Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

108 Locuri de Munca Constructii in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

108 Locuri de Munca Constructii in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructii in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Firma De Constructii Angajaza Fierari Si Dulgheri!


Firma de constructii cu sediul în Jud .Constanta angajaza fierari și dulgheri . Pentru detalii sunați la nr .de tel
MAG Construct Activ

Firma De Constructii Angajaza Fierari Si Dulgheri!


Firma de construcții cu sediul în Jud Constanța angajaza fierari și dulgheri!Pe ntru mai multe detalii la nr de tel:
MAG CONSTRUCT ACTIV

Angajam Technician Personal Calificat In Constructii


Firma de mentenanța -angajam technician personal calificat in constructii pentru activitati de mentenanta cu program de lucru full-time - contract de muncă pe o perioadă nedeterminată salariu net incepand de la 4.000 lei Cerințe: - Indemanarea de a lucra cu echipamentele si sculele specifice meseriei, - Capacitate de adaptabilitate la situatii diverse, - Preocupare pentru atingerea obiectivelor si atentie la detalii, Responsabilități: Lucrări specifice activității de mentenanță, distribuite în funcție de specializare; Lucrari specifice constuctiilor atat la interor ( gresie, fainata, reparatii) cat si la exterior. Realizarea corectă ale sarcinilor alocate; Păstrarea relațiilor bune cu colegii de echipă și partenerii companiei.
George Instalatii SRL

Anunt Angajare Economist Cu Cunostinte Din Domeniul Constructiilor


Firma noastra, SC 4U CONTAB PROJECT SRL, cu sediul in Constanta, este in cautarea unui contabil cu experienta pentru a se alatura echipei noastre. Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - Studii superioare de specialitate in domeniul economic (Contabilitate si Informatica de Gestiune); - Experienta de minim 3 ani in domeniu; - Cunostinte solide de operare PC (Excel), programe de contabilitate (CIEL V7, Saga C - constituie un avantaj); - Cunostinte de legislatie fiscala; - Abilitati de gestionare a datelor; - Capacitate de analiza si sinteza, de respectare a termenelor limita; - Conștiințiozitate și atenție la detalii; - Cunoștințe de Resurse Umane reprezinta un avantaj, dar nu sunt obligatorii. Responsabilitati: - Gestionarea documentelor contabile in conformitate cu legislatia in vigoare; - Inregistrarea, verificarea si validarea tranzactiilor contabile; - Pregatirea si prezentarea situatiilor financiare periodice; - Realizarea si depunerea declaratiilor fiscal
4U CONTAB PROJECT SRL

Angajam Muncitori Calificati Necalificati Pentru Constructii Civile Usoare !


Angajam personal tanar fara experienta pentru initiere calificare la locul de munca in executarea fatadelor ventilate tip -Siding PVC; SALARIU -4000RON Pentru detalii sunati la nr.
FATADE SIDING

Societate De Constructii Drumuri Angajeaza Inginer Cfdp


Candidatul Ideal: absolvent al Facultatii de Constructii (CFDP); - Cunostinte avansate de EXCEL; -Cunostinte minime de topografie, devize, AUTOCAD; cunoasterea si respectarea standardelor și normativelor in vigoare; Experiență minim 3 ani în execuția de lucrări de drumuri respectiv în managementul, coordonarea și gestionarea proiectelor de infrastructură rutieră Detine bune abilitati de comunicare si orientare pentru rezolvarea diverselor situatii aparute in pe parcursul proiectului; Resposabil si implicat. - Permis de conducere, categoria B; Descrierea jobului: - Urmarirea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al calitatii, cantitatii si respectarea termenelor de executie; - Participă la verificarea calităţii lucrărilor la principalele faze de execuţie stabilite prin normele, reglementările şi normativele tehnice şi semnează procesele verbale de atestare a calităţii; - Verifică respectarea utilizării în execuţie numai a produselor de construcţii cu certificate de conform
SC SERCONSTRUCT ROADS SRL

Angajari Instalatori,​ Electricieni Si Ingineri Instalatii In Constructii


Societate comerciala cu sediul in Constanta, angajeaza instalatori, elecricieni si ingineri pentru activitatea de instalatii tehnico sanitare, aer conditionat si electrice in domeniuil constructiilor. Contract de munca cu durata nedeterminata, salariu atractiv. Prezentare CV pe email : si relatii la tel : *****8 .
Elma Trading Comp

