Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

103 Locuri de Munca Autocad - Joburi Autocad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

103 Locuri de Munca Autocad - Joburi Autocad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Autocad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Desenator Tehnic /​ Arhitect Stagiar Sau Cu Drept De Semnatura


Echipa noastra cauta un nou coleg. Suntem un birou de proiectare din Bacau SC STYLE PROIECT SRL si dorim sa ne marim echipa. Cerintele noastre sunt urmatoarele: - experiență 1-2 ani (pot accede absolventi sau studenti in ani terminali); - program de lucru (8 ore/zi), cu normă întreagă; - cunoștintele avansate și rapiditate de lucru în utilizarea următoarelor aplicatii: Arhicad, Microsoft Office (Word, Excel), AutoCAD, Adobe Photoshop; - o etică bună a muncii va prima in fata cunoștințelor și experienței; - un echilibru între o minte creativă și o gândire pragmatică; - experienta de a lucra in echipa; - salariu atractiv, corespunzator experientei si angajamentului, precum si prime de recompensare; - suntem interesati de colaborari pe termen lung.
SC STYLE PROIECT SRL

Angajăm Persoane Pe Posturi De Inginer,​ Arhitect,​ Desenator Tehnic și Proiectant


Suntem o firmă de proiectare cu o activitate în domeniu de peste 10 ani și căutăm persoane noi pentru posturile de inginer, arhitect, desenator tehnic și proiectant Cerințe post: 1. Cunoștințe în utilizarea unuia dintre programele de proiectare specifice: AutoCAD 2D, ArhiCAD, AutoCAD Civil 3D, Advanced Road Design 2. Cunoștințe de utilizare a softurilor specifice de proiectare: Hydra, Canalis, Urbano etc. 3. Cunoașterea unor programe de detaliere 3D (reprezintă un avantaj): Tekla, Nemetschek, Advance Concrete, Advance Steel 4. Calcul structural în programe specifice (reprezintă un avantaj): ETABS, SAP2000, GRAITEC DESIGN 5. Cunoștințe pachet Microsoft Office; 6. Cunoștințe tehnice despre proiectarea drumurilor. Beneficii: Salariu motivant; Program flexibil; Oportunitatea de dezvoltare profesională în domeniul studiilor efectuate; Echipă tânără, creativă, mediu de lucru agreabil; Sediu în centrul orașului, aproape de toate mijloacele de transport. NOTĂ Acceptăm CV-uri și din partea stud
SC ALFAVAR HOLDING SRL

Arhitect Proiectare Case - Proiect Arhitectură /​ Structură /​ Instalații


OFERIM SERVICII PENTRU PROIECTE DE AUTORIZARE A CONSTRUCTIILOR Avem răbdarea necesară pentru soluția ideală și suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas pentru a materializa proiectul dorit. Oferim consultanță și soluții personalizate. Servicii: - Proiectare arhitectură și desgin 3d; - Consultanță și prezentare virtuală în toate stadiile de dezvoltare ale proiectului; - Conceptualizare de arhitectură și design de interior având ca punct de plecare discuțiile si deciziile luate impreună; - Obținere acte/avize necesare; - Proiectare construcții rezidențiale / Construcții cu destinație comercială sau industrială /Spălătorii auto self-service; - Proiecte de demolare; Contactați-ne pentru mai multe detalii: tel. :
SC ARHITECTONIX SPACE STUDIO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 103 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.