Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

148 Locuri de Munca Cosmetica in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

148 Locuri de Munca Cosmetica in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Frizer Cu Experienta


Noir Salon Angajam frizer cu experienta Sos.Pantelimon 361 pentru detalii sunati la tel

Angajam Frizeri Cu Experienta,​ Barber Kiosk - Auchan Drumul Taberelor


Barber Kiosk, un nou concept de frizerie in Romania, cauta frizeri ite cu experienta in domeniu, pentru noua locatie din cadrul Auchan Drumul Taberelor (sector 6) Condiții: - Experienta in frizerie; - Diploma de Calificare (obligatoriu); - Disponibilitatea de a lucra in ture, program adaptat unui centru comercial; - Comportament si tinuta agreabile, potrivite locului de munca; - Spirit de echipa, punctualitate; Responsabilitati: - Servicii excelente si complete de frizerie; - Recomandarea produselor disponibile in salon; Beneficii: - Salariu fix (contract de munca) - Lucrul in cadrul unei echipe de profesionisti - Conditii de munca excelente, cu produse profesionale premium Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.
Barber Kiosk

Beauty Adviser Lucrator Gestionar Marionnaud Afi Cotroceni


Vrei sa faci parte din echipa noastra? Vei fi la curent cu toate noutatile din universul frumusetii, vei participa la training-uri de formare profesionala in domeniu si vei incanta clientii zi de zi cu farmecul, accesibiliatea si expertiza dobandite! Beauty Adviser-ul (Lucrator gestionar) la Marionnaud Paris: - Prezinta si promoveaza produsele; - Opereaza pe casa de marcat; - Lucreaza in ture; - Participa la trainingurile companiei si ale furnizorilor.
Marionnaud SC Ina International SRL

Salon Adora Sect 2 Angajaza Urgent Manichiurista Si Coafeza Cu Experienta


Salon angajaza in conditii f bune manichiurista manichiura - pedichiura clasica semi si coafeza cu experienta minim 3 ani.

Men's World Barbershop Angajeaza Frizer Manichiurista


cautam colegi pentru intregirea echipei (frizer frizeriță ) experienta si profesionalismul sunt criterii de baza ! cerem si oferim seriozitate ! o locatie de exceptie in regim de mall (PROSPER MALL) va asteapta pentru o colaborare intr-o echipa de exceptie
Look Trend SRL

Salon Cu Clientela Angajaza Coafeza Cu Experienta Salariul 3000- 5000.​


Salon cu clientela de 16 ani angajaza coafeza cu experienta . Program o zi cu o zi un weekend liber unul lucrat.Sector 2 . Lângă Piata Delfinului.
Trendy Mode

Sc Soho Beauty Boutique Srl Angajeaza: Maseur De Intretinere Si Relaxare (2 Posturi)


SUBSCRISA SC Soho Beauty Boutique SRL , persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Sectorul 6, Calea Giulesti, Nr 23, Etaj 2, Ap 9 angajeaza: Maseur de intretinere si relaxare (2 posturi) cod COR 514204, (cerinte: studii medii, lb. engleza). . Interviu la sediul Firmei. Informatii la tel.
SC Soho Beauty Boutique SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 148 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.