Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

113 Locuri de Munca in Bistrita Nasaud - Joburi in Bistrita Nasaud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

113 Locuri de Munca in Bistrita Nasaud - Joburi in Bistrita Nasaud

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bistrita Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bistrita Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vanzstoare Magazin Alimentar


Angajez vanzatoare magazin alimentar situat in viisoara jud. Bistrita nasaud detalii.
Magazin

Angajez Vulcanizator


Angajez vulcanizator salar atractiv plus bonus
II Busita Nicolae Vicyor

Dispecer Dispeceră în Bistrița


Angajăm Dispecer Dispeceră în Bistrița, România Dorim să extindem echipa noastră dinamică și căutăm un coleg dedicat pentru poziția de dispecer sau dispeceră în Bistrița, România. Dacă vorbesti fluent în limba germană și română, ai experiență în dispecerat sau logistică, și ești pasionat de coordonarea eficientă a rutelor de transport, te invităm să aplici! Responsabilități: Planificarea și coordonarea rutelor pentru flota noastră de camioane. Comunicare cu șoferi, în limba germană și română. Monitorizarea și optimizarea proceselor logistice. Oferim: Salariu atractiv de început: 1.400 euro brut. Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică în Bistrița. Dacă ești motivat și îndeplinești cerințele noastre, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email
DJS

Angajam Tinichigiu Si Mecanic Auto


Service Auto angajam tinichigiu si mecanic auto.
Autotop

Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajăm vânzătoare magazin alimentar, cu sau fără experiență. Duminica nu se lucrează. Locație: Bistrița, lângă Leoni Bistrita Oficial. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon .
-

Angajez Inginer Proiectant Constructii Ccia Si Inginer Instalatii


Societate cu profil proiectare in constructii ANGAJAM inginer constructii civile si industriale - 1post Inginer instalatii pentru constructii - 1 post Program de luni -vineri orele 8-16 Salar negociabil in funtie de experienta.
Design Construct Imobil

Angajez Ingrijitor Animale


Angajez îngrijitor animale pentru o perioadă mai lungă de timp, de preferat cu experiență. Menționez că nu este singur. Pentru mai multe detalii la nr: .
Anonim

Cautam Colega Birou Studenta


Cautam colega de birou studenta. Activitate part time Necesar cunostinte operare PC tableta. Plata saptamanal. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, esti in locul perfect! Se poate aplica prin CV la anunt.
samir mobile telekom

Angajez Om La O Ferma De Vaci De Carne


Angajez muncitor la o ferma de vaci. Persoana trebuie sa fie serioasa, harnica și fara consum de alcool. Lucrul pe tractor constituie avantaj. Mai multe detalii la telefon
Tulon Prod SRL

Echipa Constructii .​ Fierari,​ Zidari ,​dulgheri.​


Echipa de constructii disponibila formata din: Fierari Dulgheri Zidari. Construim case ,blocuri etc. Ne deplasam oriunde. Dețin firma de construcții. Mai multe detalii la telefon.
SilviuGabriel

Angajez Mecanic Utilaje și Camioane


Angajam mecanic pentru mantenanta si întreținere flota proprie de autocamioane și utilaje forestiere in Spania,contrat de munca spaniol,program flexibil ,asigurăm cazare.plata la oră sau posibilitate de a oferi salar fix.mai multe detalii la telefon
Explotaciones Forestales Rus Razvan SLU

Ospătar Pentru Casa Doamnelor


Angajam ospatar ospatara; De preferință cu experienta; Program de lucru 2 zile cu 2 zile libere; Șalariu între 2550-3500 lei luna; Informatii:
Media Concept

Angajare Manipulant Marfa


Specificații Numele companieiEXPRESS MOTORS SRLTip jobfull timeDescriereAngajare manipulator marfa pentru SC EXPRESS MOTORS SRL , Bistrita str.Drumul Cetatii nr.23, perioada nedeterminata ,oferta pentru straini
EXPRESS MOTORS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 113 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.