Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

172 Locuri de Munca Cosmetica in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

172 Locuri de Munca Cosmetica in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Coafeza


SALON GLOSSY isi mareste echipa! Cu totii stim ca ne simtim cel mai bine atunci cand aratam bine. Daca vrei sa iti pui amprenta stilistica, esti o persoana serioasa, implicata, pasionata de evolutie si afirmare si ti-ai dori sa profesezi intr-un mediu stimulativ vino sa lucrezi cu noi. Cautam Nail Technician pentru salonul nostru. Abia asteptam sa ne cunoastem! Pentru mai multe detalii sunati
salon Glossy

Angajam Coafeza


Salonul Stil Art,situat pe galerie Carrefour Orhideea,angajeza coafeza.Programul este de 2 zile cu 2 libere,salariu fix si comision.Acceptam si incepatori. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la :
salon STIL ART

Angajăm Cosmeticiana


Beauty Tailor își mărește echipa! Angajăm cosmeticiana cu experiență ! Suntem în căutare de o persoană serioasă, dornică de a se dezvolta într-un mediu plăcut, curat și tânăr. Oferim carte de muncă plătită, diverse beneficii în cadrul salonului, precum și posibilitatea de dezvoltare pe plan profesional . Salariu atractiv, în funcție de experiența și procent. Ne puteți contacta la numărul afișat
GS BODY SCULPTING- BEAUTY TAILOR

Angajam Cosmeticiana


Salon situat in Militari,angajeaza cosmeticiana!

Cosmeticiana - Bucuresti


Studio Esthetique angajeaza o cosmeticiana pentru asigurarea serviciilor profesionale de îngrijire facială și corporală și alte servicii cosmetice pentru clienți, în vederea promovării unei imagini pozitive a salonului și a satisfacției clienților. Responsabilități Principale Consultarea cu clienții pentru a identifica nevoile acestora în domeniul cosmetic. Efectuarea de tratamente faciale, microdermabraziune, peeling-uri chimice și alte proceduri cosmetice. Vânzarea produselor cosmetice și recomandarea acestora în funcție de nevoile clienților. Menținerea unui mediu curat și igienic în spațiul de lucru. Întreținerea și sterilizarea echipamentelor și instrumentelor de lucru. Gestionarea programărilor și respectarea programului de lucru. Urmărirea și aplicarea regulilor de sănătate și siguranță. Întocmirea rapoartelor și documentației necesare. Participarea la cursuri de perfecționare și formare profesională. Calificări și Abilități Necesare Diplomă de estetician Abilități de comunicare
DH VALUE

Celaskin Beauty Angajeaza Cosmetician Maseur Terapeut Remodelare Corporala


Angajam specialist laser (epilare definitiva, scos tatuaje) si tratamente remodelare corporala cosmeticiana tehnician maseur Descrierea jobului si responsabilitati: Recomandare de produse profesionale servicii catre clienti; Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; Promovarea serviciilor disponibile in salon; Perfectionare continua, cu mentinerea cunostintelor profesionale la zi; Colaborarea eficienta cu ceilalti membri ai echipei salonului; Respectarea procedurilor administrative ale companiei. Candidatul ideal Nu este necesar sa ai experienta, pentru ca iti asiguram training, dar prezinta avantaj persoanele ce au calificare profesionala in domeniile urmatoare( absolvent Kinetoterapie, cosmetician masseur) Cunostinte de limba engleza la nivel conversational constituie un avantaj. Abilitati vanzari, Abilitati de relatii cu publicul, Persoana deschisa, comunicativa, cu spirit de initiativa, Atentie la detalii, capacitati organizatorice, capacitatea de a lucr
CelaSkin Beauty

Angajez Stilist Protezist Unghii Manichiurista


Salon cu vad stradal in zona Nicolae Grigorescu, sector 3, angajeaza stilist protezist manichiurista, cu experienta in salon. Detalii la
Yellow Hair Studio

Angajam Coafeza


Activitate de coafor stilist in Bucuresti pentru zonele: Diham, Rahova, Progresul, Berceni. - Salariu fix garantat: 4500 RON - 1 zi cu 1 zi - Contract de munca asigurat de firma; - Asigurare medicala; - Salon dotat cu echipament performant; - Posibilitatea de a activa suplimentar si in alte locatii; - Orele suplimentare sunt achitate; - Mediu de lucru placut, echipa prietenoasa; - Bonusuri in functie de vanzari; - Acces lunar la cursuri gratuite cu traineri specializati din afara salonului; Cerinte: - Experienta in domeniu de minimum 2 ani; - Calificarea in domeniu este obligatorie, diploma de specialitate. Responsabilitati: Activitate de coafor stilist in Bucuresti pentru zonele: Rahova, Progresul, Berceni.
DIVINE STYLE ROMA

