Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Maramures

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

20 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Maramures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabilitate Primara in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

SC Daytona SRL angajeaza contabila pentru contabilitate primara. Program de lucru - 8 ore. Salariu si conditii de munca excelente!
Sc Daytona Srl
firma contabilitate caut pentru angajare contabil cu sau fara diploma
Eurocont
cautam personal pentru urmatoarele.posturi: bucatar, ajutor bucatar, barman-ospatar, contabilitate- primara-merciolog, personal curatenie, echipa pentru lucrari constructii, muncitor intretinere
sc stadion srl
Evidenta contabila completa, balanta, bilant, salarii, declaratii, resurse umane, pentru societati comerciale, intreprinderi individuale, PFA.Telefon:
PF
Cerințe:-Bune cunoștințe de operare PC (pachetul Microsoft Office)-Contabilitate primara, SAP de gestiune, (cunoștințe operare program InfoKam, raportare Intrastat, etc.)-Studii superioare -Cunoștințe de limba englezaAptitudini si deprinderi cerințe:-Atenție la detalii , abilitatea de gestionare a sarcinilor multiple-Înțelegere rapida, abilitați de comunicare si relaționare-Flexibilitate, capacitate ridicata de munca-Seriozitate-Punctualitate-Abilitați de organizare, planificare-Atitudine pro activa si deschidere către învățarea de lucruri noi.Beneficii:-Pachet salarial motivant-Bonusuri pentru performanta-Oportunitatea de a lucra într-o companie multinaționala foarte puternica cu multiple perspective de dezvoltare la nivel național si european.
SC Carlisle Construction Materials RO SRL
prestari servicii de evidenta contabila completa
Bozga Simona
Esti in cautarea unui job full time sau part time in vanzari ?Ti s-a spus la interviurile de angajare ca ai nevoie de experienta si tu nu ai ??Iti doresti un program de munca flexibil adaptat nevoilor tale ?Aplica pentru un post de Consultant Financiar la Groupama Asigurari !Trimite CV-ul la : si vei fi contactat pentru un interviu . Si o cafea :)
GROUPAMA ASIGURARI
Vrei sa lucrezi intr-o echipa tânără și dinamica? Ești o persoana comunicativa,serioasa și determinata? Atunci te aștept sa lucrezi în echipa noastră de vânzări directe. Poziția ta va fi de consultant vânzări și vei fi responsabil de urmatoarele: - cunoașterea im detaliu a produselor și serviciilor bancii; -promovarea produselor în mod constant, in unitate și în afara unității, -dezvoltarea portofoliului și menținerea relațiilor cu aceștia. Beneficii: - pachet salarial + bonusuri lunare, - training - posibilitatea de avansare Aștept cv-ul tău la adresa de mail:
Aliz Roxana
SC. Cosma Romania SRL, avand ca obiect de activitate productia de gratare pentru aragaze, angajeaza operatori productie. Se ofera tichete de masa, decontare transport, bonusuri , premii de Paste si Craciun.
SC COSMA ROMANIA SRL
Sc Active Stone Europe Srl angajeaza consultant vanzari( fete) pt insula bijuterii argint si accesorii in incinta Vivo Mall Baia Mare. Program 10"-22" o zi lucratoare cu o zi libera sau 2 lucratoare cu 2 libere. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA .
Active Stone Europe
Sc Active Stone Europe Srl angajeaza consultant vanzari( fete) pt insula bijuterii argint si accesorii in incinta Value Centre Baia Mare. Program 9"-21" o zi lucratoare cu o zi libera sau 2 lucratoare cu 2 libere. pachet salarial atractiv cu posibilitate de crestere. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI LA .
active stone europe
Societate comerciala angajeaza Operator Panificatie.Se ofera pachet salarial atractiv.
SC GHITTA AD COMERCIAL
S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza pentru punctul de lucru din Baia Mare operator productie la masini-unelte semiautomate si automate.CV-urile se trimit pe e-mail sau se lasa personal la sediul firmei.Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon din imagine, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-16:00
Blachotrapez
TECHTEX recrutează persoane cu sau fără experiență, interesate să facă parte din echipa de operatori pentru unitatea de producție din Cicârlău, la secția de producție materiale textile și folii. Studii medii absolvite; Cunoștințele tehnice / abilitățile de operare utilaje și echipamente industriale reprezintă un avantaj: Îndemânare, aten ie la detalii, seriozitate i punctualitate. Disponibilitate pentru program de lucru în schimburi planificate program de lucru în 3 schimburi, 4 formații de lucru;Responsabilități principale: Operează în condiții de siguranță echipamente i utilaje specifice de producție material textil nețesut, în scopul realizării planului de produc ie; Execută activități de pornire/oprire/alimentare și supraveghere a funcționalității liniei de producție; Asigură curățarea benzii și pregătirea suporturilor necesare pentru rolele de material finisat; Înfolierea, etichetarea și aranjarea rolelor; Urmărește respectarea instrucțiunilor de lucru, potrivit responsabilitățilo
