Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Depozit in Otopeni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Depozit in Otopeni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Depozit in Otopeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Depozit in Otopeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Baiat In Depozit (manipulant)


Firma cu punctul de lucru in Otopeni, Ilfov, care se ocupa cu vanzari piatra naturala, angajeaza baiat in depozit (manipulant), de preferabil din zonele apropiate ( Otopeni, Voluntari, Corbeanca, Balotesti), contact:
ROCAS DECOR

Manipulant Marfa


Depozit ,,Berezka ,, este in cautarea unui coleg in calitate de manipulant marfa, depozitul se afla in Otopeni , program luni-- vineri. salariul 3850 net. detalii la nr.
Berezka

Media netă estimată pe baza celor 586 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Dsc Expres Logistic Otopeni # Angajam Mecanic Auto


Salut, Ne marim echipa de mecanici auto in cadrul atelierului propriu. Experienta in mecanica multimarca constituie avantaj. Oferim salariu atractiv,contract de munca. Mai multe detalii si informatii primiti in urma unui interviu ce va avea loc la sediul firmei Dragon Star Curier.
DSC Expres Logistic srl

Dsc Expres Logistic Srl #dsc Otopeni,​ilfov


Angajam agenti curieri Otopeni Specificatii: Numele companieiDSC Expres LogisticTip jobfull timeDescriere Salut, Ne mărim echipa de curieri pentru Otopeni Te așteptăm să te alături #DSC #DragonStarCurier! Da, ești acceptat și fără experiență ai parte de training și pregătire. Asigurăm contract de muncă și transport. Cerințe: - permis de conducere categoria B - seriozitate - cazier juridic curat Poți solicita detalii zilnic la în intervalul orar 12:00 - 17:00 la numarul de telefon
DSC Expres Logistic srl

Lucrator Comercial Magazin Alimentar Otopeni


Se cauta vanzator vanzatoare si ajutor de vanzatoare pentru receptionare marfa , aprovizionat rafturi , verificare etichete si termene... Este un magazin alimentar in orasul Otopeni, se lucreaza numai cu carte de munca. Salariu + bonuri de masa
Dive

Dsc Expres Logistic #angajam Responsabil Parc Auto


Candidatul ideal pentru pozitia de Responsabil Parc Auto ar trebui sa fie o persoana: -cu cunostinte tehnice auto -bine organizata -rezistenta la stres -care poate colabora cu colegii -cunostinte MS Office Responsabilitati: -administreaza documentatia vehiculelor din parcul auto -pregateste si prezinta,saptamanal raportari si situatii referitoare la starea autovehiculelor,cat si stadiul reparatiilor in curs -verificare documentele justificative privind reparatiile efectuate -depune documentatia in vederea obtinerii licentelor copii conforme,verifica ITP-ul si RCA-ul autovehiculelor -se ocupa de inmatricularea vanzarea autovehiculelor din flota DSC -monitorizeaza declararea si plata impozitului pe masini si a altor taxe asociate -coordoneaza procesul de predare primire a autovehiculelor -programeaza si supravegheaza realizarea reviziilor -efectueaza verificari lunare generale ale autovehiculelor din flota DSC Beneficii: -salariu atractiv -decontare combustibil -bonusuri in functie de re
DSC Expres Logistic srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.