Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca Curatenie in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca Curatenie in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Menajeră Techirghiol


Angajez Menajeră Techirghiol
PF

Cameriste La Mare


căutăm personal pentru a lucra la Mare în stațiunea Costinești cu salar 3000 roni salar in mînă fara Impozitare se va incepe munca de după Paști pina la 1 septembrie .
Pensiune

Angajam Camerista


Hotel Sunquest angajeaza pentru sezonul 2024 camerista cu cazare in locatie.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Camerista In Perioada 01.​ Iun.​-15.​ Sept.​


Pensiunea Casa de la Corbu, situata in Corbu, jud. Constanta, angajeaza in perioada sezonului estival, camerista cu sau fara experienta. Asiguram cazare si masa. Salariu atractiv.
ROMCONSTANT IMPEX GH-STEFANICA SRL

Angajam Cameriste


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Angajam Camerista In Costinesti


Pensiune in Costinesti, cautam sa angajam camerista pentru sezonul estival.
Treias Booking

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajez Camerista


angajez camerista in loc. 2 mai, cu experienta in domeniu turism, de preferat cu permis si auto. salariu motivant, cazare, masa, transport.
vila 2 mai

Angajez Cameristă


Angajez cameristă pentru pensiune în Techirghiol în condiții avantajoase. Detalii la telefon. Decontăm transportul.
Techirghiol Blue

Angajam Camerista Sezon


Hotel Piccadilly din Mamaia, angajeaza camerista ingrijitor spatii hoteliere cu sau fara experienta, salariu motivant, transport decontat.
Hotel Piccadilly

Angajare Cameriste La Hotel In Eforie Nord


Angajez Cameriste in Eforie Nord , ofer Cazare si masa, sau transport pentru mai multe relatii sunati la
Sc Adria srl

Angajam Cameriste


Hotel Del Mar din Venus angajeaza camerista hotel. Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in industria ospitalitatii? Hotelul nostru de lux este in cautarea unui Camerist(a) talentat(a) si dedicat(a) pentru a se alatura echipei noastre. Responsabilitati: Curatarea si intretinerea zilnica a camerelor conform standardelor hotelului Schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Reumplerea produselor de igiena si a facilitatilor din camera Asigurarea unui mediu curat si placut pentru oaspeti Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un hotel de lux recunoscut pentru serviciile exceptionale Training si suport pentru a-ti dezvolta abilitatile in domeniu Mediu de lucru placut si echipa prietenoasa Oportunitati de avansare in cadrul hotelului Cerinte: Experienta anterioara in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj Atentie la detalii si abilitati bune de organizareAbilitati de comunicare si relationare interpersonala Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa D
Elegant Impex S.​R.​L

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Angajari Camerist A


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, camerist a cu domiciliul Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Camerista Vila Sezon


Unitate în Eforie Nord cauta doamna pentru curățenie în sezonul estival (iunie-septembrie). Cautam o persoana cu domiciliul in localitatile apropiate, deoarece nu putem oferi cazare. Va așteptăm pentru a discuta condițiile.
Gheco Tour

Angajare Camerista


Angajam camerista pentru vila în Eforie Sud. Relații la telefon
Vila Maria

Angajam Camerista-post Sezonier


Societate Comerciala angajeaza ajutor de bucatar-post sezonier. Ce oferim: -salariul motivant -decont transport Cerem: -experienta Daca consideri ca te regasesti in cele mai sus mentionate,te asteptam sa ne cunoastem! Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon . Ne poti trimite cv-ul pe adresa de email:
SC TANDER MAXX SRL

Angajam Camerista Vila Eforie


Cautam pentru iulie si august o persoana de gen feminin pentru curatenie, preferabil cu experienta in domeniu, cu varsta intre 20 si 55 ani. Program flexibil, de la 9 la 15. O zi libera pe saptamana. In zilele fara plecari sosiri turisti sau doar cu o plecare sosire, se poate pleca si mai devreme de ora 15. Nu asiguram cazare. Va asteptam la o cafea sa ne cunoastem si sa discutam restul detaliilor.
Vila Ozon

Angajez Camerista


Angajez camerista pe toate perioada sezonului estival.ofer cazare.cer si ofer seriozitate!!
SAMY TUR

Societate Angajează Camerista Eforie Nord


Societate, Vila Anastasia Eforie Nord, 15 camere, angajează camerista pentru perioada sezonului estival. Posibilitate cazare și masă. Șalariu 3500-4000 ron Relatii telefon Stela
Daria estival srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.