Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

92 Locuri de Munca Entry Level in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

92 Locuri de Munca Entry Level in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajeaza Ospatar Cu Experienta


Hotel Stil angajeaza ospatar cu experienta. Job stabil cu carte de munca si mediu de lucru placut. Salariul: 2500 lei
Hotel Stil Cluj-Napoca

Angajez șofer Categoria C Cu Experiență


Program de lucru: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Camion de 12 tone cu lift și prelata Mai multe detalii la:
.​.​

Angajam Croitoreasa,​ Cusatoreasa Cu Experienta


Atelier Diana Antohi cauta colegi noi pentru atelier de croitorie situat in Cluj Napoca, str. Albert Einstein, nr.2A, pentru croit , cusut, brodat, si reparatii haine de dama. CERINTE: experienta in domeniul confectiilor indemanare atentie la detalii si finisaje seriozitate si punctualitate responsabilitate, corectitudine si disciplina OFERIM: salariu motivant in functie de abilitati si performante loc de munca stabil, contract de munca pe perioada nedeterminata program de lucru de 8 ore de Luni pana Vineri, nu se lucreaza in weekend si in zilele de sarbatori legale RESPONSABILITATI: contribuie la confectionarea de : rochii, fuste, bluze, pantaloni, camasi, paltoane, veste, sacouri, articole imbracaminte femei realizeaza produsul din punct de vedere tehnologic respectind tiparele pregateste materialul pentru croi ansambleaza produsele la masina de cusut finiseaza produsele foloseste corect uneltele si echipamentele specifice mentine ordinea si curatenia la locul de munca respecta regul
KUZZURY SRL

Artisan Cu Experienta In Lucrari Interioare.​


Peste 17 ani de munca pe santierele din Franta si Italia, bun consilier, responsabil, practic preturi corecte si devise gratuite in limita a 15 km in jurul Clujului.
Filimon Mihai

Acrobatica Angajeaza Pizzar Cu Experienta


Pizzeria Acrobatica situata pe strada Piezisa, angajeaza pizzar. Se lucreaza 2 cu 2, doua mese pe zi, salariul e negociabil in functie de experienta. Pentru mai multe deatlii sunati la
ACROBATICA SRL

Angajam Confectioneri Imbracaminte La Masini De Cusut Industriale - Cu Experienta


Confectioner imbracaminta cu experienta , pe masina liniara , program de lucru 8 ore / zii de luni pana vineri 7:00- 15:30 - salar atractiv 2.500 - 3.500 lei net pe carduri BT ( avans si salar / luna) - bonuri de masa 30 lei / zile lucrate pe card BT - decontare abonament CTP - concediu de odihna primavara / vara si iarna de craciun / revelion . - atelierul de confectii se afla la 5 minute de statia de autobuze Fabrica de Bere / Agronomie pe str. Berariei nr. 6
KTB PROMOTION SRL

Angajez Muncitori Necalificați Sau Calificati


Firma de construcții angajează muncitori calificați sau necalificați ,firma se ocupă cu construcții exterioare piscine,plaje etc
INFINITY POOL

Angajez Muncitorii Necalificați In Construcții ( Cablare Rețele De Date și Detecție Incendiu)


Angajez muncitorii necalificații in cablarea de date și detecție incendiu Salariu atractiv în funcție de performante Experiența constituie un avantaj
Zey Electric

Angajam Soferi Profesionisti Ce Cu Si Fara Experienta


Firma de transport internationala cu activitatea in Spania (frig / prelata - singuri pe cabina sau in echipaj) Cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului, angajam soferi C+E atat titulari cat si incepatori. Se ofera: -Post de lucru stabil -Dispecerat in limba Romana -Baze cu conditii Huelva, Irun, Barcelona (chirie gratis in zona Huelvei) -Bonusuri de performanta -Transport decontat de firma -Respectarea timpilor de condus / pauze -Salariu atractiv bazat pe experienta / colaborare -Analizele se deconteaza dupa primul an daca se continua cu noi -Camioane Volvo E5 si E6 echipate corespunzator -Tari de tranzit Spania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Italia -ADR nu este obligatoriu (insa reprezinta un avantaj) Cerem si oferim seriozitate!
TRANSPORT

