Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

198 Locuri de Munca Bona in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

198 Locuri de Munca Bona in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bone Copiii


Recomand ca bona cu toată încrederea pe D-na Ana o doamna responsabilă și implicată.Zona de interes sector 6 Bucuresti.
Particular

Bona Menajeră


Sint o persoana serioasă caut să fac menaj si calcat doar București am recomandări exclus bărbati singuri doar Familii
Bona Menajeră

Bona Pentru Wwkend


Ma ofer ca bona, pentru wekend in Bucuresti.am lucrat si lucrez si acum cu copii!
Fizic

Caut Sa Lucrez Ca Bona ,​menajera


Caut sa lucrez ca menajera,bona,part taime,1 -2 zile pe saptamana. Sunt serioasa,punctuala,atenta la detalii,empatica,am 55 de ani nefumatoare. Numai in sector 6,doar familii,fara barbati singuri.
Persoana fizica

Bona Pentru Copil De La 1 Luna


Am experienta, îmi plac copiii. Sunt o fire prietenoasă deschisă și răbdătoare. Nefumătoare. Vorbesc română, engleza, puțin franceza și rusă. Studii superioare. Categoria B permis. Program 8 ore sau 6 luni - vineri. 40-50 lei per oră.
Nana

Caut Bona Interna Studii Pedagogice


Caut bona interna pentru 2 copii, doamna trebuie sa fie o persoana blanda, cu studii pedagogice. Bona trebuie sa stie limba engleza sau germana. Permis auto este un plus Salariul este de 6500-7000 lei pe luna.
Agentia de bone Luciu

Angajez Bona ,​ Part Time


Angajez bona pentru baietel de 6 ani , program 2 zile cu 2 zile de la ora 17 -22 in weekend de la 9-22Plata săptămânal. 100 lei pe zi . Nr contact dupa ora 10 .
Vlad Alexandra

Bona Part Time


Cautam bona, 3 copii, sambata si duminica, 12-20, 200 lei pe zi.
std

Caut Bona Pentru 2 Copii


Program 06:30 - 19:00 de luni până vineri !
Persoana fizica

Bona Bebelus Lujerului


Căutam ajutor pentru o mama cu bebelus de 6 luni si baiat de 2,5 ani care merge la gradinita . Cerințe strict legate ce copil, familie tanara, educata, mediu plăcut de lucru. Program: 7:30-15:30 Venit lunar: de la 4000 ron in fUNctie de abilitati Zona: Mlitari, lUJERULUI
Optimum Personal

Bona Part Time


Bonjour Je recherche un place de nounou part time entre 14h30-15 19hh30-20 ;de préférence Iancu Nicolae-École Américaine-Tunari ou a la Gare de Nord. Ancienne maîtresse d'école pour les enfants groupe 2-3ans;22 ans de Fonction Publique Fran aise,je reste a votre disposition pour toute autre question. 40 lei heure 50 lei heure pour les samedi plus le taxi apr s 20h30. Merci de votre compréhension. Mes salutations
Maison

Bona Experienta 10 Ani


Buna dumineata! Sunt Ciurtin Monica ,cu 14ani experienta in ingrijirea copiilor Acum baietelul de care ma despart are 3si 6 luni deja merge la gradi ,cand am facut cunostinta avea 11 luni si 4 dintisori ,am invatat impreuna sa faca primii pasi ,primele cuvinte,acum baietelul deja stie foarte multe lucruri ,acum are prieteni noi la gradi .Acum eu imi caut un nou copilas cu varsta sub un an ,unde sa incepem impreuna sa facem primi pasi,sa descoperim lucruri noi!!
Persoana fizica

Bona Interna 2 Zile Pe Saptamana


Familie cu copiii mici din zona Crangasi , Sector 6 cautam o doamna care sa ne ajute intern cu cei mici , 2 zile pe saptamana ( luni si marti), vine la noi luni in jur de ora 15:00 si pleaca miercuri dimineata, la prima ora. Remuneratia pt aceasta o zi si jumatate este de 350 lei plus cazare si masa asigurate. Pentru detalii va rog sa sunati , nu raspund la mesaje.
Daniela

