Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Curier in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Curier in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Curier in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer


Societate comerciala cu sediul în Târgu Mureș, angajează agent livrator pe raza orașului și împrejurimi. Program 8 ore, de luni pana vineri. Mai multe detalii la Tel .
SC CURIER DISTRIB srl

Firma De Distributie Angajeaza Agent


SC CURIER DISTRIB SRL , ANGAJEAZA AGENT LIVRATOR DE MARFA PALETIZATA, PE RAZA ORASULUI TG. MURES SI IMPREJURIMI. CERINTE: PERMIS DE CONDUCERE CAT. B. SALAIU MOTIVANT. MAI MULTE INFORMATII LA TEL( )
SC CURIER DISTRIB SRL

Coordonator Transport


Vino in echipa noastra! Cautam coleg/a pentru postul de: Dispecer transport/ Coordonator Responsabilitati principale: Preluarea comenzilor de transport si planificarea acestora; Preluarea si comunicarea tuturor informatiilor in ceea ce priveste cursa (modalitate, orar de incarcare/ descarcare, etc); Intocmirea si verificarea documentatiei specifice activitatii de transport; Ghidarea si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei; Inregistrarea in sistemul informatic a curselor efectuate/de efectuat. Ce ne dorim de la tine? Să ai experientă ca dispecer într-o frmă de transport intern/internațional Să cunoști cel putin o limba straina la nivel mediu (atât scris, cat și vorbit); Să fii comunicativ/ă; Să ai un spirit organizatoric bine dezvoltat; Să ai capacitatea de a lua decizii, atunci când este necesar; Să cunoști Word, Excel, Outlook și baze de date. Ce oferim? Pachet salarial motivant,in functie de realizari; Tichete de masa; Diverse programe periodice de motivare si fid
Roraty Logistic SRL

Media netă estimată pe baza celor 365 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajam Soferi Transport Persoane Cat.​ D


Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)
LIVDANDOR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.