Techtex
Firma montaj electromecanic angajează operatori productie -minim 18 ani-seriozitate Se oferă -condiții de munca foarte bune-un loc de munca sigur-salariu motivant-bonuri de masa-decontare transport CV-urile se depun la sediul firmei pe strada Bazaltului nr. 3A. Informatii la tel. .
SC CONFECTII METALICE FCM SRL
Candidatul ideal-studii medii (liceu, cu sau fara bac / scoala profesionala);-cunostinte PC;-abilitati de comunicare si lucru in echipa;-persoana motivata, cu atentie sporita la detalii.Descrierea jobuluiOperatori productie-programatori-operatori CNC pe utilaje de: taiere, slefuire, gaurire, cat si pe alte utilaje de procesare a sticlei;Se ofera:-tichete de masa(15,09 ron/zi);-ore suplimentare platite 200%;-ore de noapte platite 150%;-premiu prezenta, premiu de productivitate;-premiu de sarbatorile de Paste si de Craciun;-spor de vechime;-decontare transport;-training;-sustinere din partea echipei.Se cere:-seriozitate, harnicie, flexibilitate;-program de lucru in schimburi (06-14; 14-22; 22-06).Cosma Glass este o companie tanara care si-a inceput activitatea de productie in august 2013, fiind ultima infiintata din Cosma Group, prezent de peste 30 de ani in sectorul componentelor pentru electrocasnice, cu scopul diversificarii produselor realizate.Cosma Glass a fost creata pentru a prod
SC COSMA GLASS SRL
TECHTEX este în căutare de persoane cu și fără experiență pentru sectia de producție material textil nețesut (TNT) a unității de producție din Cicârlău și ne dorim:-absolvent de studii medii;-disponibilitate de a lucra în 3 schimburi planificate, 4 formații de lucru;-cunoștințele/abilitățile tehnice și experiența pe o poziție similară (operare utilaje) reprezintă un avantaj;RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:1. Execută reglaje specifice conform fișei tehnologice de producție;2. Alimentează utilajul de producție cu materie primă granule de polipropilenă;3. Supraveghează linia de producție;4. Preia rolele de material textil netesut, le înfoliază și le etichetează;5. Ambalează, paletizează și depozitează rolele de material finit;BENEFICII ACORDATE:-salariu indexat periodic în funcție de evoluția profesională;-tichete de masă;-sporuri specifice jobului (spor de weekend, spor de noapte);-ore suplimentare plătite 175%;-prime de sărbători;-transport asigurat la/de la locul de muncă;-suport pentru in
Techtex
Candidatul ideal- Cunoștințe de desen tehnic, citire si interpretare;- Cunostinte in operare utilaj CNC;- Cunoștințe despre limbajul MACH 3 reprezinta un avantaj;- Cunostinte anterioare in programare pe freza CNC reprezinta un avantaj;- Cunoștinte in utilizarea corespunzatoare a aparatelor de măsurat cote (șubler, micrometru, coloana de masurat, etc.);- Capacitate de concentrare sporita si atenție la detalii;- Precizie, rigurozitate, perseverență.Descrierea jobului- Citirea si intelegerea documentelor de lucru, desenelor tehnice, a instructiunilor si planului de verificare;- Operare/Programare utilaj CNC (freza)- Realizarea/incarcarea si accesarea programelor cu comanda numerica;- Pregatirea materiei prime pentru prelucrare;- Control dimensional si calitativ al pieselor realizate.Oferta noastra:- Program de lucru in 2 schimburi;- Salariu NET 3.000 - 3.200 LEI functie de cunostinte si experienta.
PGA Electric SRL
Descrierea locului de muncaCandidatul ideal- Capacitate de concentrare si atenție la detalii;- Precizie, rigurozitate, perseverență.- Cunostiinte minime de mecanica.Descrierea jobului- Pregatirea materialului pentru presare (debitare si cantarire).- Operarea preselor dupa programe prestabilite.- Asistarea activa la schimbarea matritelor.- Mentenanta zilnica si curatenia utilajului.Oferta noastra:- Program de lucru in 2 schimburi;- Salariu NET 2.400 - 2.800 LEI functie de cunostinte si experienta.Pentru mai multe detalii sunati la numarul
PGA ELECTRIC SRL
Cautam OPERATORI CURATENIE (FEMEI SI BARBATI) in Baia Mare pentru efectuarea operatiunilor de curatenie la sedii birouri. Decontam transportul. Salar 1500 net, plus tichete de masa.Detalii la tel. sau la sediul firmei de pe strada Victoriei, nr. 45, Baia Mare.
business mb exim
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.