Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

124 Locuri de Munca Electromecanic in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

124 Locuri de Munca Electromecanic in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Electromecanic in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Spalator Auto-ofer Cazare,​ Procent Intre 30%-40%


ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

Angajare Lacatusi Mecanici Si Lacatusi Montatori


Energomontaj Timisoara angajeaza lacatusi mecanici si lacatusi montatori cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Salarizarea se face in functie de experienta in domeniu. Cerinte; -acte de calificare in domeniu -experienta in domeniu -disponibil pentru deplasari si program prelungit -cazare pentru angajatii din alta localitate Canditatii intersati se vor adresa la sediul firmei sau la tel. .
Energomontaj Timisoara

Angajam Lacatus Mecanic


Angajam Lacatus Mecanic, S.C. RA-OL S.R.L. , una din firmele de traditie din Timisoara in domeniul confectiilor metalice, prezenta pe piata de peste 25 de ani, angajeaza lacatus mecanic cu experienta, in urmatoarele conditii: Beneficii: - salar brut = 6892 lei luna; - salar net ( in mana ) = 4032 lei luna; - 32 ore suplimentare efectuate in timpul saptamanii, platite dublu = 1536 lei; - bonuri de masa, 40 lei zi = 800 lei; - prima anuala = 3700 lei; - TOTAL venit lunar ( SALAR IN MANA GARANTAT ) = 6368 lei luna; - contract de munca pe perioada nederminata; - decontarea transportului pentru cei din afara localitatii; - conditii de munca peste media pietei in domeniu; - program de lucru ; Daca vreti sa va alaturati echipei noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de mail , la telefon sau la sediul societatii din Timisoara, str. Dr. A.P. Podeanu, nr. 146 B.
SC RA-OL SRL

Angajez Mecanic Utilaje


SC BLACK ROADS SRL, angajeaza mecanic utilaje. Salariul negociabil in funcție de experienta si competente. Pentru mai multe detalii nu ezitati in a ne contacta.
SC Black Roads SRL

Angajăm Mecanic Utilaje


Angajăm mecanic de utilaje Se cere: - Cunoștinte de mecanică pentru utilaje - Experiență în domeniu - Permis categoria B - Seriozitate Se oferă: - salar atractiv - contract de muncă - echipament de lucru - cazare - transport - diurnă, o masă caldă pe zi - alte bonificații
SANTBAU CON srl

Omv Sagului Dupa Podul C.​ Sagului,​ Zona Mercedes Angajeaza Personal Pentru Caserie,​spalatorie Auto,​


OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN MERCEDES angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE incepand cu minim cu 3500 net, cu bonuri in valoare de 700 lei incluse. -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO salariul incepand cu minim 3200 net ,cu bonuri in valoare de 700 lei incluse. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamenet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203.
VEM

Omv Timisoara Angajeaza Pentru Spalatorie Auto Automata,​ Pompe De La 3200 Lei Si Caserie De 3500 Lei


OMV SAGULUI STATIE NOUA DUPA PODUL DIN CALEA SAGULUI LANGA CITROEN angajeaza personal cu si fara experienta pentru: - CASERIE de la minim 3500 lei bonuri incluse dar ajunge la 3700 - 4000 in funtie de luna si sporuri. -SPALATORIE AUTO AUTOMATA SI DESERVIRE PLATFORMA AUTO de la 3200 lei cu bonuri incluse. Se ofera pregatire la locul de munca,echipamnet de lucru, program de lucru in ture, flexibil,bonusuri. Informatii la telefon si sau cu C.V. la adresa de mail si la sediul firmei, OMV CALEA SAGULUI NR 203.
Altoexpres

Angajez Consultant Vanzari Magazin Piese Auto


ANGAJEZ CONSULTANT VANZARI MAGAZIN PIESE AUTO!
S.​C.​ FARUL BĂNĂEAN S.​R.​L.​

Dunca Expeditii Sa,​ Angajaza Conducatori Auto Cat C - E,​ Pe Cisterne Alimentare


Compania DUNCA EXPEDITII SA, cu sediul in Dumbravita, jud Timis, angajeaza cond auto cat C+E CU EXPERIENTA minim 1 ani , pentru proiectele de INTERN ( tara si regional ) , COMUNITATE , TREN, TUR RETUR : CISTERNE ALIMENTARE (EXTERN) Pentru mai multe info va stam la dispozitie , luni - vineri 09.30 - 16.00 la tel nr: 0479 278 400
dunca expeditii

