Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

108 Locuri de Munca Constructii in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

108 Locuri de Munca Constructii in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Muncitori In Constructii


Angajam in Constanta ZIDARI, ZUGRAVI, DULGHERI, FIERARI-BETONISTI, FAIANTARI cu contracte individuale de munca pe perioada nedeterminata. Salariul net de la 5000lei luna la care se adauga tichete de masa, decontare transport, echipament protectie- 6000lei luna.
Marent99

Angajare în Domeniul Construcțiilor


Firma de construcții, angajaza muncitori calificați în constructii, (zidari , zugravi ). Program de lucru 8 ore, luni- vineri , salariul atractiv, in fuctie de abilitățile fiecaruia.
Alex Struct 2001

Angajăm Meșteri în Domeniul Construcțiilor


cautam zidari, faiantari, gipsari, zugravi oferim posibilitatea de creștere salarială după potențial bonusuri în funcție de calitatea serviciilor contract pe perioada nedeterminata
persoana fizica

Angajam Inginer Constructii


Angajam inginer constructii civile si industriale. Pentru detalii, va rog sa apelati:
Kaspa

Angajam Muncitori Calificati In Constructii


Societate angajeaza muncitori in constructii - Zidari - Faiantari - zugravi - contract de munca - salariu net 5000-6000
GERICOM

Angajam Muncitori In Domeniul Constructiilor


Angajam zidar-faiantar cu experienta detalii la telefon : .
BLACK SEA BUILDING ENGINEERING SRL

Sc Andocyp Util Construct


Angajez muncitori în construcții din Medgidia si împrejurimi.Locul de muncă se desfășoară în Medgidia si Constanta.Salariul pleaca de la 3000 lei in functie de cunoștințele fiecăruia...Mai multe detalii la telefon
SC ANDO CYP UTIL CONSTRUCT SRL

Inginer Constructii Civile


Dorim sa ne marim echipa cu un inginer experimentat in constructii civile Candidatul ideal Asigura comunicarea cu partenerii din cadrul proiectului si respecta obligatiile contractuale ce decurg din acordul de parteneriat; Pregateste si organizeaza planul de activitate in cadrul proiectului si asigura resursele necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului; Coordoneaza activitatile din cadrul proiectului supervizand direct echipamentele tehnice, consultantii si pe alti colaboratori implicati; Stabileste relatii de colaborare pe termen lung cu partenerii, clientii, beneficiarii si finantatorii proiectului; Monitorizeaza in timp progresul atins fata de obiectivele propuse si redacteaza rapoarte lunare ; Asigura circulatia informatiei in cadrul proiectului si pentru alte departamente ale organizatiei, organizand periodic intalniri cu echipa de proiect si prezentand proiectul celorlalte departamente; Asigura rezolvarea problemelor aparute in realizarea proiectului si informeaza la tim
Tehnic Naval Srl

Media netă estimată pe baza celor 739 de salarii introduse în Salario: 5600 RON/Luna

Angajez Muncitor Constructii


angazem muncitor calificat, faianța, parchet, zugrăveli...
kosty company

Firma Constructii Angajam


Firma de construcții, angajam faintari, Rigipsari și zugravi . Salarii atractive si competitive. Rog si ofer seriozitate.
JUST TIME CONSTRUCT SRL

Angajam Construcții Belgia


Șantierele sunt la exterior,tot ce tine de renovare ,izolație cu polistiren, tencuieli ușoare ,decorativa,etc. Cazare asigurată,daca ieșiti o persoană serioasă și motivat contactează-ne altfel nu suna că nu are rost.
alex giga SRL.​

Angajari Lucratori In Constructii


Societate comerciala, angajeaza lucratori in domeniul construcțiilor in județul Constanta, pentru lucrari de amenajare interioara si exterioara . Salariul se negociaza in functie de cunostintele in domeniu. Angajarea se face cu contract de munca, medicina muncii, protectia muncii, etc. Plata salariu la 2 săptămâni ( avans si lichidare ). Program 08:00 - 17:00 Mai multe detalii la numerele de telefon : *****; *****.
S.​C.​ Roconst Plus S.​R.​L.​

Angajam Inginer Maistru Constructii


Angajam un inginer constructii civile cu sau fara experienta maistru cu experienta ptr un santier in Constanta. Detalii la telefon.
Columna design construct

Angajez Muncitori In Constructii


Angajez muncitori în construcții, calificați și necalificați, doar cu contract de munca . Pentru mai multe detalii contactați la nr
SC EXL STOICA CONSTRUCT SRL

Angajez Muncitori In Construcții


angajez muncitori in construcții faianțar zugrav zidar tencuitor instalator telefon
.​

Angajez Muncitori în Constructii


Angajez muncitori calific ați și necalifi cati în constructii. Șalariu atractiv, contract de munca cu pprogram de 8 ore, transport gratuit. Ofer cazare pentru cei din provincie. Mai multe detalii la tl.
Ermitenc construct

Inginer Constructii Ccia


Ing constructii cu foarte multa experienta,permis B...aduc si muncitori daca e nevoie...
Pers fizica

Angajez Muncitori In Constructii


Angajez muncitori in constructii -finisaje, placari cu polistiren, in Mangalia si zonele limitrofe. Telefon : Va rugam sa sunati doar in intervalul orar: 8:00-16:00.
Avimar SRL

Nova Expert Construct Srl Angajeaza


NOVA EXPERT CONSTRUCT angajeaza in conditiile legii un tehnician instalatii in constructii, vorbitor de limba rusa engleza. Oferim salariu motivant. Informatii la telefon:
NOVA EXPERT CONSTRUCT S.​R.​L.​

Firma De Constructii Angajaza Fierari Si Dulgheri!


Firma de constructii cu sediul în Jud .Constanta angajaza fierari și dulgheri . Pentru detalii sunați la nr .de tel
MAG Construct Activ
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 108 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.