Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca Curatenie in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca Curatenie in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Societate Angajeaza Personal Servicii Curatenie In Incinta Hypermarchet Constanta


Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati),in incinta Metro si Brico Constanta.Relatii la telefon ,NOVAC GABRIELA.
ROMNICON

Angajam Cameriste,​ Bagajist,​ Personal Curatatorie Uniforme,​ Curatenie Spatii Publice


Angajăm în Mamaia Nord: - cameriste : pachet salarial 3600 RON NET - personal spălat calcat uniforme : pachet salarial 3600 RON NET - responsabil bagaje : pachet salarial 3400 RON NET - personal curatenie spații publice : pachet salarial 3600 RON NET La pachetul salarial se adaugă și decontarea transportului. Începere imediată - detalii la numărul de telefon din anunț.
Ionut

Menaj La Domiciliu


Caut doamna pt menaj in casa : curatenie,spalat ,calcat, mancare. As dori sa fie o persoana serioasa, sa posede permis de conducere (masina), sa fie nefumatoare si cu domiciliul in Cta. Varsta, in jur de 45 ani . Programul este de 8 ore, de luni pana vineri. Salariu 3.000.
pers fiz

Angajam Camerista


Angajam camerista de sezon din 15 Mai pana la 15 Septembrie, la o pensiune in Sat Vacanta Mamaia cu 6 camere, program e lucru normal, sunt si avantaje. Tel
SC Williams Club srl

Pe Litoral In Costinesti Angajam In Sezonul Estival Camerista,​ Femeie De Serviciu


Pe litoral in Costinesti angajam camerista in sezonul estival, femeie de serviciu curatenie in camere dupa turisti. Oferim salariu, cazare si masa. Va rugam sunati, NU TRIMITETI MESAJE.
Vile Coral

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Anagajari Menajere Sezon Sau Permanent


Se caută Supereroi în Curățenie! Firma de curatenie caută să își mărească echipa cu menajere dedicate și atente la detalii, pentru sezonul estival sau angajare permanentă. Dacă ești o persoană organizată, iubești curățenia și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, te așteptăm să ni te alături! Responsabilități: Menținerea curățeniei în camere și spațiile comune Schimbarea lenjeriei de pat și prosoape conform standardelor Asigurarea unui mediu plăcut și primitor pentru oaspeți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei (preferabil dar nu obligatoriu) Atenție la detalii și capacitatea de a urma instrucțiuni precise Disponibilitate pentru program flexibil, inclusiv în weekenduri și sărbători.Respectarea standardelor înalte de igienă și curățenie Comunicarea eficientă cu clienții și echipa Atitudine pozitivă și etică puternică de muncă Capacitatea de a lucra independent și în echipă Fiabilitate și punctualite. Oferim: Salariu competitiv și bonusuri de performanță Mediu de l
New Byora srl

Angajez Camerista


Angajez camerista cu contract de munca pentru perioada sezonului estival in costinesti.Oferim cazare si mancare daca se doreste.
----

Angajez Cameristă


Angajez cameristă,conditii avantajoase,"Cris&Dia"-Eforie Sud,contract de munca,masă si posibilitate cazare dupa caz.Pt.detalii: .
S.​C.​FPC CONSTRUCT MIRAGE S.​R.​L.​

Persoană Menaj Constanța


Caut persoană menaj ușor. Programul este de luni până vineri, 2-3 ore pe zi.tel .
Constantin

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru curatenie apartamente,in sezon incepand cu 25 aprilie-15 setembrie,program in fiecare zi,dar flexibil.salaiul pe luna 2500 lei.apartamentele sunt situate in Navodari si sunt inchiriate in regim hotelier. Pentru detalii sunati la . .
Lucian Matei

Angajam Camerista


Atributii principale: Asigura curățenia și igienizarea spațiilor de cazare si a spatiilor publice; Este resposabila cu gestionarea produselor necesare pentru asigurarea standardelor de curatenie in hotel; Intocmeste si finalizeaza necesarul de material de aprovizionat; Asigura completarea kit-urilor de material si consumabile din camera si baie; Asigura completarea minibarului din camere ori de cate ori este nevoie; Raspunde prompt la solicitarile clientilor si conducerii hotelului; Se angajeaza sa respecte toate procedurile de lucru corespunzatoare functiei sale, proceduri definite de directorul hotelului; Cerinte Pregatire profesionala: Este un avantaj diploma de calificare pentru ocupația de cameristă, norme de igiena personala, igiena spatiilor hoteliere, norme tehnologice de curatenie a spatiilor de cazare, norme comportamentale specifice Calități personale: sănătate bună, spirit gospodăresc, bun simț, spirit de observație.
SC HOLLINGWORTH RESORT SRL

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Angajăm Cameristă Pentru Aparthotel De Top în Constanța - Salariu Net 4000 Ron,​ Contract Permanent!


Alăturați-vă echipei noastre de elită! Suntem în căutarea unor profesioniști dedicați să se alăture echipei noastre dinamică la un ApartHotel de prestigiu în Constanța. Oferim un mediu de lucru excepțional și oportunități de dezvoltare profesională într-o locație de vis. Poziții Disponibile: Cameriste: Responsabilități includ menținerea curățeniei și ordinii în camerele oaspeților, respectând standardele înalte ale hotelului. Călcătorese: Căutăm persoane meticuloase pentru îngrijirea rufelor, asigurând că toate articolele textile sunt curate și impecabil prezentate. Cerințe: Experiența anterioară în HORECA este un plus, dar nu obligatorie. Atenție la detalii și o abordare meticuloasă. Capacitatea de a lucra în echipă și de a susține standardele noastre de excelență. Rezidență în Constanța Oferim: Salariu competitiv și beneficii atractive. Mediu de lucru plăcut și suportiv. Oportunități de avansare și dezvoltare profesională. Contracte pe durată nedeterminată pentru tot anul.
Maritimo Luxury ApartHotel

Persoana Fizica,​ Barbu Mihai Flavius,​ Angajeaza Menajera (1 Post)


Cerințe: Experiența: minim 2 ani Studii: generale Cunoștințe de limba romană Se oferă: Salariu: 3.300 RON Cazare, Masa, Transport Contract de munca pe perioada nedeterminata Termenul de depunere a CV-urilor este: ora 20.00
Barbu Mihai Flavius

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Camerista Guvernanta 4000-5000ron


Vila Eden angajează cameristă si guvernanta. Experienta in domeniu este recomandata. Contract 8 mai - 8 septembrie Cazare si mese asigurate la unitatea turistica. Salariu 4000 - 5000 ron. Pentru informații suplimentare, contactați angajatorul la numarul de telefon.
SC VILA EDEN SRL

Angajam Receptionera,​camerista Si Contabil Conabilitate Primara


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera,cameriste si contabil contabilitate primara. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Angajam Cameriste Si Instalator Pentru Hostel Perla Din Costinesti


Pentru Hostel PERLA din Costinesti angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
PERLA LAND

Camerista Hotel


Euforia Retreat & Spa, din Eforie angajeaza camerista hotel cu sau fara experienta! Postul este permanent, se deconteaza transportul si se oferta bonuri de masa! Daca esti o persoana serioasa si responsabila, cu o prezenta placuta, te asteptam sa ne suni.
Sc Haras Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.