Restaurant.​.​angajeaza Ajutor Bucatar Cu Experiență.​


Angajez ajutor bucatar cu experienta..program de lucru L-V 8-16.30..salar net 3500...lei.
Bva

Cautam Mecanic Cu Experienta Pe Mercedes Sprinter Vw Lt


Cautam mecanic cu disponibilitate part-time specializat pe Mercedes Sprinter Vw Lt. Mai multe detalii la telefon sau prin mesaje.
Teflo Impex SRL

Angajam Bucatar Cu Experiența Pentru O Bucatarie Tip Open Space


Locație cu bucatarie tradiționala, tip open space, angajează Bucatar cu experiența. Cerințe: 1. capacitatea de a respecta fluxul tehnologic existent 2. capacitatea de a respecta normele de igiena și normele sanitare 3. capacitatea de a interacționa cu clienții in mod direct 4. capacitatea de a lucra in echipa Beneficii: - pachet salarial atractiv - program luni-vineri, 8 h/zi Informații nr telefon
Acvarom International

Angajam Electrician Cu Si Fara Experienta!


Program de Luni pana Vineri 7:30-16:00. Salariu intre 3200 si 5000 NET. Masina de serviciu, Prime de sarbatori, Premii de performanta. Contract pe perioada nedetrminata. Detalii la:
Alexandra

Angajam Receptionera Cu Sau Fara Experienta


Angajam receptionera cu sau fara experienta (experienta constituie un avantaj). Cunoasterea limbii engleze este necesara. Salariu motivant + alte beneficii Detalii:
HR

Angajam Electrician Cu Experienta


Suntem o firma specializata in instalarea, intretinerea sistemelor electrice din Cluj-Napoca si imprejurimi, si cautam un electrician experimentat si dedicat pentru a se alatura echipei. Responsabilitati: Instalarea, intretinerea si repararea sistemelor electrice in conformitate cu normele si reglementarile locale si nationale. Diagnosticarea si remedierea defectunilor electrice. Lucrul in echipa cu colegii pentru a finaliza proiectele in termen si conform standardelor de calitate. Respectarea procedurilor de siguranta si a masurilor de protectie la locul de munca. Cerinte: Experienta demonstrata in domeniul electric, de preferat cel putin 2 ani. Cunostinte solide in interpretarea schemelor electrice si a diagramele de circuit. Abilitati excelente de diagnosticare si rezolvare a problemelor. Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa. Certificare în domeniul electric (de exemplu, certificat de calificare electrician sau echivalent). Capacitatea de a lucra la inal
POWER SIGNAL SRL

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Restaurant Cu Autoservire Angajează Bucatar Cu Experienta.​


Angajez bucatar cu experienta..pt restaurant cu autoservire..meniu internațional...program de lucru L-V 8-16.30...salar net 5500..
Bva

Angajez Instalatori Cu,​ Sau Mica Experienta


Societate comercială angajează personal calificat în executarea instalațiilor sanitare, termice. Experiența minimă 1an, permis conducere categoria B. Dacă ești o persoană dornică de a face lucruri bune, durabile, atunci ești potrivit pentru echipa noastră, cerem și oferim seriozitate, oferim salariu motivant, bonusuri de sărbători, un mediu de lucru fără stres. Dacă ești interesat, nu ezita să ne contactezi.
HomeJoy Design SRL

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta


Angajam mecanic auto cu exeperienta,orar luni-joi ora 9-17 si vineri 8-16,sambata si duminica inchis.Cautam persoane cu experienta in domeniu ,salariu motivant !
Automerdian DSJ

Service Autorizat,​ Angajăm Mecanic Auto Cu Experienta!


Ne mărim echipa! Angajăm mecanic auto cu experienta! Oferim: -Salariu atractiv în funcție de experiență și cunoștințe în domeniu -Utilaje și aparatură modernă -Mediu de lucru plăcut și sigur -Posibilitate de dezvoltare intr-o companie de succes Cerințe minime profil candidat mecanic auto: -Calificare atestat profesional sau diploma in domeniu -Experiență de minim 2 ani -Abilitati de lucru in echipa, atentie la detalii, corectitudine si integritate Pentru mai multe informații puteți să ne contactați la numărul de telefon . Vă așteptăm în echipa noastră.
SERVICE REPARO
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 92 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.