Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

140 Locuri de Munca Driver in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

140 Locuri de Munca Driver in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pe camioneta de 7,5 ptr curse tur retur Italia ,germania ,elvetia de preferinta din Timisoara sau localitati limitrofe si cunascator de o limba internationala italiana,engleza
SC GOLD-TRANS SRL

Angajem Sofer Profesionist Cat.​ C+e Intern


Angajez sofer profesionist cat. C+E pentru zona de vest, cu plecare din Timisoara si revenire in acceasi zi, sau cel mult a doua zi. Salariu motivational, pentru mai multe detali va stau la dispozitie.
SAV PIN TRANS SRL.​

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajam Sofer Camion Pentru Curse Tur -retur


Firma de transport angajeaza sofer autocamion pentru efectuarea transporturilor de marfuri. Cerinte obligatorii: Seriozitate Permis auto categoriile B+C+E ; Atestat transport marfa; Card tahograf Cazier judiciar Cazier auto Aviz medical si psihologic Experienta : minim un an Responsabilitati: Transportul de marfuri dinspre Romania spre U.E. si retur cu autotractor + semiremorca ,conform instructiunilor primite ,cu respectarea timpilor de conducere si odihna.
.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​.​

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajam Soferi Distributie Marfuri Paletizate


Societate de distributie marfuri paletizate angajeaza sofer: Cerinte: -Permis auto cat. C respectiv CE -Experienta anterioara ca sofer distributie
SC KOTTA SRL

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net. Cunoașterea limbii - nu este obligatorie dar binevenita; Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel.
Winkler

Media netă estimată pe baza celor 562 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e Pentru Transport Intern (ro)


Angajam sofer profesionist categoria C+E pentru transport intern (RO) Se lucreaza la program pe cap tractor cu semiremorca prelata. Weekendurile sunt libere. Cursele sunt cu tur-retur. Nu se face circuit pe tara. De preferat sa aveti domiciliul in Timisoara sau zonele limitrofe. Salariul este motivant. Pentru detalii suplimentare puteti suna la tel. : Multumim.
GEFLON TRANS GG SRL

Sofer Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net. Cunoașterea limbii - nu este obligatorie dar binevenita; Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel
Winkler srl

Media netă estimată pe baza celor 562 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Șofer Profesionist


Șofer profesionist cat b c atestat marfa card tahograf caut oferte serioase tel

Media netă estimată pe baza celor 591 de salarii introduse în Salario: 3460 RON/Luna

Sofer Distributie


fabrica de paine cauta sofer distibuitor paine si lipii
diva srl

Media netă estimată pe baza celor 318 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajez șofer Cat.​ B


Angajez șofer categoria B, in vederea Distribuției de mărfuri. Se lucrează pe masini dotate cu lift+liză.
NKO SPEDITION SRL

Angajam Soferi


Angajam sofer profesionist cat. C din Timisoara pentru acivitate fixa de L-V si varianta de TUR-RETUR ocazional + avem posibilitate varianta TUR-RETUR pentru CAT. C+E
VASIAN GROUP SRL

Angajam Sofer Profesionist Ansamblu Cu Bascula


Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.
Leciref Trans

Angajare Sofer Camion


SC ROMALDO SRL angajeaza sofer camion (categoria C) pentru transport national si ocazional transport international.
SC ROMALDO SRL

Angajam Sofer Camion


Firma LUTOR DE SPEDITION SRL angajeaza sofer camion pentru tank container (Hoyer). Oferim: - salar pe tara plus diurna (3300 EUR) - camion Euro 6 Cerinte: - 1 an experienta - seriozitate, asumare si responsabilitate - optional cunostinte de germana sau engleza.
LUTOR DE SPEDITION SRL

Sofer Tir - Trafic International


Se cauta sofer TIR cu carnet C + E si toate atestatele la zi. Se lucreaza 6 saptamani cu 1 saptamana liber + la inainte de finalizarea celor 4 saltamani se face o pauza de 45 ore in tara. Pentru detalii contactati!
Lextom Trans asd SRL

Angajam Soferi


MVT LOGISTIK SRL ANGAJEAZA SOFERI CU O MINIMA EXPERIENTA PENTRU RUTE DE COMUNITATE SAU TUR-RETUR . CASTIG LUNAR 2400 EUR .
MVT LOGISTIK SRL

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cat c+e pentru comunitate camioane e 6 man Mercedes scania se lucrează la prelata o inc o descărcare doar ziua tari tranzit Germania -Danemarca se pleacă cu camionul de la Timișoara și se vine cu camionul la Timișoara pt mai multe detali la tel
Sc pid 90 Trans SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 140 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.