Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

124 Locuri de Munca Electromecanic in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

124 Locuri de Munca Electromecanic in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Mecanic Auto


Vino sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica! SC Alfa Star Impex SRL angajeaza mecanic auto, pt service-ul auto din Timisoara de, pe Calea Lugojului. Se ofera conditii bune de lucru si salariu atractiv + bonuri de masa. Pt. cei interesati astept CV pe adresa de mail: sau alte inf. la tel Cerinte: -seriozitate si responsabilitate - cunostinte minie de baza de mecanica auto - experienta in operatiuni mecanice pe mai multe marci auto reprezinta un avantaj Responsabilitati: - efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatie - executa operatiile de service conform comenzilor primite - raspunde de calitatea operatiilor executate - completeaza lista cu necesarul de piese care rezulta in urma constatarii efectuate - decide variantele optime de reparatii, in conformitate cu normelor producatorului si standardele de calitate impuse - participa la pregatirile profesionale organizate de firma si se preocupa in permanenta de insusirea cunostintelor de specialitate - respecta termenele de e
ALFA STAR

Media netă estimată pe baza celor 238 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajăm Mecanic Auto


ANG Logistic SRL, cu sediul în Timisoara, județul Timis, angajează în condiții avantajoase mecanic auto cu experienta in repararea si intretinerea autotractoarelor si semiremorcilor Cerințe: -experienta in domeniu,constituie un avantaj operare diagnoza camioane si semiremorci. - Permis de conducere categoria B obligatoriu. - Domiciliul in Timisoara sau imprejurimi - Program lucru flexibil. Se ofera : - Contract de munca pe perioada nedeterminată; - Salariul motivant 6.000 LEI NET. - Conditii excelente de munca INFORMATII SUPLIMENTARE la sediul societatii din Timisoara,str.Avram Imbroane 58 sau la telefon .
ANG LOGISTIC

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta!


TAMauto Anvelope & Service angajeaza MECANIC AUTO cu experienta! Salariu motivant. Detalii la telefon: *****1

Angajam Mecanic Auto Timisoara


Service angajam mecanic auto cu experienta Timisoara.
Motors

Angajam Mecanic Auto


Dorim sa ne mărim echipa,așa că suntem în căutare de mecanic auto! Persoana ideala: are experiență în domeniul auto este capabil sa folosească instrumente de diagnoza prezinta interes în a învăța și evolua în domeniu are o atitudine responsabilă și atenție la detalii efectuează lucrări și operații de mecanica pentru care își asumă răspunderea participa la evaluarea și stabilirea necesarului de piese asigură utilizarea corectă și menținerea sculelor și echipamentelor din dotare este o persoană ordonată, responsabilă și dinamica Ce oferim: oportunitatea de a învăța și dezvolta abilități noi suntem o echipa tânără și dinamică,ne bucuram sa primim oameni noi salariu motivant in funcție de cunoștințe și experiență program de lucru de L-V între 08-17 Dacă ești pasionat de mecanică și ai abilitățile necesare pentru a repara și întreține autovehicule,atunci nu ezita sa ne contactezi! Happy Rebicar este un service auto cu experiență,unde orice problema ai avea la mașină ,la noi găsești soluția!
Happy Rebicar

Mecanic Auto


Mecanic auto doresc colaborare cu service auto 4..6 ore e zi in sistem parte time mentionez ca am 61 ani si am lucrat in domeniu
Matei Dan

Media netă estimată pe baza celor 200 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Angajez Vulcanizator


prestări servicii ( vulcanizare)
SC BRIDUCSR SRL

Angajez Mecanic Auto


Angajez mecanic auto cu experiență. Salariu negociabil
Srl

Angajare Mecanic Auto


Societate comerciala angajeaza mecanic utilaj buldoexcavator CATERPILLAR nou. Se ofera salariu 4500 net, masina de serviciu. Mai multe detalii la telefon .
ROAD CONSTRUCT ENERGY

Mecanic Auto La Domiciliu


execut lucrări de întreținere și reparații mecanice și de mentenanța ce se pot efectua la domiciliul clientului. Efectuam diagnoza.Ce nu se pot repara la domiciliu se vor face la garaj.
nu

Angajez Vulcanizator Cu Experienta!