Bone,​menajere,​ingrijitoare Batrani Recrutam


Agentie fara comision recrutam bone,menajere,ingrijitoare batrani cu experienta,doamne serioase care doresc un angajament pe termen lung....avem colaborari pe toate tipurile de program :full-time,part-time sau intern.Detalii la telefon *****0

Familie Caută Bona Marbella Spania


Bona Marbella Spania Familie cautam bona pentru Baiatel 5 ani . Oferim conditii excelente, contract de munca, carte de munca, o zi libera pe saptamana, Detalii suplimentare Cautam o doamna domnișoara curata, educata, cu simtul umorului, sociabila, comunicativa, receptiva, prompota. Cerintele familiei sunt urmatoarele: - absolut tot ce tine de ingrijirea copilului si programul lui - curatenia locului de joaca si al spatiului unde cel mic petrece timpul. - organizarea lucruriilor copilului Oferim un salariu de inceput de 800 Oferim o zi libera pe saptamana. 30 de zile libere pe an.
Alina

Bona Part-time Sau Full-time


Sunt o tanara asistenta medicala cu experienta vasta si pe partea de babysitting, contrar profesiei pe care o am la momentul actual, avand de-a lungul timpului in grija prichindei cu varste cuprinse intre 6 luni si 9 ani. Sunt o persoana calma, calda, intelegatoare, creativa si atenta la nevoile micutilor. Imi place foarte mult sa creez activitati potrivite varstei micutului micutei pe care il am in grija, aducandu-l aducand-o intr-un mediu prietenos, interactiv, inventiv, relaxant si nu in ultimul rand, desigur, stimulandu-i curiozitatea si creativitatea. Eu imi pot oferii serviciile de babysitting de L-V intre orele: L-V 7:00-10:30 sau 20:30-00:00+ (in functie de nevoie) S-D full-time (max. 10 h in functie de nevoie) - se stabileste impreuna intervalul orar. Servicii oferite: - timp petrecut cu prichindelul - activitati interactive si personalizate in fuctie de varsta copilasului - prepararea hranei - hranirea asistarea la masa a copilului - toaletare (schimbat, spalat, imbracat, etc
.​

Bona Copil 6 Luni Regim Intern


Cautam o doamna cu experienta pentru a avea grija de un băiețel de numai 6 luni în regim intern, București sector 1. Salariul 5000 lei.
Pf

Bona Bebe 6 Luni Regim Intern


Cautam o doamna care sa aibă grija de un copil de 6 luni regim intern Salariu 5000 lei București sector 1
Familie

Bona Menajera Interna - Bucuresti,​ Sector 1


Suntem in cautarea unei bone menajere interne. Cautam o persoana pentru o familie tanara si respectuoasa din sectorul 1, Bucuresti. Acestia au 3 copii (7 ani, 4 ani si 8 luni)si cauta o persoana care sa faca parte din familie si sa preia o parte din responsabilitatiile casei si sa fie disponibila la plecari din tara. Salariu de la 4000 lei net. Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon , pentru toate informatiile necesare.
International Human Resources

Cauți Ingrijire Batrani ?! Baby-sitter,​ Bone,​ Menajere ,​ Batrani Bolnavi ?


Servicii Profesionale de Plasare a Îngrijitorilor pentru Vârstnici Batrani Bucuresti, Sector 6 Valabil din 26. Descriere Vă anunțăm cu bucurie că agenția noastră dedicată îngrijirii persoanelor în vârstă oferă acum servicii profesionale de plasare a îngrijitorilor specializați! Suntem aici pentru a oferi sprijin și confort familiilor care caută îngrijitori de încredere și dedicați pentru persoanele dragi. Servicii Oferite: Plasarea îngrijitorilor cu experiență și calificați, selectați cu atenție pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. Îngrijitori cu certificări medicale și competențe în gestionarea diverselor afecțiuni specifice vârstei înaintate. Program flexibil pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților. Monitorizarea constantă a calității serviciilor oferite. De ce să alegeți Agenția Noastră? Suntem o echipă dedicată și pasionată, cu o vastă experiență în domeniul îngrijirii persoanelor în vârstă. Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și
Elly S.​R.​L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 198 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.