Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

158 Locuri de Munca Bona in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

158 Locuri de Munca Bona in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bona in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijire Personală în Vârstă


Persoană în vârstă de sex feminin nedeplasabila. Necesita ingrijiri (schimbat pampers, toaletare, preparare hrana, mic menaj, cumpărături necesare preparării hranei). Program luni - duminică 3 ore (intervalul orar se stabilește de comun acord). Locație sectorul 2, punct de reper spitalul Sf.Pantelimon. Caut persoana serioasa sincer interesata, care dorește să rămână pe o perioadă mai lungă de timp.

Angajam Ingrijitori Cladiri Si Femei De Serviciu


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din Romania. Suntem in cautare de ingrijitori cladiri. Atribuții: - Efectuarea si asigurarea activitații de curațenie din zona alocata, conform programului de lucru stabilit; - Sa manifeste atentie in manuirea si utilizarea materialelor si echipamentelor pe care le are in primire. Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Conditii avantajoase de salarizare: -> Plata ore suplimentare; -> Bonusuri. Daca ești o persoana responsabila și organizata, te așteptam în echipa noastra.
Deziclean Retail Division SRL

Ingrijire Batrina Intern


Caut o persoana ptr ingrijire batrina la pat,intern,2 saptamini cu 2.
Privat

Clinica Privata Angajeaza Ingrijitoare Curatenie


Clinica privata, cu o experienta de peste 15 ani, de ingrijire, asistenta si recuperare medicala, angajeaza ingrijitoare. Responsabilitati: curatenia in incinta sectiei medicale colaborare cu restul personalului folosirea materialelor de curatenie conform protocolului Beneficii: contract de munca medicina muncii program doar pe parcursul zilei, fara ture de noapte
SC Geronto Life Med

Caut Ingrijitoare Persona Alzheimer Sector 4


Caut ingrijitoare pentru bolnava alzheimer,putin deplasabila,pampersi,tratament medicamentos,mancare cu lingurita ,9 ore pe zi de luni pana vineri,menaj,mancare de doua ori saptamana,colaborare permanenta,rog o persona empatica si serioasa.
persoana fizica

Ingrijire Varstnica Intern Imobilizata 4500 Lei


Cautam o doamna pentru a avea grija de o doamna imobilizata la pat în București. Program 2 săptămâni lucrate si una libera. Salariu 4500 lei.pe luna
Pf

Angajam Ingrijitoare Varstnici ,​ Zona Ploiesti


Angajam ingrijitoare varstnici , pentru ingrijirea unei femei de 83 ani mobila ,ajutor la igiena corporala, tratament , plimbare, hranire, program intern salariu 4000 lei.
SENIOR CARE

Angajez Persoana Pentru Ingrijire Persoana Varstnica


caut persoana pentru ingrijirea unei persoane varstnice, in etate de 92 de ani, lucida si care se deplaseaza in locuinta. activitatile pe care le solicitam sunt: - pregatire mese de dimineata si pranz; - menaj usor: aspirator, sters praf, spalat cu mop, spalat rufe, uscat rufe, etc; - cumparaturi; - suport pentru ingrijire personala: dus (minim o data pe saptamana) etc; sunt incluse si cele doua mese: mic dejun si pranz, conform meniului pacientei. program de lucru: 08.30 - 15.30, 5 zile pe saptamana. locatie: strada Bucovinei, peste drum de intrarea principala a Arenei Nationale. suma oferita: 1400 LEI. telefon nr.1: ; telefon nr.2: .
popescu

Ingrijire La Domiciliu


Caut Asistente siau nfirmiere CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT IN DOMENIUL MEDICAL pt. ingrijire la domiciliu, femeie de 58 de ani, aflata in stare de inconstienta, necooperanta, imobilizata la pat.după un traumatism.cerebral sever, accidentata pe o trecere de pietoni in 2017 . Aveti diverse obiecte care ajuta la ingrijjirea ei fara a face efort fizic. Program 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana . Exista posibilitatea sa fiti angajata prin Asistenta S. Are traheostoma care trebuie aspirata la nevoie, Este hranita enteral prin gastrostoma cu nutrienti lichizi printr-o pompa electrica. Primordial pt. ea, in starea in care se afla , este igiena zilnica. In permanenta aveti langa dvs. un membru al familiei, sotul acesteia. Astept persoane dispuse sa faca toate aceste lucruri in cunostinta de cauza. Va rog, cititi cu atentie ceea ce eu spun si analizati cu discernamant daca aveti cunostintele necesare sau dorinta sa faceti aceste lucruri. Multumesc.
Persoana fizica

