Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

140 Locuri de Munca Driver in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

140 Locuri de Munca Driver in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Driver in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer Profesionist


angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.
tmg GeoMia

Angajam Sofer Profesionist


Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE
SC REMBKA SRL

Angajam Soferi


Angajam sofer profesionist cat. C din Timisoara pentru acivitate fixa de L-V si varianta de TUR-RETUR ocazional + avem posibilitate varianta TUR-RETUR pentru CAT. C+E
VASIAN GROUP SRL

Angajez șofer Cat.​ B


Angajez șofer categoria B, in vederea Distribuției de mărfuri. Se lucrează pe masini dotate cu lift+liză.
NKO SPEDITION SRL

Angajam Sofer Profesionist C+e,​ Adr Colete Avantaj!


Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență și echipaje pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (90 zi calendaristica)
Sc Energy Fast NG Transport Srl

Angajam Soferi


MVT LOGISTIK SRL ANGAJEAZA SOFERI CU O MINIMA EXPERIENTA PENTRU RUTE DE COMUNITATE SAU TUR-RETUR . CASTIG LUNAR 2400 EUR .
MVT LOGISTIK SRL

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cat c+e pentru comunitate camioane e 6 man Mercedes scania se lucrează la prelata o inc o descărcare doar ziua tari tranzit Germania -Danemarca se pleacă cu camionul de la Timișoara și se vine cu camionul la Timișoara pt mai multe detali la tel
Sc pid 90 Trans SRL

Angajej Sofer Cat B


Angajez șofer cat B punct de lucru Timișoara, prioritate persoanele din Timișoara!tel !firma de curierat .
curierat

Sofer Categ C+e


Clarismart Consulting angajeaza Sofer categ C+E in Timisoara. Cerinte -persoana onesta si harnica -dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa -prima lunara - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu -asigurare medicala -al 13-lea salariu Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
CLARISMART CONSULTING

Angajam Sofer Profesionist Categoria C+e Pentru Curse In Tara.​


Angajam sofer profesionist categoria C+E pentru curse in tara Cerinte: Atestat profesional; Permis de categoria C+E; Seriozitate, onestitate, profesionalism; Cunoașterea normelor și reglementărilor aplicabile de conducere. Descrierea jobului: Curse interne,plecari din Arad --> Mioveni -->Arad Salariu începând cu 6500 lei net Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta telefonic, de luni pana vineri, intre orele 09:00 17:00,la numarul de telefon
Trex

Soferi Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net Cunoașterea limbii - nu este obligatorie dar binevenita; Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel
SC.​Winkler Recruitment Srl

Angajam Sofer Cat C+e Pentru Tur Retur


Compania DUNCA expeditii din Dumbravita, jud. Timis, angajeaza sofer cat C+E cu minim 1 an experienta , pentru curse de TUR RETUR, curse in UE ( fara UK ). Se ofera curse legate de comunitate, camion E 6 ( titular pe camion ). Solicitam minim 1 an experienat pe EXTERN. Remorci cu prelata . Slariu atractiv, plata la zi si bonusuri de performanta . Plecarea si venirea in tara se face cu camionul .
Dunca Expeditii

Sofer Pe Camion Cu Macara


Sofer in Timisoara pe camion tip Hiab necesar BCE si permis macaragiu grupa A sau E
Metronom-b

Angajari șofer Categoria C


Firma de distribuție mobila angajează șofer categoria C
Firma Distributie

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L

Angajam șoferi De Tir


Aveti nevoie de un job bine platit! Aveti nevoie sa petreceți,zilnic,timp cu familia Va ajutam noi, Angajăm șoferi categoria C+E pentru transport local cu semiremorci frigo pe rute locale partea de Vest a țării,preferabil șoferi din zona Lugojului Informatii suplimentare la numărul de telefon:
Bana-N Com Distribution

Angajam Sofer,​ Permis Categoria B


Angajam sofer pentru curse locale, posesor permis categoria B, cu experianta in condus masini dubite pana in 3.5 T
Xsped Team Logistic

Se Cauta Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00-17:00, - cu domiciliu stabil Timișoara - salariu intre 2500 și 3500 lei. - se livrează pachete Mai multe detalii la telefon .
Dpd

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Sofer 2800 Euro


THE ROCKER SPEDITION Angajeaza soferi pentru transport international camion cu prelata standard prezint avantaj ADR!!! Cerinte: - permis B,C,E - atestat transport marfa - card tahograf Program de lucru FLEXIBIL salar 2800euro relatii pe mail sau la telefon
THE ROCKER SPEDITION
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 140 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.