TAMauto Vulcanizare & Service Auto angajeaza VULCANIZATOR cu experienta. Salariu motivant. Oferim si cazare! INFORMATII LA TELEFON:
TAMauto

Service Autoxpert Timisoara Angajeaza Mecanic Auto


Service Auto Multimarca SC D Auto Xpert SRL, partener de top in reteaua mondiala AD Garage, cauta spre angajare : -Mecanic Auto Daca doriti sa va alaturati echipei noastre si sa faceti parte dintr-un colectiv tanar si bine organizat, Auto Xpert va ofera : - salariu atractiv -cazare daca este cazul - bonusuri in functie de realizari - echipament de protectie - cursuri de specializare - posibilitatea de a lucra cu aparatura si scule de ultima generatie Asteptam cu interes cv-urile dvs la sediul din Timisoara, Str Paul Constantinescu Nr. 48, iar pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la unul din numerele de telefon
AutoXpert SRL

Angajez Spalator Vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator si vulcanizator auto ! Oferim cazare si contract de munca ! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Alfa

Auto-mobil Service S.​r.​l.​ Angajeaza Mecanic Auto


Avem o experiență de peste 25 de ani pe piața de servicii de întreținere și reparații auto din Timișoara. Oferim servicii complete de mecanică, electrică, tinichigerie-vopsitorie pentru autovehicule până în 3,5 tone, și, de asemenea, asigurăm reparații și consultanță în legătură cu asiguratorul. Cerinte: - scoala profesionala sau liceu - minim 2 ani de experienta - seriozitate - atentie - corectitudine - spirit de echipa Iti oferim: - salariu motivant - program de lucru: luni-vineri: 08:00-17:00 - mediu de lucru dinamic si profesionist - un loc de munca placut si spatios.
Auto-Mobil Service S.​R.​L.​

Mecanic,​ Ucenic Mecanic Motociclete


SC AUTOMOBILE BAVARIA SRL punct de lucru Ghiroda, angajeaza in conditii avantajoase mecanic, ucenic mecanic motociclete. Se cere: - studii medii tehnice ( scoala profesionala, liceu ) - cunostinte operare PC - flexibilitate, seriozitate, Se ofera: - pachet salarial atractiv - bonuri de masa, asigurare medicala - scolarizari interne si externe
Automobile Bavaria

Angajez Vulcanizator


Angajez Vulcanizator cu esperiență pentru locație în Utvin. Salariu negociabil
Srl

Corlan Trans S.​r.​l.​ Angajeaza Mecanic Auto


Căutăm un coleg nou pentru postul de Mecanic Auto pentru service-ul nostru. Cerințe Job: Studii medii; Calificare Mecanic auto; Experiența în domeniu constituie un avantaj; Atenție la detalii; Căutăm un om responsabil, onest, harnic, energic, dinamic, perseverent, receptiv la nou și la schimbări; Abilitățile de comunicare și lucru în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Identifică și repară defecțiunile conform specificațiilor; Răspunde de utilizarea corectă a echipamentelor de lucru din dotare; Răspunde de executarea corectă și la timp a lucrărilor; Se preocupă de îmbunătățirea continuă a eficacității proceselor pe care le desfășoară. Beneficii Job: Venituri nete de 7500 Lei lunar. Oportunități de dezvoltare. Mediu de lucru plăcut. Dacă cunoști pe cineva care se potrivește cu ceea ce căutăm noi, trimite-i acest anunț.
CORLAN TRANS SRL

Angajare Inginer Mecanic


Energomontaj Timisoara angajeaza inginer mecanic cu experienta in activitatea de executie si urmarire lucrari pe santiere. Angajarea se face cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata . Salarizarea se face in functie de experienta in domeniu. Cerinte; -acte de calificare in domeniu -experienta in domeniu -disponibil pentru deplasari si program prelungit -cazare pentru angajatii din alta localitate Canditatii intersati se vor adresa la sediul firmei sau la tel. .
energomontaj timisoara

Service Auto Multimarca Autorizat R.​a.​r Angajeaza Mecanici Auto 6.​000-9.​500 Ron


Service auto multimarca autorizat R.A.R Service auto cu o vechime de peste 9 ani de zile și palmares foarte mare de clienți și parteneri oficiali a mai multor reprezentante și branduri auto , deținem service de mecanică , geometrie roți , vulcanizare , stație ITP , tractări auto non stop , cu condiții de lucru excepționale iarnă căldură vară climă în hală , scule ,diagnoze ultima generație ! -Angajăm mecanici auto cu experiență ! Se ofera pachet salarial foarte atractiv plus bonusuri de performanta, cu contract de munca totul perfect LEGAL Program flexibil de luni pana vineri de la orele 8:30 la 17:30 Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic ! Mulțumim , FETCU AUTO SERVICE
Fetcu Auto Service

Angajez Vopsitor Auto


CAUT SA ANGAJEZ VOPSITOR AUTO PROGRAM FLEXIBIL SALARIU ATRACTIV MAI MULTE DETALI LA TEL
Cri
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 124 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.