - V: 09.00 - 17.30 cu 30min pauza de masa In weekend si in zilele de sarbatoare nu se lucreaza! Salariu motivant cu crestere în funcție de experiență, bonuri de masă, asigurare medicală privată. Vă putem oferi mai multe informații telefonic.
Simode Impex SRL

Companie De Transport Angajeaza Conducatori Auto C+e Pentru Intern Si Pentru Extern


S.C. angajaza soferi intern categoria C E pentru prelata si ciment-truck, experienta minim 3 ani ,deasemenea, se cauta sofer si pentru extern (comunitate). Pentru detalii sunati la numarul din anunt sau mesaj
SC

Simode - Dealer Auto Angajează Electrician Electronist


SIMODE - dealer autorizat Peugeot, Mazda, Volvo, MG Motor, angajează dezechipator, electrician, electronist. Cerințe: Experiență în domeniu Responsabilitate Capacitate de integrare și lucru în echipă Beneficii: Program de lucru de luni până vineri: 09:00 - 17:30 Salariu în functie de calificare și experiență Bonuri de masă și asigurare medicală privată Contract de muncă, perioada nedeterminată
Simode Impex SRL

Spalatorie Auto Angajeaza Personal Cu Experienta.​salariu 3000.​carte Munca.​6 Zile Pe Sapt.​


Craiova.spalatorie auto angajeaza personal cu experienta.Salariu 3000.lei.Carte de munca.6 zile saptamana.
Sc

Angajez Vopsitor Si Pregatitor


Service auto angajează VOPSITOR si PREGATITOR cu experienta. Detalii la telefon:
Service auto

Angajez Lacatus Mecanic Pentru Confectii Metalice Usoare Si Prelate Pentru Camion


Angajez lacatus mecanic pentru confectii metalice usoare si prelate pentru camion. Tip job - Full time. Salariu - 3150 - 4000 lei Numarul de posturi disponibile: 2 Mobilitatea postului: Prezenta la locul de munca Tip contract: Nedeterminat. Nu se asigura transport, masa de pranz sau bonuri de masa. Locatie: Craiova - Str. Banul Stepan Nr. 1 A, In incinta Subansamble auto Craiova. Tel
Prelate Auto Craiova

Mecanic Electromecanic


Fabrica de paine cu sediul in Craiova, producatoare a brandurilor Maritza si Kira, angajeaza mecanici electromecanici. Asigura mentenanta utilajelor. Se ofera : -salariu motivant; -tichete masa; -prima sarbatori; Program de lucru in 3 ture, 06-14,14-22,22-06. Se asigura transport din Bals si Craiova.
CTM

Inginer Proiectant Mecanic Cunoscator Fea Caut Job In Craiova


Inginer Creo PTC si FEA caut job in Craiova. Aplicatii FEA: Creo Simulate, Creo Live Simulation, SolidWorks Simulation, Onscale.
EMILIAN POPA

Angajari Sudori,​ Lacatusi,​ Vopsitori,​ Trtamentisti,​ Sablatori,​ Inclusiv Pentru Formare


SC POPECI UTILAJ GREU SA Craiova angajeaza: -inginer mecanic - pentru formare proiectare tehnologica sudura (inclusiv nou absolventi Facultatea de Mecanica) -macaragii, cat. C sau E -sudori electrici - salariu negociabil + bonuri masa 30 lei zi + prima transport pentru cei care fac naveta de la mai mult de 25 km -lacatusi mecanici contructii metalice - salariu negociabil + bonuri masa 30 lei zi + prima transport pentru cei care fac naveta de la mai mult de 25 km -vopsitori industriali; -ctc-ist ,profil mecanic, minimum scoala profesionala domeniul mecanic, inspectie vizuala si dimensionala -operator Messer,debitare oxigaz -operatori pe masini-unelte cu comanda numerica -electricieni Incheiem contract de munca pe perioada nedeterminata, pachet salarial deosebit; tel
SC POPECI UTILAJ GREU

Angajez Mecanic


service auto angajează mecanic pentru camioane si turisme cu experienta. in Craiova
r

Lacatus Mecanic Echipamente Silozuri


Cerințe: Experienta in domeniul silozurilor/echipamentelor agricole minim un an Permis de conducere categoria B (prezinta un avantaj) Disponibilitate pentru ore suplimentare, Deplasari zilnice la distante de 100-120 km si delegatii pe perioade de 1-2 saptamani Disponibilitate pentru deplasari Condiții: Transport/ cazare/diurna asigurate de firma in timpul deplasarilor Responsabilități: In scopul respectarii contractelor de mentenanta si constructie silozuri pe care firma le are incheiate cu clientii, candidatul va realiza lucrari de intretinere, reparatii, montaj, in vederea mentinerii echipamentelor, instalatiilor si utilajelor clientilor la parametrii optimi de functionare. Experiență de muncă : Mai mult de 1 an în domeniul lacatuserie, confectii metalice Categoria permisului de conducere : B
SILO TEHNO BEST SRL

Angajez Mecanici Pentru Camioane


Angajam mecanici pentru camioane cu sau fara experienta. Salariu atractiv, program 09:00-17:00, luni-vineri. Zona Centura de Nord Craiova. Telefon: .
H-PRO TRUCK ASSISTANCE SRL

Angajez Mecanic Multimarca


Angajez mecanic multimarca turisme și autoutilitare. Se oferă salariu motivant și program de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii va rog sunați la numărul din anunț.
VDA Spedition Service Parts

Angajez Mecanic Dezmembrari Logan Si Gama Renault Megan


Angajez mecanic dezmembrari logan si gama renault megan

Junior - Inginer Proiectare Mecanic 3d Solidworks -- Inventor


Descrierea jobului: - proiecteaza piese 3D dupa date impuse sau dupa desene 2D -executa modificari in datele 3D si 2D dupa cerintele clientului Candidatul ideal: - absolvent al unei institutii de profil: liceu, Inginerie Mecanica sau Automatica - cunostinte temeinice de desen tehnic 2D si proiectare 3D:Inventor, SolidWorks, AutoCad - persoana organizata, motivata si orientata catre client; - ambitios, dinamic, deschis, comunicativ; - foarte bune abilitati de negociere, planificare si persuasiune; Constituie avantaj: - permis de conducere categoria B. Oferta (bonusuri, beneficii) - salariu atractiv, corespunzator activitatii prestate, bonusuri de prezenta si performanta; bonuri de masa; - lucru in mediu tanar si dinamic, cu reale posibilitati de dezvoltare a carierei intr-o companie de prestigiu.
HELPAN SRL

Companie Angajeaza Vopsitor


Companie angajeaza Vopsitor cu experienta. Punct de lucru zona Selgros.
DIGITAL GRAFIX GRUP SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.