Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Cofetar in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Cofetar in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cofetar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cofetar in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Bucatar și Ajutor Bucatar


Angajăm bucătar și ajutor bucătar în Pensiunea noastră din Gura Râului, Sibiu! Vrei să faci parte din echipa noastră prietenoasă și pasionată de gastronomie? Avem oportunitatea perfectă pentru tine! Pensiunea și restaurantul nostru din pitorescul Gura Râului, Sibiu, caută un bucătar talentat și un ajutor bucătar dornic să își dezvolte abilitățile culinare. La noi, vei avea ocazia să lucrezi într-un mediu plăcut și cald, alături de o echipă dedicată și pasionată de arta culinară. Vei avea posibilitatea să pregătești preparate tradiționale și inovatoare, folosind ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Căutăm persoane cu experiență în domeniul gastronomic, dar suntem deschiși și către cei care sunt la început de drum și doresc să își construiască o carieră în bucătărie. Dacă ești pasionat de gătit, creativ și ai o atenție deosebită la detalii, te invităm să aplici acum! vino să faci parte din echipa noastră de succes! Oportunitatea pe care o aștepți este acum la îndemâna ta. H
Sc do srl

Angajare Ajutor Bucatar


Restaurant Gradina Sibiu angajeaza ajutor bucatar.Salariu atractiv, bonuri masa ,program 8 ore zi.
S.​C.​VILLA FOOD SERVICE S.​R.​L.​

Ajutor Bucatar


Angajez ajutor bucătar! Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte din echipa noastră? Lacul de Argint te invită să aplici pentru postul de ajutor bucătar! Avem nevoie de cineva dedicat, talentat și plin de energie, care să ne ajute să creăm preparate delicioase pentru clienții noștri. Aplică acum și fii parte din experiența culinară unică de la pensiunea noastra din Gura Raului (Sibiu). Oferim cazare și masă! Salariu 3000lei în mână! Program 2 cu 2
Sc do srl

Media netă estimată pe baza celor 109 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam "ajutor Bucatar"


SC ATU STAFFING SRL, cu sediul in Sibiu, doreste sa angajeze pe urmatoarele posturi: "Ajutor bucatar" - 9 posturi disponibile C.V.-urile se pot de pune la adresa afisata pe site.
SC ATU STAFFING SRL

Restaurantul Grădina Din Sibiu Angajează Bucătar și Ajutor Bucătar


Căutăm colegi noi pentru posturile de bucătar și ajutor bucătar cu experiențaă de minim 2 ani in domeniu.Oferim salariu atractiv, bonuri de masă și program de lucru în ture.
Villa Food Service SRL

Angajam Ospatar Si Ajutor Bucatar


angajam ospatar si ajutor bucatar la restaurant in Sibiu , cu sau fara experienta
AtomHr

Angajam "ajutor Bucatar"


SC TRANSALY SPEED SRL, cu sediul in Sibiu, angajeaza pe urmatoarele posturi: "ajutor bucatar" - 2 posturi disponibile CV-urile se pot trimite la adresa afisata pe site.
SC TRANSALY SPEED SRL

Restaurant Gradina Din Sibiu Angajeaza Bucatar Si Ajutor Bucatar


Angajam bucatar cu experienta de minim 2 ani in domeniu si ajutor bucatar.Salariu atractiv + bonuri de masa. Program de lucru in ture.
Villa Food Service SRL

Cautam Brutar Artizanal Maia Organic


Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești sa faci pâine cu grija și dragoste, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - să-ți placa sa lucrezi cu fainuri, drojdii și aluaturi, de la pregatire, frământare, dospire, mo
Brutaria cu maia Sibiu

Angajam Patiser


Brutarie patiserie angajează patiser cu experienta. Se oferă salariu motivant.

Angajăm Bucătar!!!


ANGAJĂM BUCATAR! Te așteptăm în echipa Bistro House . Restaurantul Bistro House din Vasile Aaron angajează bucătar cu experiență . Salariu motivant! Pentru mai multe detalii sunați la nr. de telefon: .
Bistro House PubMore

Angajez Personal In Bucatarie


Angajez personal in bucatarie, pentru diverse preparate usoare intr-o cafenea. mai multe detalii la telefon
vio

Bucatar Ma Deplasez La Evenimente


Bucătar și ajutor de bucătar ne deplasăm la locația ta pentru ați pregăti preparatele dorite de tine
Echipa pentru evenimente

Căutăm Colegă Pentru Patiserie


Angajăm colegă pentru vânzare de dulciuri ( clătite, înghețată și popcorn) la Grădina Zoologică Sibiu Program de Luni-Vineri 10-19 Plată săptămânală 1000 lei Tel
Hansel Gretel

Angajam Bucatar Cu Experiență


Restaurant&Pizza Hot angajează bucătar cu experiență pe perioadă nedeterminată. Bucătărie românească. Condiții foarte bune de lucru. Salar negociabil. Telefon .
New pizza hot srl

Angajam Ajutor In Bucatarie Si Casieri


Pachet salarial de la 3700 RON NET Program 8 ore pe zi Ne mărim echipa - căutăm noi colegi pentru următoarele posturi: - casier: preia comenzile clienților și încasează - ajutor în bucătărie: prajire cartofi, marinare carne, ambalare produse Nu se solicită experiență Mărire salarială după 3 luni +50% din salariul NET la împlinirea primului an Promovare în cadrul companiei în funcție de vechime Decont transport la tura de închidere
Eduard

Angajez Bucatar


Se angajeaza bucatar pentru un restaurant cu capacitate de 50 persoane cu specific românesc și internațional .
iris partner

Angajam "lucrator Comercial" Si "lucrator Bucatarie"


Compania SC GLENSCOT FOOD SRL, cu sediu in Turda, angajeaza pe urmatoarele posturi: "lucrator comercial" - 2 posturi disponibile "lucrator bucatarie (spalator vase mari)" - 2 posturi disponibile CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail afisata pe site.
SC Glenscot Food SRL

Angajam Bucatar Sector Salate


Restaurant Zupp'art Sibiu, angajeaza bucatar pentru sectorul de salate, cu program de 8 ore pe zi, de Luni pana Vineri. Beneficii: - weekenduri libere, sarbatori legale libere - se asigura o masa zi lucratoare - salariu negociabil in functie de experienta - loc de muncă stabil şi plăcut, dar și condiții bune de lucru - contract de munca pe perioada nedeterminata Experiență minim 2 ani în bucătărie; Seriozitate și atenție strictă la igienă și siguranța alimentară; Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt.
Urban Slowfood SRL

Angajam Ajutor De Bucatar


Restaurant Zupp'art Sibiu, angajeaza ajutor de bucatar, cu program de 8 ore pe zi, de Luni pana Vineri. Responsabilitati: - pregatirea salatelor - pregatirea legumelor pentru preparate - asigurarea curateniei in bucatarie Beneficii: - weekenduri libere, sarbatori legale libere - se asigura o masa zi lucratoare - salariu negociabil in functie de experienta - loc de muncă stabil şi plăcut, dar și condiții bune de lucru - contract de munca pe perioada nedeterminata Experiență minim 2 ani în bucătărie; Seriozitate și atenție strictă la igienă și siguranța alimentară; Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt.
Urban Slowfood SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.