Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

105 Locuri de Munca Bucatar in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

105 Locuri de Munca Bucatar in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manager Magazin Fast Food Cu Specific Romanesc- Smols


Esti potrivit a daca: - ai studii medii superioare finalizate ; - ai experienta de minim 2 ani pe o pozitie de management in alimentatie publica; - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica; - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor si service-ului oferit clientilor si atingerea indicatorilor planificati; - selectia, coordonarea si dezvoltarea echipei; - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - organizarea punctului de lucru - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitaiv si calitativ.
DIETLIFE FOOD SRL

Angajam șofer Laborator De Cofetarie


Angajam șofer pentru labotator de cofetarie situat in Eforie Nord
Patrick DRK

Angajam Ajutor Cofetar


Angajam PERMANENT pe toata perioada anului ajutor cofetar in laborator de cofetarie cu salariul pornind de la 2500 ron net( in mana) plus abonament microbuz . Experienta nu este obligatorie . LABORATORUL de COFETARIE este situat in EFORIE NORD Nr tel
Patrick

Angajam Pizzer Cu Experiență Cuptor Pe Lemne


Angajam Pizzer experiență cuptor pe lemne , sezonier litoral stațiunea Neptun. . Oferim cazare, contract muncă , salariu discutabil . Vă rugăm seriozitate. Exclus cei care nu au experiență .
Danielle stl

Transator Macelar


transator,măcelar cu experiență,doresc sa colaborez part time(eu vreau sa lucrez,nu sa angajez pe cineva)cu magazine de specialitate, restaurante sau fast-food-uri.
persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 105 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.