Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Electrician Auto in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Electrician Auto in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician Auto in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electrician Auto in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Electrician,​ Mecanic,​ Automatist


Descrierea jobului: -Cunoştinţe de bază în domeniul mecanic electric (automatizări, partea electică şi mecanică); -Experientă într-o fabrică de producţie industria carnii constituie un avantaj; -Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice mecanice din zona de lucru alocata; - Intervine in caz de avarii electrice mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; -Cunoştinţe despre întreţinerea utilajelor industriale - ind. alimentara; -Avantaj experienţa sau calificare în domeniul tehnic întreţinere utilaje industriale - ind. alimentara; -Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice mecanice din zona de lucru alocata; Cerinte: -Calificare profesionala -Experienta de minim 3 ani în domeniu -Persoana dinamica, atenta si responsabila, -Capacitate de a lucra individual si in echipa -Permis de conducere categoria B -Locatie: Stefanesti, DN7, nr. 209, jud. Arges Oferim: -Pachet sa
RADIC STAR SRL

Angajez Spalator Auto Vulcanizator


SC Auto Tresing SRL Angajăm personal spălătorie auto și vulcanizare (cu sau fără experiență) Oferim contract de muncă+ bonusuri de performanță!! Pentru mai multe detalii sunați la numărul - Sau vă așteptăm în locația noastră din Bascov str. Stejeret, nr.11, Arges
autotresing srl

Spalatorie Auto


Angajez băieți și fete cu sau fără experiență
Edu

Angajam Lacatus Mecanic


Adecco angajeaza lacatus mecanic - Nivel salarial pregatire medie : - 3200-3500 - Nivel salarial avansat cu experienta: - 3600 3800 - Tichete de masa 600 lei luna - Cadou Paste Craciun - Reducere 30% Mera Resort - Transport asigurat - Program 12 24 12 48 - Calificare - Experienta min 2 ani - Interventii masini injectie la partea mecanica: - inlocuire rulmenti, reparatii sistem hydraulic, angrenaje mecanice, - Avantaj cunostinte hidraulica Contact : 0737 028 534 Locatie : Clucereasa
Adecco

Angajam Lacatus Mecanic,​ Calificat Cu Experienta


Angajam lacatus mecanic , calificat cu experienta salariul este 4000 lei net pe cartea de munca. Program de lucru de la 7 la 15.00 numai schimbul 1. nu se lucreaza alt schimb. Atelierul in Colibasi langa uzina DACIA.
DESIGN WELDING PRODUCTION SRL

Angajam Conducator Auto Cimentruck


Angajăm conducător auto pentru cimentruck, transport marfă intern
IB AGREBET CONSTRUCT SRL

Recepționer Spălătorie Auto Starwash


Ne mărim echipa Vrei să lucrezi la cea mai cunoscută spălătorie auto din Pitești? Starwash caută coleg a la recepție. Noi îți oferim : - Salariu competitiv + bonus de performanță - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată - O serie de beneficii în cadrul companiei noastre și firmelor partenere Ce ne dorim de la tine: - Seriozitate - Punctualitate - Permis cat. B prezintă un avantaj însă nu este obligatoriu - Experiența în vânzări prezintă un avantaj - Vârsta minimă : 20 ani - Să cunoști limba engleză (minim nivel conversațional) Ce vei face tu la recepție ? - Vei întâmpina clienții - Vei încasa contravaloarea serviciilor oferite - Vei menține ordinea la locul de muncă - Vei consilia clienții în achiziționarea produselor pe care le avem la vânzare Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul tău la adresa de mail :
StarWash

Firma De Transport Angajeaza Sofer Pe Auto 3,​5t


Coradia Star din Arges angajeaza sofer pe auto 3,5t Cerinte: -vechime permis minim 2 ani -experienta pe comunitate minim 6 luni -disponibilitate de a sta plecat 4-5 saptamani Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se lucreaza pe auto cu prelata (8-10ewp) dotate corespunzator Activitatea se desfasoara in tarile UE si UK. Dispecerat propiu, disponibilitate 24/24 pentru orice problema a soferului. Salarizare :65 la zi sau 0,08/km cum este mai avantajos pentru sofer la decont. Tel: Pentru mai multe detalii va rog sunati. Multumesc!
Coradia Star

Angajez Pregatitor Vopsitor Auto


Vopsitorie auto cu sediul in Pitesti angajeaza pregatitor vopsitor cu experienta.program de 8h , salariu negociabil.asteaptam cv.urile sau detalii la nr.
MEDA SERVICE

Angajăm Lăcătuși Mecanici!


