Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

52 Locuri de Munca Bucatar in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

52 Locuri de Munca Bucatar in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bucatar Ajutor Bucatar Sapalator Vase


Restaurant de tip pub cu terasa, cautam coleg pentru posturile de bucatar, ajutor bucatar, spalator vase Conditii de munca bune, program 2 zile cu 2 libere, pana la ora 22. Salariul variaza in functie de experienta si disponibilitate, acordam si procent din bacsis si protocol.
JAI FLYINGPIG.​SRL

Restaurant Face Angajări în Bucătărie și Soferi


Avem nevoie în echipa noastră de ajutor în bucătărie și distribuitori meniuri.
SC KRY MC EVENTS SRL

Bucatar Sous Chef


Căutăm un Sous Chef talentat și experimentat care să se alăture echipei noastre culinare dinamice. În calitate de Sous Chef, vei juca un rol crucial în asistarea șefului bucătar în gestionarea tuturor aspectelor operațiunilor din bucătărie. Aceasta este o oportunitate unica de a vă prezenta abilitățile culinare și creativitatea într-un mediu inovator și rapid. Responsabilitati: -Vei ajuta Bucătarul șef în planificarea și executarea meniurilor care sunt atât creative, cât și în conformitate cu conceptul restaurantului nostru -Vei Supraveghea și instrui personalul din bucătărie, asigurându-te că respectă cele mai înalte standarde de preparare și prezentare a preparatelor. -Vei colabora cu Bucătarul sef pentru a dezvolta noi feluri de mâncare și pentru a îmbunătăți rețetele existente -Te vei asigura că toate tehnicile de preparare și gătire a alimentelor sunt executate la PERFECȚIE. -Monitorizați nivelurile stocurilor și asistați la comandarea de consumabile pentru a menține nivelurile op
New Chicago Restaurant

Ajutor De Bucătar - La Teo Restaurant


Angajăm personal la bucătărie pentru burgeri și alte nebunii gustoase tip street food. Salariul este bun daca ai experiență sau motivant dacă ești doar la început - 2.400 - 3.200 LEI lună. Programul ok, (2 2, 10:00 - 23:00) și suntem nerăbdători să împărtășim cu tine din experiența noastră! Putem crește împreuna, depinde de tine! Înscrie-te pentru un interviu doar dacă știi valoarea produselor noastre și ești gata să le respecți. Iți recomandam sa ne cauți pe Instagram @lateorest dacă nu ne cunoști :) Pe curand, Adi Teo
La Teo Restaurant

Bucătar Cu Experientă OfertĂ De MuncĂ


Ofertă de muncă: Chef de Partie în Austria (AZ156-B) Căutăm un bucătar cu experiență pentru un restaurant -la-carte . Capacitatea restaurantului este de 100 de persoane. Restaurantul primește rezervări pentru grupuri mici și mari. Locația : 6272 Kaltenbach Zillertal Salariu și Beneficii: 2200 EUR net + al 13-lea, 14-lea salariu + bacșiș Începere și Program de lucru: Din 15 mai - până în octombrie (posibilitate de prelungire în sezonul de iarnă) Programul de lucru : 6 zile pe săptămână, 8 ore pe zi . Zilnic între orele 8:00 și 17:30. Cazare și masă asigurate gratuit. Cameră personală cu facilități de gătit disponibile (cu duș toaletă, bucătărie, TV), la 2 km distanță de locul de muncă (angajatorul asigură transportul către locul de muncă în zilele lucrătoare). Cerințe: Experiență în prepararea și servirea preparatelor la carte Sunt necesare cunoștințe de limba germană la un nivel intermediar (B1). Dacă sunteti interesat(ă) vă rugăm să ne trimiteți un cv la adresa : și vă vom contacta pe
Gastrohand

Angajam Bucatar Cu Experienta


angajam bucatar cu experienta
sandoria

Hotel-restaurant Black Lord Angajează Bucatar


Specificații Numele companiei - SC Black Lord Tip jobfull time Descriere Căutam un bucatar entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei noastre! Cerințe: Experiență indelungata ca bucatar este un avantaj Atitudine pozitivă și orientare către satisfacerea clientilor Abilități de comunicare excelente Capacitatea de a lucra în echipă Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini simultan Oferim: Salariu competitiv Contract de muncă pe termen lung Posibilitatea de dezvoltare profesională Un mediu de lucru modern și dinamic Trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau depuneți-l personal la sediul restaurantului Black Lord (Strada Insulei nr.35, Targu Mures)
Black Lord

Fast Food


Angajăm personal fast food, program flexibil , 8 ore pe zi, de luni până vineri, weekend urile libere , salariu avantajos!
Fast dood

Media netă estimată pe baza celor 6 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Patiser Doar Cu ExperienȚĂ!! Exclus Fără!!


Angajez PATISER DOAR CU EXPERIENȚĂ !!!EXCLUS FĂRĂ !!!Salariul motivant, condiții de munca la un standard ridicat, program flexibil.Rog sunați doar între orele 10-21! Mulțumesc!
WNP SRL

Angajam Personal Pentru Fast Food In Targu Jiu


Societatea comerciala angajeaza personal pentru Fast food. Cerinte: - persoana responsabila si disciplinata, - atitudine pozitiva, - adaptabila la cerintele specifice mediului de lucru. Oferim salariu motivant! Pentru mai multe relatii ne puteti gasi la punctul de lucru situat in Targu Jiu, Str. 22 Decembrie 1989 (fosta 8 Mai), nr. 7. Telefon: zerosaptedoiunu optpatruzero treinouazero (disponibil la rubrica contact).
TINAPAL SRL

Angajez Patisera


Angajam patiser patisera, cu experienta. Pachet salarial atractiv in functie de realizari, loc de munca sigur si placut. Nu angajam minori sau pe perioada scurta. Solicitam seriozitate, harnicie si capacitatea de munca in echipa. Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti cv pe adresa de email
Independent Expres

Angajăm Brutar,​ Patiser,​ Necalificat


SC Rotano Food srl, angajează din Târgu Mureş şi localităţi apropiate ,pentru prepararea cozonacului kürtős,langos,și alte produse, în deplasări prin țară și punct de lucru fix, pe perioadă nedeterminată sau sezon.Nu aveți nevoie de experiență ,noi vă învățăm cu drag dacă doriți să faceți parte din echipa noastră. Cerințe minime: - responsabilitate, implicare şi seriozitate - spirit de echipă - aspect îngrijit si igienă personală adecvată Pentru mai multe detalii sunaţi la nr.de telefon: - sau -CV pe sau personal la Kürtős House, din Piața Trandafirilor, nr.15 Oferim: -salar atractiv și bonusuri -cazare și masă în deplasări -contract pe perioadă nedeterminată La punctul de lucru fix programul este de săptămână lungă și săptămână scurtă. Hai in echipa noastră!
Sc Rotano Food srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 52 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.