Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

419 Locuri de Munca Cosmetica - Joburi Cosmetica

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

419 Locuri de Munca Cosmetica - Joburi Cosmetica

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Cosmetica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Echipa De Specialiști Pentru: Coafura,​ Cosmetica,​ Manichiura


Salon de infrumusetare situat in Bucuresti, pe Sos. Mihai Bravu, zona Dimitrov, angajeaza echipa completa de specialisti pentru coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura.Programul de lucru este 1zi 1zi. Relatii la telefon
BellaGi

Inchiriez Post De Lucru Pentru Coafor,​ Manichiura-pedichiura Si Cosmetica


Inchiriez post de lucru pentru Coafor, Manichiura-Pedichiura si Cosmetica in salon situat in zona centrala (Calea Victoriei), pe strada Frumoasa. Cautam colegi cu experienta de min 2 ani, care isi doresc sa isi dezvolte business-ul alaturi de noi. Scaunul se inchiriaza cu 250 euro. Detalii suplimentare:
Posh54

Afacerea Ta Cu Consultanta - Produse Naturiste Si Cosmetice Bio


firma italiana - cauta in prahova - distribuitori - consultanti - oferim consultanta gratuita la clienti pentru produse naturiste si cosmetice bio made in italy- testate si avizate de Ministerul Sanatatii - si in timp liber - adaus 40% din start si fara targhet - i
biodea

Inchiriez 2 Posturi De Lucru Coafor Si 1 Post Cosmetica Make-up


Savu Beauty Salon ofera spre inchiriere 2 posturi de lucru COAFOR si 1 post COSMETICA MAKE-UP. Conditii de lucru bune, colectiv tanar si dinamic. Posturile de COAFOR sunt dotate cu oglinda coafor, suport de picioare, scaun coafor, ucenic si unitate de spalare. Dotarile pentru postul de MANI- PEDI si MAKE-UP le stabilim de comun acord in privat. Un avantaj prezinta faptul ca salonul este in acelas spatiu cu magazinul de produse cosmetice profesionale si dispune de locuri de parcare. Salonul este situat in zona Vlaicu-UTA, langa policlinica AS.
Savu Beauty Salon srl

Asp Cosmetics 2000 Srl Angajam Manipulant Marfa Depozit


transportă și gestionează mărfurile din depozit, diferite unități de producție sau de la raft participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei; utilizeaza eficient spatiul de depozitare a marfurilor; ambaleaza si securizeaza marfa in vederea livrarii; Cei interesati pot depune C.V. la adresa , sau pot suna la numarul de contact afisat mai jos.

Spatiu Pentru Cosmetică,​ Coafeza Frizer,​ Make Up,​ Masaj Sau Tatoo


Inchiriez spatiu pentru coafeză Frizer,cosmetică, make up, masaj sau tatoo.informații la tel.
Majestic

Marim Echipa In Salonul De Infrumusetare,​ Pe Cosmetica La Studio Chic,​ Deva!!


Ești o fire energică, pozitivă, cu inițiativă și abilități foarte bune de comunicare și relaționare, perseverentă și atentă la detalii? Ne dorim să fii o persoană deschisă, un spirit întreprinzător care preferă provocările profesionale și munca în echipă în domeniul frumuseții. Subinchiriem un spatiu , doar pentru tine!! Constituie un avantaj : -curs finalizat de cosmetică, -experiență într-un salon de înfrumusețare Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, suntem foarte dornice să te cunoaștem și să ne devii colegă, sa colaboram impreuna! Ne puteti contacta, la nr. de tel.
Sc.​ Danielle Artist

Închiriez Camera/​post Lucru în Salon Pentru Cosmetica In Regim Pfa Zona Cotroceni


Închiriez camera/post lucru în salon pentru cosmetica in regim PFA 1500 lei/luna cu utilitati incluse. Zona Cotroceni
Mei Studio

Angajam Casieri Si Lucratori Comerciali


Lucrator comercial / Casier Cautam colegi pe postul de Lucrator comercial in depozitul din Or.Pantelimon / Casier in magazinele din Bucuresti! Descrierea postului de munca : Care vor fi responsabilitatile tale ? Sa mentii o buna relatie cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine Ghidarea clientilor in alegerea cumparaturilor si emiterea de recomandari pe baza sortimentatiei din magazin Informarea clientilor cu privire la campaniile promotionale Solutionarea reclamatiilor clientilor Sa aprovizionezi rafturile cu produse si sa verifici termenul de valabilitate al acestora Sa te asiguri de corectitudinea preturilor si afisarea promotiilor Vei scana produsele la casa de marcat si incasa contravaloarea lor Sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar. Toate acestea se vor face in echipa cu ceilalti colegi !!! Noi i-ti garantam salariu stabil , cu crestere pe plan profesional si financiar !!! Succes !!!
Sidal Cosmetics