Angajam Sofer Categ.​b - Camioneta 3.​5t - Auto Alex S.​r.​l.​ - Calea Sagului


AUTO ALEX S.R.L. - Depozit Materiale Constructii - Angajeaza Sofer categ. B pentru camioneta 3.5 tone. Depozitul se afla in Calea Sagului, Timisoara. Program de la 08:00 - 17:00, de Luni pana Vineri.
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Manpower Angajeaza Vopsitor


Manpower angajează pentru o companie din Timișoara, zona Platforma Incontro Salariu motivant in functie de experienta+tichete+bonusuri Program de lucru in doua schimburi Transport asigurat Cerinte: Studii medii scoala profesionala, profil tehnic; Experienta pe un post similar; Capacitate de planificare si organizare a timpului de lucru. Atributii: Vopsire structuri metalice in camp electrostatic; Vopsire mobilier, vopsire umeda (atat pe baza de apa cat si pe baza de solvent) Curatare si intretinere echipamente vopsitorie.
Manpower Timioara

Manpower Angajeaza Tehnician Mecanic Pe Perioada Nedeterminata


Manpower angajeaza pe perioada nedeterminata tehnician mecanic CERINTE: - studii tehnice - respectă termenii de execuție - folosește cu discernământ și justifică utilizarea materialelor consumabile specifice. - intervine la utilaje ori de cate ori este nevoie. - urmeaza planul de mentenanta preventiva. - raspunde de interventiile pe care le face. - la nevoie lucreaza si cu aparatul de sudura. - asigura sprijin echipei ori de cate ori este solicitat. - este inlocuit de un alt tehnician mecanic al departamentului. - completeaza fisele de interventie la masina. OFERTA: - salariu motivant in raport cu experienta - tichete de masa - asigurare medicala pentru angajat si familia acestuia - asigurare de viata - prima cu ocazia sarbatorilor - prima de vacanta - ghiozdane pentru inceperea scolii pentru copiii de la gimnaziu - 7 card pentru activitati sportive
Manpower Timisoara

Angajam Urgent Vopsitor


Firma serioasa angajam vopsitor . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon
SC MET SRL

Angajam Inginer Cfdp,​ Sofer Categ.​ B+c+e,​ Mecanic,​ Muncitori


AXO UTIL SRL, firma de constructii drumuri din Timisoara, angajam: - Inginer CFDP - Sofer categoria B+C+E +ATESTAT - Sef formatie cu carnet categ. B+E - Muncitor calificat drumuri - Mecanic intretinere utilaje
AXO UTIL SRL

Tinichigiu Auto


SC AUTOMOBILE BAVARIA SRL punct de lucru Ghiroda, angajeaza in conditii avantajoase lucrator montaj elemente caroserie auto cu sau fara experienta. Se cere: - studii medii tehnice ( scoala profesionala, liceu ) - cunostinte operare PC - flexibilitate, seriozitate, - permis de conducere categoria B Se ofera: - pachet salarial atractiv - bonuri de masa, asigurare medicala - scolarizari interne si externe
Automobile Bavaria punct de lucru Ghiroda

Media netă estimată pe baza celor 21 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Inchiriez Spalatorie Auto Pe Rebreanu ,​


Trei boxe , utilată , actele la zi , front stradal , trifazic , foraj , decantor , manuală , inchiriez la pretul de 600 eur . Orce informatie
Ma IIona SRL

Angajez Spalatori Auto


angajez spalatori auto cu experienta
automotive masters

Angajez Spalatori Auto In Timisoara


Angajam spalatori auto in Timisoara
sc gelu

Angajez Conducator Auto


Anunt ca angajez conducator auto cu categoria B+C peste varsta de 45 ani, poate fi si pensionar, cu domiciliul in Timisoara, sau localitatile limitrofe, program 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamina. Tel contact 0_7_2_2_1_3_3_5_7_3 sunati zilnic orele 14-20,sau 0_2_5_6_2_8_3_8_2_4 orele 8-16.
Fi RI

Angajam Conducatori Auto C+e Comunitate


angajam conducatori auto categoria C+E dube frig
SAO SPEED
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 124 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.