Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

53 Locuri de Munca Electromecanic in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

53 Locuri de Munca Electromecanic in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vulcanizator Auto


angajez vulcanizator auto salariu atractiv mai multe detalii la tel:
super wash

Angajez Mecanic Auto


Service ul auto R Motors REB angajeaza mecanic si vopsitor auto multimarca .In functie de de experienta acestuia salariul de inceput este intre 4-5000 de lei plus bonusuri Mediu de lucru placut cu echipamente noi ,service ul fiind facut in baza fondurilor europene Program 09.00-17.00 pauza de masa de ora
R Motors REB

Angajez Vulcanizator Auto Cu Experiență


Angajez vulcanizator auto cu experienta în domeniu și sa fie și spălătorie auto!!Ofer cazare gratuita cu toate utilitățile, o masa pe zi și un salariu bun!
Euroservauto actual srl

Angajez Spălător Auto Si Vulcanizator Auto Cu Experiență


Sc Super wash & events SRL Cu sediul in Mioveni Face Angajari in domeniul spalatorie auto și vulcanizare auto. Salariul atractiv. Mai multe detalii la tel :
super wash events srl

Angajăm Lăcătuși Mecanici!


Angajăm lăcătuși mecanici pentru o companie din zona Pitești, județul Argeș! Cazare gratuită în cazul relocării. Beneficii: Contract perioadă nedeterminată; Pachet salarial avantajos; Tichete de masă; Cazare gratuită la 5 minute de locul de muncă în cazul relocării; Diurnă generoasă; Asigurare medicală privată; Pentru fiecare săptămână lucrată în străinătate se adaugă o zi de concediu. Cerințe: certificare profesională experiență anterioară; atenție la detalii; citire desen tehnic; disponibilitate pentru munca in străinătate.
Randstad

Cautam Lacatus Mecanic


Responsabilitati: Executarea lucrarilor de intretinere preventiva si corectiva la echipamentele si masinile industriale; Repararea si inlocuirea componentelor mecanice defecte sau uzate; Asamblarea, demontarea si reglarea echipamentelor si masinilor conform specificatiilor; Cerinte: Disponibilitate pentru deplasari in tara si in afara tarii Permis de conducere Capacitatea de a lucra eficient atat independent cat si in echipa Beneficii: Slariul fix + cazare + diurna
DCA Dimensional Control

Angajăm Lacatus Mecanic


Ne marim echipa Angajam lacatus mecanic in Pitesti . Salariu atractiv in functie de experienta si multiple beneficii. Posibilitate de relocare pentru persoanele din alte orase. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe nr. .
-

Electrician,​ Mecanic,​ Automatist


Descrierea jobului: -Cunoştinţe de bază în domeniul mecanic electric (automatizări, partea electică şi mecanică); -Experientă într-o fabrică de producţie industria carnii constituie un avantaj; -Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice mecanice din zona de lucru alocata; - Intervine in caz de avarii electrice mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; -Cunoştinţe despre întreţinerea utilajelor industriale - ind. alimentara; -Avantaj experienţa sau calificare în domeniul tehnic întreţinere utilaje industriale - ind. alimentara; -Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice mecanice din zona de lucru alocata; Cerinte: -Calificare profesionala -Experienta de minim 3 ani în domeniu -Persoana dinamica, atenta si responsabila, -Capacitate de a lucra individual si in echipa -Permis de conducere categoria B -Locatie: Stefanesti, DN7, nr. 209, jud. Arges Oferim: -Pachet sa
RADIC STAR SRL

Angajez Vulcanizator Camioane


Descriere Sc Super wash & events SRL Cu sediul in Mioveni Face Angajari in domeniul vulcanizare camioane cu experiența. Salariul atractiv. Mai multe detalii la tel :
super wash events srl

Spalatorie Auto


Angajez băieți și fete cu sau fără experiență
Edu

Angajez Pregatitor Vopsitor Auto


Vopsitorie auto cu sediul in Pitesti angajeaza pregatitor vopsitor cu experienta.program de 8h , salariu negociabil.asteaptam cv.urile sau detalii la nr.
MEDA SERVICE

Angajam Lacatus Mecanic


Adecco angajeaza lacatus mecanic - Nivel salarial pregatire medie : - 3200-3500 - Nivel salarial avansat cu experienta: - 3600 3800 - Tichete de masa 600 lei luna - Cadou Paste Craciun - Reducere 30% Mera Resort - Transport asigurat - Program 12 24 12 48 - Calificare - Experienta min 2 ani - Interventii masini injectie la partea mecanica: - inlocuire rulmenti, reparatii sistem hydraulic, angrenaje mecanice, - Avantaj cunostinte hidraulica Contact : 0737 028 534 Locatie : Clucereasa
Adecco

Angajam Lacatus Mecanic,​ Calificat Cu Experienta


Angajam lacatus mecanic , calificat cu experienta salariul este 4000 lei net pe cartea de munca. Program de lucru de la 7 la 15.00 numai schimbul 1. nu se lucreaza alt schimb. Atelierul in Colibasi langa uzina DACIA.
DESIGN WELDING PRODUCTION SRL

Angajăm Lacatus Mecanic


Ne marim echipa Angajam lacatus mecanic in Pitesti . Salariu atractiv in functie de experienta si multiple beneficii. Posibilitate de relocare pentru persoanele din alte orase. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe nr. .
-

Angajam Lacatus Mecanici


Angajam Lacatusi Mecanici Locație: Pitesti. Cerinte : experienta in zona industriala; disponibilitate pentru deplasari in strainatate pe o perioada intre 1-6 saptamani ( se ofera cazare, transport si diurna ). Oferim : tichete de masa; salariu in functie de experienta; contract pe perioada nedeterminata. Contact:
Randstad Romania

Mecanic Masini Unelte


Are capacitatea de a desfasura activitati de mecanica asupra masinilor unelte si anume : strunguri si centre de prelucrare cu sau fara CNC.
CX3 SOLUTIONS MACCHINES SRL

Angajăm Lăcătuși Mecanici!


Angajăm Lăcătuși Mecanici cu diplomă de calificare! Jobul presupune activități de asamblare și reasamblare linii de producție industriale și activități de mentenanță pentru clienți din țară și străinătate. Cerințe: - calificare de lăcătuș mecanic - cunoștințe desen tehnic - disponibilitate pentru deplasari in strainatate pe o perioada intre 1-6 saptamani (se ofera cazare, transport si diurna) - experiență în zona industrială Se oferă: - salariu în funcție de experiență + diurnă deplasare - tichete de masă - cazare - contract pe perioada nedeterminată
-

Lacatus Mecanic Confectii Metalice


lacatus mecanic pentru confectii metalice si echipamente Candidatul ideal: - Studii tehnice, specializarea Mecanică; - Cunoștințe de desen tehnic; - Seriozitate și implicare în muncă; - Experiența pe un post similar reprezintă un avantaj. Beneficii: - Salariu atarctiv; - Decontare transport; - Bonus de sărbători; - Bonus de concediu
VORTEX IMPERIA FLUID

Angajam Conducator Auto Cimentruck


Angajăm conducător auto pentru cimentruck, transport marfă intern
IB AGREBET CONSTRUCT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 53 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.