Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Calcator in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Calcator in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Calcator in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Calcator in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Calcator Final


Atelier confectii dama angajeaza calcator final. Calea Rahovei in incinta Electromagnetica Business Park. Tel.
ELMIT

Curatenie Călcat La Domiciliu


Doamna 56 ani fac curățenie sau calc la domiciliu. Preț 100-150 lei 4-5h în funcție de volumul de muncă. Nu răspund altor propuneri. Zona: sector 3 sau împrejurimi baba novac.
privat

Angajam Personal La Calcat Confectii Textile


Atelier confectii textile dama, angajeaza personal la calcat (interfazic si produs finit) in b-dul Iuliu Maniu, nr.7, corp B, et. 2, sector 6 (incinta Apaca). Se acorda tichete de masa Relatii la telefon:
PRETTY GIRL FASHION SRL

Curatatorie Haine Angajeaza Calcator/​calcatoreasa


Angajam calcator / calcatoreasa haine cu sau fara experienta pentru curatatorie de haine. Program de lucru 8 ore/zi, luni-vineri si doua sambete pe luna. Ore suplimentare platite. Oferta salariala se va face in cadrul interviului, in functie de experienta (incepand de la 2 100 lei fara experienta). Alte benficii se acorda in functie de performante: tichete de masa, decontare transport, etc.

Doresc Job 2 ,​3 Zile Pe Săptămînă In Sec.​2 ,​fără Pisici,​cîini Sînt Alegică ,​50 H,​spălat Curat Călcat


Este pentru mine anunț, 2,3 zile per.săpt.curat ,călcat dacă este nevoie și gătit despre plată vb.telefonic
euadrya

Croitor Cu Experienta


Angajam croitori cu experienta din Bucuresti. Salariu de la 5000 RON; Transport decontat; Bonus de performanță.
PRAVALIA CU RETUSURI

Angazez Croitorese.​


Angajez croitorese cu experienta pentru masina simpla si pentru calcat final. Zona Militari, conditii avantajoase.

Retus-croitorie


Atelier retus, angajează persoana pt. modificări îmbrăcăminte. Mediu de lucru plăcut, program flexibil, bonusuri performanta. Va rugam sa ne contactați!
Vasilescu Nadina

Angajez Croitorese


Angajez croitorese cu experienta pentru confectii destinate exportului. Zona Militari Program 7.30-16.00
Hazard

Croitori Croitorese Retouche Modificari Haine


Angajam croitori pentru retouche costume barbatesti dama - scurtat pantalon - cambrat sacou - scurtat mâneci sacou Se cere atentie la detalii, seriozitate si punctualitate. Atelierul de croitorie si creatie se afla pe Calea Mosilor, oferim un mediu de lucru foarte placut si productiv. Se asigura: Contract de munca Salariu atractiv cu bonusuri de performanta, de la 4000 lei Prime de sarbatori, Mediul de lucru foarte placut, pentru mai multe detalii vă rugăm sp consultati website-urile noastre Dobre Tailoring și Alexandra Dobre
Dobre Tailoring

Croitoreasa


Croitoreasa cunoscătoare minim de a asambla produse cap,coada și a știi sa lucreze pe liniara și triploc
Croitorie comanda

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Croitoreasa-modelier


Atmosphere Factory angajeaza femeie pentru confectionat produse dama cap-coada(prototip) Luni-Vineri:program 7:30 -15:30, salariu plus bonuri de masa Sos Viilor nr 56 sector 5
ATMOSPHERE FACTORY

Confectioneri - Croitori Victoriei


Angajam confectioner/a masina liniara. Atelier confectii textile serie, angajeaza persoana cu experienta in domeniu pentru masina liniara. Se lucreaza pe operatii, produse de dama. Locatie: zona Piata Victoriei (Bucuresti)
CRO BRO S.​R.​L.​

Angajam Croitoreasa Cusatoreasa Tapiterie


DESCRIERE Cerințe: Experienta la masina de cusut de min 2 ani Experienta in realizarea de canapele constituie un avantaj. Experienta in croitorie pentru tapiterie de min 2 ani Condiții: Program de lucru full-time 8.30-17; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Tichete de masă; Decontări de transport- unde e cazul Prime de sărbători; Bonusuri de performanță; Pachet salarial motivant Responsabilități: Realizarea de canapele, fotolii,
UNICAN PRODUCTION SRL

Angajam Croitoreasa Produs Finit


Angajam croitoreasa care lucreaza produs finit cap-coada,salariu net 4500 lei.ctr de munca.Atelierul se afla in zona Pantelimon sector 2.Program de lucru full time,8 ore lucratoare pe zi.Weekend liber.
Moda

Croitoreasa Cu Experienta


Croitoreasa cu experienta pentru atelier de retus. Salariu si program atractiv si motivant!
Tailors

Angajăm Croitoreasă


Angajăm croitoreasă pentru retușuri și modificări .Atelierul se afla in sector 4 . Pentru mai multe detalii va rog contactați: Raluca
Almera Fashion SRL

Confectionere Textile


Atelier confectii barbati serie mica angajam confectionere cu experienta produse cap-coada si retusuri. Zona Mihai Eminescu - Piata Gemeni Program de lucru de L-V 8.00-16.30 Oferim salariu negociabil in functie de performanta, bonuri masa,bonusuri echipa.
DIFFERENT

Angajam Croitoreasa


Atelier de creație vestimentară - angajăm croitoreasă cu experiență, în București, pe str. Arhitect Ion Mincu, nr. 8, București, Sector 1. Salariu se stabileste in urma unei probe si se acorda in functie de performante, cu posibilitati permanente de crestere. - [ ] Program fix- Luni - Vineri : 08:30 - 17:00, Prime de sărbători, mediu plăcut de lucru. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic la nr. de telefon .
Elisha

Croitoreasa Modeliera


Atelier zona piata Crangasi angajează croitoreasă calificată.
Mida
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.