Angajam Lacatusi Constructii Metalice Si Navale Si Sudori


SC ROMITA HAVAC SRL, Mangalia, angajeaza lacatusi constructii metalice si navale (cod COR 721407) si sudori (cod COR 721208). Se ofera salariu motivant, contract de munca, bonusuri si mediu de lucru dinamic.
SC ROMITA HAVAC SRL

Angajam Lacatusi Constructii Metalice Si Navale Si Sudori


SC MARMAN COMTRTANS Mangalia angajeaza lacatusi constructii metalice si navale (cod COR 721407) si sudori (cod COR 721208). Se ofera salariu motivant, contract de munca, bonusuri si mediu de lucru dinamic.
SC MARMAN COMTRANS SRL

Setconstruct Srl Cu Sediul în Mun.​ Constanta Angajăm Personal în Construcții:


SETCONSTRUCT SRL cu sediul în Mun. Constanta angajăm personal în construcții: Muncitori calificați si necalificați pentru următoarele tipuri de lucrări: - Placări ceramice; - Tencuieli mecanizate; - Finisaje pereți, glet, lavabil; - Gips carton, tavane și compartimentări; Salariu este negociabil; Program de lucru: Luni Vineri, 7:30 16:30 Pentru mai multe detalii nu ezitați să apelați. Persoane de contact: ENACHE ALEXANDRU
Setconstruct

Angajez Meseriași în Următoarele Domenii Construcții Civile ,​blocuri și Industriale Ofer Transport


Meseriași:-zidari -tencuitori Cu experiență în domeniu Salariu atractiv 4500-5500 Roni program de lucru 8h
NICU SI ION PROIECT SRL

Grup Reyna Construct Angajeaza Ansamblator Montator Profile Aluminiu Si Geam Termopan


Cerințe: -sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de comunicare etc.);. Atribuții: - sa controleze functionarea echipamentului; - sa asambleze profilele de aluminiu; - sa monteze geamul termopan; - sa asigure calitatea muncii prestate pentru client; - sa monteze profilele de aluminiu; - sa intervina prompt pentru monataj si asamblare; - sa mentina curatenia; - sa anunte de indata conducerea orice neregula constatata; - sa manifeste disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu; - sa manifeste grija deosebita in manuirea si utilizarea materialelor si echipamentelor pe care le are in primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor; - sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul. Disponibi
Grup Reyna Construct

S.​c.​ Partener Construct General Angajeaza Operator Pompe Dinamice


S.C. Partener Construct General S.R.L. din Navodari Jud. Constanta angajeaza operator pompe dinamice Pentru a efectua lucrari de reparatii de natura mecanica electro-mecanica si intretinere pompe. Experienta in reparatii mentenanta pompe. Abilitati de comunicare si lucru in echipa.
S.​C.​ PARTENER CONSTRUCT GENERAL S.​R.​L.​

S.​c.​ Partener Construct General S.​r.​l Angajeaza Inginer Structuri Metalice


S.C. Partener Construct General S.R.L. din Navodari Jud. Constanta angajeaza inginer structuri metalice Absolvent de facultate de Constructii Cunostinte de lucru in domeniu Citire planuri Abilitati de comunicare si lucru in echipa!
Partener Construct General S.​R.​L

Angajam Mecanici Camioane Si Utilaje Si Sudor


Societate constructii ,angajam mecanic intretinere camioane si utilaje, sudor electric si autogen. Pentru relatii sunati la telefon.
CONSTRUCTII

Angajam Soferi Profesionisti Categoria C-e


Angajam soferi profesionisti , categoria B, C-E,card tahograf si atestate, din zona Constanta, Ovidiu , Lumina. Pentru detalii va rog sa ne contactati la telefon.
SOCIETATE DE CONSTRUCTII

Sofer Gestionar Categotia B


Angajam sofer categoria B, pentru distributie motorina. Pentru detalii sunati la telefon.
companie constructii

Angajam Soferii Cu Masina Personala


angajam soferii cu masina personala se lucreaza pe teritoriu bulgariei salariu la fiecare cursa
cornel construct

Angajez Zugravi Faianțari


Firma AlcosConstruct angajează zugravi și faianțari , oferim seriozitate și așteptam seriozitate din partea voastră , pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați !
Alcos Construct

Angajam Mecanic Excavator


Angajam mecanic excavator, pe perioada nedeterminata.
societate constructii
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 108 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.