Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Auto in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Auto in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Auto in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Recrutam Vopsitori Si Operatori Cnc


DESCRIERE Pentru clientul nostru, un mare producator specializat in constructii metalice, proiectare, fabricare, instalare structuri metalice si componente de montaj, cautam Vopsitor si Operator CNC. Cerinte Vopsitor: Experienta in domeniu; Intelegerea procesului de vopsire (amestec, grosime, aplicare, uniformitate); Executarea lucrarilor de vopsire si finisare; Aplicarea tratamentelor specifice pentru uscarea materialelor de vopsire sau imbunatatirea calitatii stratului final. Cerinte Operator CNC: Studii medii sau calificare specifica; Cunoasterea modului de programare si functionare a utilajelor de taiere termica, echipamentelor si a sculelor utilizate; Analiza și atenție la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul in echipa, indemanare , precizie, rigurozitate. Interpretarea si citirea dimensiunilor cotate intr-un desen de ansamblu sau de executie; Identificarea si participarea la diverse forme de pregatire profesionala (cursuri, seminarii etc.) pentru dobandirea de noi c
Lugera Makler Romania

Angajam Sudori Mig-mag Lacatus Mecanic Cu Aptitudini De Sudori Pentru Constructii Din Tabla Si Tevi


Beneficii: - Salariu de baza in functie de nivelul de pregatire + bonus de performanta - Scolarizare platita - Bonuri de masa(35 lei zi) - Prima de Paste si de Craciun - Decontare transport - Prima pentru fiecare nou angajat adus in companie - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Program de lucru: 7:00-15:30 Pentru acest post sunt necesare aptitudini de baza, precum si experienta practica anterioara. Competentele necesare specifice iti vor fi transmise si facilitate in scoala proprie de sudori din cadrul companiei. Alaturi de noi iti vei continua dezvoltarea profesionala si vei avea un loc de munca stabil in cadrul unei companii cu o reputatie excelenta fata de clientii sai din Germania, America si Japonia. Te asteptam in echipa noastra!
GFT CRAIOVA SRL

Angajez Tâmplar,​vopsitor și Muncitori Necalificati


Fabrica de sicrie,în Pielesti Dolj angajează muncitori calificați și necalificați
Casa tâmplarului Diaconu

Angajez Absolvent Studii Mecanice Pentru Operare Cnc /​/​ Operator Cnc


Absolventi de scoala profesionala/liceu/facultate, fara experienta semnificativa, dar cu: Capacitate de lucru in echipa; Seriozitate si capacitate de munca sustinuta; Determinarea de a reusi, Cunostinte minime de desen tehnic Cunostinte despre intrumentele de masurare: subler Responsabilitati: Operarea masinilor unelte - laser si abkant. Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. Identificarea si utilizarea SDV-urilor necesare executarii operatiei Interpretarea desenului de fabricatie; Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. Utilizarea dispozitivelor de măsură pentru controlarea pieselor finite Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: Scolarizare la locul de munca! Lucrezi, dar si inveti, primind un salariu motivant! - Reevaluare si renegociere salariala periodica, ceea ce permite debu
HELPAN SRL

Angajam Sudori Mig-mag Lacatusi Mecanici Tabla Si Tevi - Craiova


Firma germana angajeaza pentru sediul din Craiova, Sudori MIG-MAG pentru construcții din tablă și țevi! Beneficii: Scolarizare platita; Salariu fix in functie de nivelul de pregatire + bonus de performanta; Bonuri de masa (35 lei); Decontare transport; Prima acordata, pentru fiecare nou angajat adus in companie; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program de lucru: 7:00-15:30; Un loc de muncă stabil în cadrul unei companii cu o reputație excelentă față de clienții săi din Germania, America și Japonia. Pentru acest post sunt necesare: Aptitudini de bază, precum și experiență practică anterioară; Autocontrol și diligență la locul de muncă.
GFT CRAIOVA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.