Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

79 Locuri de Munca Driver in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

79 Locuri de Munca Driver in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Cat.​b ,​ Comunitate


Angajam sofer, cat. B, autoutilitare pana in 3.5 tone, pentru lucru in comunitate, cu sau fara experienta. Salarizare: 60 euro/zi
sc.​ Urbotel srl

Angajare Soferi Permis Categoria C+e


Firma de transport angajeaza conducatori auto categaoria C+E curse tur retur pe camioane frigorifice.pentru detalii sunati la
AUTOTRANSPORT GOLO PIERGIORGIO

Angajez Sofer Cat B Comunitate


Angajam sofer cat B pt comunitate ,prelata Mercedes Sprinter Permis de conducere categoria B Limba engleza - cunostinte minime Experienta pe comunitate Fara inscrisuri in cazier Serozitate si punctualitate Mod de lucru: 4/5 saptamani transport international si 1 saptamana repaus dispecerat propriu Oferim Salariu atractiv Loc de munca pe termen lung Autoutilitara impecabila Se considera zi lucrata fiecare zi petrecuta in masina in afara tarii, atat sambata si duminica cat si zilele lipsite de comenzi.
Grand Chromatic

Angajez șofer Pe Tir Tur- Retur


Angajez șofer tur- retur 75 zi plus salarul pe țară, se lucreaza la duba frig, camion 40 t
Daraban Ral Trans

Angajez Sofer


Angajez sofer pe sprinter prelata 3.5t pt tur retur. Nu se merge pe anglia. Necesar minim experienta. Ideal sofer din zona oradea. Nu scrieti mesaje ca nu raspund. Sunati doar cei interesati.
MIZAVA SRL

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cu experiență C+E pentru transport cereale România Italia cu prelată tur retur. Mai multe detalii la tel.

Angajez șofer


sofer pe comunitate si pe tara pe camion 40 to
Oradea

Angajez Sofer


Angajez șofer profesionist pt curse intern și extern
MaryIuly Concept Trans

Angajez Sofer


Angajez sofer cu permis categoria B, C , E Primează cunoștințe mecanice Salariu avantajos
Eviol Gaz

Angajam Soferi Ce Germania - 3000-3100 Euro Net


Job-Link Romania angajeaza sofer cat. CE prelata si prelata mega, tandem, BDF. Avans saptamanal. Transport decontat. Cazare gratuita. Salariu + diurna este 100 net ZI calendaristica (3000 3100 euro NET lunar); Salariul pe Romania 5000 lei brut ; Avans 300 euro in fiecare zi de vineri; Perioada de sedere prin rotatie 8 2;6 3 Cerinte: Cunostinte de limba engleza; Experienta minim 1 an ca si sofer profesionist; Ne puteti contacta la numarul de telefon:
Job-Link Romania SRL

Sofer C+e In Sistem Tur-retur


VST CARGO SRL Firma de transport cu sediul in Romania, judetul Bihor - Oradea angajeaza soferi profesionisti categoriile C+E pentru a lucra in Comunitatea Europeana Esti potrivit pentru noi daca/Candidatul ideal - Ai experienta relevanta in transportul international (cel putin 1 an) - Detii permis de conducere C+E - Detii certificat de pregatire profesionala - Posesor al cardulul tahograf - Detii atestat ADR (colete)Opțional - Comunici la nivel conversational in limba Engleza - Avizul medical si cel psihologic sunt decontate de catre angajator Beneficii - Pachet salarial motivant, cu plata la data stabilita si fara intarzaieri - Oferim suport administrativ - Masinile sunt EURO 6, ingrijite si dotate corespunzator pentru confortul soferului - Aparate automate de taxare pentru toata Europa - Loc de munca stabil intr-o companie in continua crestere si dezvoltare Responsabilitati - Efectuarea transportului conform rutelor stabilite - Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna c
VST Cargo

Sofer Tur-retur


Sc Davis Transporturi angajeaza Sofer Profesionist C+E pe Camion Frigorific pe curse Tur-Retur. Salar atractiv +Bonusuri, Weekend uri platite Rutele sunt : RO-BE,NL,D,PL,AT. Nu se merge pe Tara la descarcat decat foarte rar. Detalii la tel -
Davis Transporturi

Soferi Bolt Pe Masina Flotei


Flotă din Oradea agreată ARR cu vechime de 3 ani caută șoferi pe mașinile flotei-Ford Focus 2017-2020 colantate. Colaborare doar cu PFA sau SRL.(ofer ajutor pt deschiderea acestora)
fleet

Sofer Categoria B Intern


Angajez sofer categoria B pe teritoriul României pe autoutilitara cu prelata de 8 euro paleti
SC ADIKATY TRANS SRL

Soferi Ce Cu Adr,​ Petroliere


Angajam soferi profesionisti categoria CE cu ADR pentru distributie produse petroliere din ZONELE urmatoare: TIMIS,ARAD,BIHOR, BISTRITA,BRASOV,SIBIU. Daca sunteti interesat de un loc de munca pe termen lung asteptam CV ul dumneavoastra.Oferim salarizare motivanta,conditii bune de lucru,masini noi, se lucreaza doar la program, se ofera ,de asemenea, bonificatii diverse ,diurna ,ore suplimentare platite. Cerem seriozitate si profesionalism .
SC VOTROM SRL

Angajez Sofer Taxi In Marghita


Angajez sofer taxi in Marghita full time.Facilitam obtinerea atestatului taxi in cazul lipsei acestuia.Mai multe detalii in privat.
TAXI LINGAL MARGHITA

Angajez șofer Taxi Oradea


Angajez șofer taxi cu atestat. Pe Dacia Logan cu gpl la Fulger Taxi Oradea
Fulger taxi

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajăm șofer Profesionist


Ce vrem de la tine? - Permis conducere categoriile B, C, E; - Atestat profesional pentru transport mărfuri generale; - Card tahograf; - Autorizație ISCIR pentru automacara reprezintă avantaj - Persoană responsabilă, organizată. Ce vei avea de făcut? - Activități specifice în cadrul departamentului de transport intern; - Transport marfa în baza documentelor de însoțire; - Livrarea comenzilor conform programului de distribuție; - Atenție distributivă, corectitudine.
RU

Angajez Soferi Profesionisti Categoria C + E


Angajez soferi profesionisti cat. c + e, card tahograf, atestat transport marfa. Curse tur - retur. Romania - Italia - Franta - Belgia - Olanda - Germania. Pentru mai multe detalii va rog sa sunatii la nr. de tel.
Amiral Euroexpres
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 79 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.