Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Constructor in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Constructor in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Constructor in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Societate Comerciala Din Pitesti Angajeaza Zidar


Zidari Locatie : Pitesti, Str. Depozitelor Serviciul administrativ Tip Job : Norma intreaga Cerinte : Studii tehnice de specialitate Experienta in domeniu Abilitati de lucru in echipa Constituie un avantaj suplimentar detinerea unui Atestat de paza Responsabilitati principale : Lucrari de intretinere si reparatii cladiri, amenajari interioare Beneficii : Salariu motivant Bonuri de masa
Comargros SA

Angajare Constructii


SOCIETATE COMERCIALA CU PROFIL CONSTRUCTII ANGAJEAZA : ZIDARI, DULGHERI, FIERARI BETONISTI, MUNCITORI NECALIFICATI IN CONSTRUCTII. PROGRAM DE LUCRU L-V 7.30-16. SALARIU 4582 LEI, CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA. INTERVIUL VA AVEA LOC IN ZILELE DE 11.04.2024 ( ORELE 12-16), 13.04.2024 SI 15.04.2024 (ORELE 8.00-16,00) LA SEDIUL SOCIETATII. PERSOANELE INTERESATE SUNT ASTEPTATE.
SC

Angajez Zugravi Si Zidari


angajez zugravi si zidari cu experiență salariu motivant,in funcție de experiența fiecăruia
.​

Angajam Dulgher,​ Zidar Si Instalator


Ne mărim echipa! Angajăm dulgher, zidar și instalator. Daca ești o persoană organizata, punctuala, capabilă de munca in echipa și dornică să învețe lucruri noi, alatura-te echipei! Oferim mediu de lucru plăcut, salariu avantajos în funcție de implicare și pricepere. Posturile disponibile nu necesita deplasări săptămânale. Detalii la numărul de telefon din anunț!
Cosal Team

Angajez Muncitori în Construcții


angajez zugravi si zidari cu experiență salariul pleacă de la 3600 de lei Net (în mână) pentru mai multe detalii sunați la acest numar
.​

Angajez Muncitori Calificați în Constructii


Firma de construcții angajează sudor ,sef echipa constructii ( cunoscator plan), dulgheri si zidari-finisori. Lucrarile sunt pe raza județului Arges, iar transportul la șantiere este asigurat de firma. Salariu motivant.
Otty Stone Construction SRL

Sc Tehno Fluid Solutions Srl,​ Angajeaza Muncitori Calificati In Constructii.​


SC Tehno Fluid Solutions SRL, angajeaza muncitori calificati in constructii. Relatii la TEL. .
SC TEHNO FLUID SOLUTIONS SRL

Angajam Sofer,​ Dulgher,​ Operator Excavator,​ Finisor Lucrari Constructii


Tehno fluid solutions angajeaza: sofer ( categ B+C) , dulgher, operator excavator, finisor lucrari constructii. Pentru detalii suplimentare
Tehno Fluid Solutions

Cautam Personal Pentru Munca In Franta (domeniu Constructii)


Firma Acterim este in cautare de profesionisti pe urmatoarele meserii : - IZOLATII EXTERIOARE - DULGHERIE - INSTALATORI TERMICI SI SANITARI - MONTATORI PVC LINOLEUM CERINTE: Experiență în domeniu - obligatoriu; Plecarea în echipe de 2-3 persoane; Fiecare echipă trebuie să dețină autoturism propriu pentru deplasarea de la cazare la locul de muncă. CE OFERIM: Salariu 12-14 EUR pe ora lucrată NET Asigurari sociale si de sanatate; Cazare si utilitati platite integral de catre firma; Contract de munca direct cu angajatorul francez; Timpul de munca este de pana la 43 de ore pe saptamana (aproximativ 176 ore lunar); Orele suplimentare platite cu 25% in plus ; Perioada contractuala : nedeterminata; Echipament de munca oferit de catre firma; Documente necesare: Certificat de nastere model nou. Carte de idetintate Certificat de rezidenta fiscala ANAF Cont bancar in euro( pentru cei care doresc va putem deschide cont bancar la o banca franceza.)
Angajator Francez
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.