Angajare Cosmeticiana


Crystal Cosmetics - locatia din zona Gara de Nord, angajeaza cosmeticiana cu experienta. Se ofera contract de munca, program de lucru in ture, participare la seminarii/ evenimente pentru perfectionare in cadrul si in afara salonului, mediu de lucru placut.
CRYSTAL COSMETICS SRL

Angajam Coafeza


Salon cu vad, la bulevard, zona piata 1 Mai, angajeaza persoana responsabila și serioasă pentru a ne deveni colega. Pentru detalii și interviu sunati la .
COSMETIC DEDA SALON SRL

Angajam Manichiurista - Pedichiurista


Salon cu vad, la bulevard, zona piața 1 Mai, angajează persoană serioasa, responsabilă, pentru a ne deveni colegă. Pentru detalii și interviu, sunați la .
COSMETIC DEDA SALON SRL

Salon De Infrumusetare Angajeaza


CRYSTAL COSMETICS , P-ta ROSETTI - angajează hairstylist cu experienta.de minim 5 ani in domeniu. Se ofera contract de munca pe 8 ore , salariu motivant, stabilitate si seriozitate profesionala.
CRYSTAL COSMETICS SRL

Angajam Instalator-mecanic întreținere Clădire Echipamente


Firma productie cosmetice angajam: - instalator-mecanic pentru întreținere echipamente, instalații, clădire producție. Locație: zona mall Liberty Center (Progresului) Salariu atractiv, condiții deosebite, program L-V. Domiciliu stabil in București. Calificare - seriozitate.
GENMAR COSMETICS SRL

Angajam Livrator Marfa


Principale responsabilitati: - primire distribuire marfa in reteaua existenta de furnizori clienti; - respecta cu strictete procedurile de lucru ale companiei; - direct responsabil de distribuirea livrarea comenzilor catre clienti; Cerinte: - permis conducere cat. B; Cei interesati pot depune C.V. la adresa de mail , sau pot suna la numarul de contact afisat mai jos. Numar de contact:
SC ASP COSMETICS 2000 SRL

Angajăm Frizer/​coafeza/​inchiriez Post Manichiura-pedichiura


CRISMI BEAUTY SALON (B-dul București Noi nr 162 ,Sector 1 , București , vis a vis de OMW ) ANGAJEAZĂ : FRIZER SI COAFEZA CU EXPERIENȚA IN DOMENIU MINIM 6 LUNI !!!!!!!! INCHIRIAZA POST MANICHIURA-PEDICHIURA! Pentru mai multe inf!ormații contactați :
Crismi Cronos

Angajam Coafeza - Coafura Frizerie


Angajam pentru pozitia de part-time full-time coafeza frizerita Serviciile oferite la salon sunt coafura si frizerie pentru adulti si copii. Persoana ideala trebuie sa fie prietenoasa, sociabila si serioasa. Se ofera un program flexibil, cu salariu fix garantat in functie de experienta. RESPONSABILITATI BENEFICII: CERINTE: - DIPLOMA CERTIFICAT IN DOMENIU - SERIOZITATE SI RESPONSABILITATE
DRK Salon

Angajare Coafeza Stilista Cosmeticiana Manichiurista


Cautam personal calificat Coafeza,Manichiurista,Cosmeticiana,Ucenica,Receptie etc. Salarii fixe , putem negocia salariul, in functie de program si calificare , conditii de lucru foarte bune. Saloanele se afla in zona Dorobanti stradal sau Baneasa Nordului Herastrau si este un salon de lux cu clientela deja formata.

Închiriez Post De Manichiură și Coafură-frizerie


In vederea diversificării serviciilor oferite clienților închiriez un post de manichiură și un post de frizerie coafură în salon Everbe Beauty Studio.Salonul este situat in cartier Plopi pe stradă principală ,dispune de locuri de parcare in curte și în exterior.
Sc Everbe Linestet srl

Manichiura-pedichiura


Persoana cu vasta experienta în domeniu, prestez servicii de manichiura- pedichiura la domiciliul clientului. Deplasare la domiciliul clientului 30 ron. Tarif manichiura clasica 40 ron, pedichiura clasica 80 ron.
Copaci

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 419 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.