Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

94 Locuri de Munca Entry Level in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

94 Locuri de Munca Entry Level in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta


Angajam mecanic auto cu exeperienta,orar luni-joi ora 9-17 si vineri 8-16,sambata si duminica inchis.Cautam persoane cu experienta in domeniu ,salariu motivant !
Automerdian DSJ

Service Autorizat,​ Angajăm Mecanic Auto Cu Experienta!


Ne mărim echipa! Angajăm mecanic auto cu experienta! Oferim: -Salariu atractiv în funcție de experiență și cunoștințe în domeniu -Utilaje și aparatură modernă -Mediu de lucru plăcut și sigur -Posibilitate de dezvoltare intr-o companie de succes Cerințe minime profil candidat mecanic auto: -Calificare atestat profesional sau diploma in domeniu -Experiență de minim 2 ani -Abilitati de lucru in echipa, atentie la detalii, corectitudine si integritate Pentru mai multe informații puteți să ne contactați la numărul de telefon . Vă așteptăm în echipa noastră.
SERVICE REPARO

Angajam Sofer Profesionist Categoria Ce- Cu Experienta.​


Companie Internationala cu baza in Danemarca. Angajam Sofer Profesionist - PRELATA , cu experienta pe comunitate. Venit lunar 2800 Angajarea se face pe firma Romaneasca. Contract de muncă perioadă nedeterminată Camioane Euro 5 sau 6 , dotate cu aparate de taxat drumul automate. Baza din Danemarca este dotata cu baie, dusuri, bucatarie, masina de spalat rufe etc. Cerinte: Carnet de șofer profesionist (cat. C + E) Atestat profesional transport marfa Card tahograf Fisa medicala , aviz psihologic, medicina muncii Seriozitate si punctualitate
Scan Truck Trailer

Angajare Asistent Medical Debutant Sau Cu Experienta


Angajam asistent medical generalist, poate fi si fara experienta Cerinte : -efectuare EKG, masurare functii vitale (TA, Puls, T) -operare pe PC -programare pacienti in agenda electronica a medicului -bune aptitudini de comunicare -punctualitate -seriozitate -empatie CV se vor trimite la adresa de mail la
CARDIOMED SRL

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati


Angajam muncitori calificați in constructii. Jobul presupune amenajari interioare si exterioare in zona Județului Cluj. Cautam persoane serioase, organizate si atente la detalii. Pentru mai multe detalii va rugam sa imi scrieți in privat.
Bee Out Construction

Oportunitate De Angajare în Construcții Rigips - Experiență Nu Este Necesară!


Suntem în căutarea de lucrători dornici să învețe și să se alăture echipei noastre din domeniul construcțiilor, fără a fi necesară experiența anterioară în construcțiile cu rigips. Cerințe: Motivație și dorință de a învăța lucrările cu rigips Abilități de lucru manual și atenție la detalii Capacitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiunile date Beneficii: Oportunitatea de a dobândi experiență într-un domeniu în creștere Instruire și îndrumare din partea echipei noastre experimentate Posibilitatea de avansare în cadrul companiei Salariu 4000-5500 lei Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre contactati-ne! Lucrarile sunt in Cluj-Napoca, nu oferim cazare!
HRV

Angajez Muncitori Necalificati


angajez muncitori necalificați în agricultura, suntem o firmă în căutare de muncitori la o livadă
basto

Muncitori Calificați Necalificați-construcții


Firma INDOOR-OUTDOOR BUILDING SOLUTIONS SRL caută muncitori necalificați pasionați și dornici să învețe și să se dezvolte într-un mediu dinamic cu locația în Cluj-Napoca și împrejurimi. Cerințe: Disponibilitate pentru a lucra în echipă și a respecta termenele limită ale proiectelor; Capacitatea de a lucra în condiții variate de mediu și la înălțime; Atitudine pozitivă și dorință de a învăța și de a se adapta rapid la sarcini noi; Experiența anterioară în construcții este un avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilități: Asigurarea suportului în diverse activități de construcții, inclusiv săpături, încărcare și descărcare materiale, curățenie șantier, etc.; Respectarea indicațiilor și a sarcinilor date de supervisor; Menținerea unui mediu de lucru sigur și curat. Oferta noastră: Salariu competitiv și beneficii adiționale; Oportunități de avansare și dezvoltare profesională în cadrul companiei; Formare și instruire la locul de muncă. Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei no
Indoor-outdoor building solutions

Caut Muncitor Necalificat Dar Priceput Pentru Lucrări Interioare


Caut muncitor priceput pentru lucrare de interior
Per fizica

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati,​ Atat Din Romania Cat Si Din Strainatate


Unity International Investment Group angajeaza personal calificat pe urmatoarele pozitii: - manager resurse umane -dulgher in constructii -sudor -excavatorist -finisor -sofer -ambalator -personal curatenie Selectia se face pe baza de CV in data de 15.04.2024. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat in anunt sau via email.
UIG

Instalatori,​ Frigotehnisti,​ Sudori,​ Electricieni,​ Montatori,​ Muncitori Necalificati


Cerinte: - studii medii - disponibilitate la munca pe santier si deplasari - seriozitate, punctualitate, implicare, lucru in echipa - experienta in domeniul instalatiilor de climatizare-ventilare (constituie avantaj) - permis de conducere categ. B (constituie avantaj) Responsabilitati: - montaj aparate de aer conditionat, ventilatoare; - montaj tubulatura si piese din tabla zincata pentru sistemele de climatizare si ventilare; - montaj traseu frigorific, traseu pentru scurgere condens; - aplicarea de izolatii de cauciuc sau vata minerala; - alte operatiuni necesare pentru montarea si punerea in functiune a sistemelor de climatizare si ventilare. Se oferta: - salariu de baza fix (negociabil in functie de calificare experienta); - tichete de masa, Prime de Caciun si de Pasti; - diurna in cazul deplasarilor; - alte prime bonusuri in functie de realizari. Detalii sau informatii suplimentare, la tel: sau . CV-urile (cu poza) se vor trimite la adresa de e-mail.
CLIMAVENT CONSTRUCT SRL

Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto (cu Sau Fara Experienta ) Salar Neg Procent Din Realizari


Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto ( cu sau fara experieta). Salar negociabil procent din realizari Program L-V 8-17. Prime+Concediu platit
qvint rtl

Angajam Muncitori Necalificati La Asamblarea Si Montarea Pieselor,​ Cod Cor 932906


SC ARHI PROIECT RDA SRL cu sediul in com. Floresti, Sat Luna de Sus, Ferma 9, Hala 5, Jud Cluj, angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI LA ASAMBLAREA SI MONTAREA PIESELOR COD COR 932906 Cerinte: -minim un an experienta in domeniu; -limba engleza la nivel conversational. CV-urile se pot depune la adresa de mail: Pentru mai multe detalii:
ARHI PROIECT RDA SRL

Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto (cu Sau Fara Experienta ) Salar Neg Procent Din Realizari


Service Auto Cluj Angajeaza Mecanic Auto ( cu sau fara experieta). Salar negociabil procent din realizari Program L-V 8-17. Prime+Concediu platit
qvint rtl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 94 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.