Ingrijitoare Centru De Zi


Centru de zi cauta ingrijitoare full-time, de luni pana vineri. Salariu discutabil

Angajare Ingrijitoare


Gradinita privata cu sediul in Dristor angajeaza ingrijitoare.Daca doresti sa te alaturi colectivului nostru poti sa ne contactezi pe e-mail sau telefon.
Gradinita Castelul Fermecat

Ingrijire La Domiciliu


Ofer ingrijire la domiciliu pentru persoane varsnice "menaj, gatit, administrare tratament" Sunt o persoana calma cu multa rabdare pt mai multe detalii ma puteti contacta. (sunt baiat)
Fizica

Liceul International King George Angajeaza Ingrijitoare Gradinita


HAI ÎN ECHIPA NOASTRĂ! Liceul Teoretic Internaţional KING GEORGE ANGAJEAZĂ: - ÎNGRIJITOARE GRĂDINIŢĂ sediul Prelungirea Ghencea - Intrarea Ciclop; Persoană calmă, care să iubească copiii, răbdătoare, activă. Atenție, simt de răspundere, spirit creativ, ordonată. - experiență cu copii mici. Responsabilități: - sprijinirea copiilor în rutinele zilnice: ajutarea acestora la sevirea mesei, la programul de somn, schimbare pampers; - curățarea și igienizarea spatiilor de joacă, de clasă și a sălilor de masă; - ajută educatoarea la îmbrăcarea copiilor pentru activitățile din curtea grădiniței, precum și la pregătirea spațiului pentru diverse tipuri de activități. Promitem să te primim cu brațele deschise în marea noastră familie King George!
Liceul International King George

Caut Persoana Ingrijire 2 Batrani La Domiciliu,​ Intern Bucuresti


Caut persoana serioasa , cu experienta pentru ingrijire 2 batrani la domiciliu in regim intern in Bucuresti sector 2, 15 zile pe luna, salariul este de 200 lei zi, respectiv 3000 lei ptr 15 zile de munca pe luna. Asiguram cazare si masa. Nr de tel la care pot fi contactata este - Aida Va rog seriozitate.
Aida Bajanaru

Ingrijire B Trân


Doamn 60 ani cu 20 de ani experienț afar caut s lucrez cu o pers.deplasabil (g tit,cur țenie,medic,medicamente,etc)Nu intern.Bucuresti.Program 8-10 ore.
novac mihaela

Cautam O Doamna îngrijitoare Care Sa Facă Clisma La Domiciliu In București


Cautam o doamna îngrijitoare care sa facă clisma la domiciliu in București
wow îngrijitoare

Bărbat Ofer îngrijire Persoanelor învârstă ( Bărbați)


Îmi ofer serviciile ca îngrijitor deoarece am muncit în domeniu am experiență și referințe . Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.
Vasile

Ingrijire Varstnic,​ Zona Bld.​ Dacia,​ Bucuresti,​ 4000 Lei Luna


Cautam persoana cu experienta pentru ingrijire doamna (76 ani, imobilizata, constienta). Atributii : ingrijire, supraveghere; Program: 8 ore zi ( luni-vineri) Salariul: 4000 lei luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Angajare Personal - 15 Posturi îngrijitor Clădiri Cod Cor 515301


STR ASSET MANAGEMENT SRL - societate comercială cu domeniul principal de activitate - Închirierea și subînchirierea bunurilor imobliare proprii sau închiriate CAEN 6820 - angajează personal în vederea ocupării unui număr de 15 posturi vacante de îngrijitor clădiri - cod COR 515301. Limbă străină cerută - limba engleză.
STR ASSET MANAGEMENT SRL

Îngrijire Bolnav Netransportabil


Căutăm doamnă pentru a îngriji o bolnavă care a suferit un AVC, netransportabilă și care nu poate vorbi. De preferință în regim intern, dar se poate accepta și un program în jurul a 10(zece) ore. Se asigură cazare, masă și salariu. Locuința se află în sectorul 1.
erban
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 158 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.