Angajam Coafeza


Salon situat in Militari(Bd.Iuliu Maniu),angajeaza coafeza.
Salon Militari

Angajez Frizer,​ Frizerita


Doresc asociat frizer, frizerita cu experienta din București ptr frizerie! Detalii la telefon : !
YoYo

Angajam Cosmeticiană Drumul Taberei


Salon Infrumusetare zona Drumul Taberei Angajam Cosmeticiană pentru detalii sunati ! ->Carte de munca 8 ore ->Colectiv cu portofoliu format de clienti ->Produse si conditii de munca calitative ->Program de munca o zi cu o zi ->vad comercial si densitate populatie excelente
Glossy Drumul Taberei

Angajam Cosmeticiana-parklake Mall


Vrei sa faci parte dintr-o echipa internationala cu peste 3000 specialisti in Infrumusetare? Te vrem alaturi de noi daca: -esti pasionata de FRUMOS -ai abilitati de COMUNICARE si VANZARI -esti VESELA, optimista si dornica sa faci perfomanta Condiții: Responsabilități: -Realizarea tratamentelor cosmetice -Utilizarea aparatelor din dotare pentru realizarea tratamentelor -Activități de recepție - organizare, planificare clienți -Participarea la training-urile realizate de către companie -Se oferă salariu + comision Experienta nu este obligatorie, dar constituie un avantaj! Asiguram training de specialitate!
NL ENTERPRISE MANAGEMENT GROUP SRL

Angajez Tehnician Unghii și Pedichiură


Angajez tehnician unghii și pedichiură,program flexibil ,zona Crangasi Salariu fix Contract pe perioada nedeterminată
Shiny Nails

Angajam Cosmeticiana


Salon situat in sectorul 6,angajeaza cosmeticiana.Detalii la telefon *****0.

Angajam Cosmeticiana


Ela Salon - (Bucuresti, Sector 4, Piata Resita) angajeaza COSMETICIANA cu experienta. Oferim salariu atractiv si un mediu de lucru placut. Salonul are o vechime de peste 9 ani cu clientela deja formata. Program de lucru: Se lucreaza in ture de o zi cu o zi, un weekend cu un weekend. Luni-Vineri: 09:00 - 21:00 Sambata: 08:00 - 19:00 Duminica: 09:00 - 14:00 Pentru detalii contactati-ne la nr de telefon .
Ela Salon Piata Resita

Cosmeticiana


Angajam cosmeticiana pentru salon situat in sectorul 4. Dacă îți dorești un job stabil și sa muncești alături de o echipa de profesionisti ne poți suna și îți vom da toate detaliile.
Estetic Beauty Studio

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2750 RON/Luna

Angajam Coafeza


Angajam coafeza salon de infrumusetare, in sectorul 5. Cerinte: -experiență minim 2 ani; -seriozitate Oferim: -contract de munca -salariu procent -bonusuri -servicii gratuite în cadrul salonului -pregatire profesionala continua Program: o zi cu o zi, 2 sambete pe luna! Sos Salaj, nr 136, sector 5 Vino alaturi de noi !
Youthfulness 8 beauty

Inchiriez - Post De Coafor Si Manichiura


Salon Aflore Beauty situat in Bucuresti, sector 2, Bvd. Dacia 111, parter inchiriaza un post de manichiura-pedichiura 1 1 si post de coafor full time. Part time: 200 euro, full time 300 euro.
Aflore Beauty

Inchiriere Post Coafor Manichiura


Bună ziua . Avem în dispoziție 2 posturi de Inchiriat 1 Pentru coafor și 1 Pentru Manichiura Pedichiura .Salon se afla în sector 1, langa Parc Bazilescu .Metrou este foarte aproape aproximat 2 minute .Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactați.
hm

Inchiriez Post Manichiură


închiriez post mani pedi in Salon Ydeal Beauty, sector 6 vis-a-vis de Plaza Romania 200 euro full time 150 part time. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la Nr de tel .
Salon Ydeal Beauty
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 172 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.