Angajăm lăcătuși mecanici pentru o companie din zona Pitești, județul Argeș! Cazare gratuită în cazul relocării. Beneficii: Contract perioadă nedeterminată; Pachet salarial avantajos; Tichete de masă; Cazare gratuită la 5 minute de locul de muncă în cazul relocării; Diurnă generoasă; Asigurare medicală privată; Pentru fiecare săptămână lucrată în străinătate se adaugă o zi de concediu. Cerințe: certificare profesională experiență anterioară; atenție la detalii; citire desen tehnic; disponibilitate pentru munca in străinătate.
Randstad

Angajez Spălător Auto


angajez spălător auto program 8 ore ,duminică liber ,când nu sunt mașini se spală covoare, salariu 2500 lei în mână
sc infinity favorit capital

Angajez Spalatori-auto


Angajez spalatori-auto cu experienta
EduWash and Go

Operator Cablaje Auto


Recrutăm operatori în producție pentru unul dintre clienții noștri, lider pe piața Auto. Căutam candidați: - dornici de muncă; - cu disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi; Oferim: - Pachet salarial net începând de la 2680 lei lună(tichete incluse) - Tichete de masă de 40 lei zi incluse - Contract pe perioadă nedeterminată - Prime de performanță, prime de sărbători și de vacanță; Transport asigurat din: Pitesti, Tatarasti, Cornatel, Movileni, Icoana, Babana Stoborasti, Floru, Botesti , Caldararu, Draganu, Slatina, Topoloveni, Boteni Mioveni, Galesu, Berevoesti, Curtea de Arges, Stefan cel Mare, Chitani Campulung, Domnesti si din ale locatii. Detalii suplimentare la numerele de telefon: *****6, *****6.
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2100 RON/Luna

Pilot Testari Auto


Beneficii: - Salariu motivant - Tichete de masa 35 lei zi lucrata -Prime -Sporuri de noapte 25% -Sporuri de ore suplimentare 200% Program: - 3 ture
Manpower

Lacatus Mecanic - Montaj


Se ofera : Pachet salarial atractiv Al 13-lea salariu concretizat in 3 prime 1 tichet masa zi lucrata Decontare transport lunar Asigurare de sanatate private Relatii la telefon : ; CV-urile se pot depune la:
SEGULA INTEGRATION

Angajam Lacatus Mecanici


Angajam Lacatusi Mecanici Locație: Pitesti. Cerinte : experienta in zona industriala; disponibilitate pentru deplasari in strainatate pe o perioada intre 1-6 saptamani ( se ofera cazare, transport si diurna ). Oferim : tichete de masa; salariu in functie de experienta; contract pe perioada nedeterminata. Contact:
Randstad Romania

Mecanic Masini Unelte


Are capacitatea de a desfasura activitati de mecanica asupra masinilor unelte si anume : strunguri si centre de prelucrare cu sau fara CNC.
CX3 SOLUTIONS MACCHINES SRL

Angajam Personal Spălătorie Auto Mioveni


condiții foarte bune de munca program flexibil contract de munca program 8 ore concediu de odihna
Gero

Angajam Operator Tratamente Termice,​ Operator Masini Unelte,​ Mecanic Si Electrician


Oferim: -Salariu foarte motivant, in functie de competente. -Orele lucrate suplimentar platite dublu (200 %). -Tichete de masa pentru fiecare zi lucrata in valoare de 30 lei. -Asigurare privata de sanatate -Prime anuale (Paste, Craciun, Concediu de odihna). -Stimulente pentru idei sugestii de imbunatatire a activitatii. -Zile concediu de odihna in functie de vechimea totala in munca (minim 21 zile an, maxim 31 zile an). Cei interesati pot depune CV-ul la sediul societatii din Topoloveni, strada Maximilian Popovici,nr. 60 sau il pot transmite prin E-mail la adresa:
Componente Auto SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.