Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Entry Level in Targu Jiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Entry Level in Targu Jiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Targu Jiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Targu Jiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Meseriași și Necalificați Lucrari La Drumuri Tg Jiu


Angajăm cu contract 5 băieți seriosi in construcții și lucrari de terasamente! Consumatori de alcool sa se abțină! Salariu in functie de abilități și performanță!
Sc.​AIW srl

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TG-JIU

Angajez Instalatori Cu Experienta


Firma in domeniul instalațiilor termice ,cu lucrări industriale pe raza județului Gorj și în tara,angajează instalatori cu experiență Se oferă: -program de lucru 8 ore. - mașina de serviciu. - plata orelor suplimentare. - diurna la deplasari -cadru de munca legal. - salariu atractiv.
sc Termoplu Srl

Angajam Muncitori Necalificați


Rominox Metal Srl angajeaza muncitori necalificați cu disponibilitate de lucru pe santierele din țară.Se oferă diurna și cazare.Salariul minim în constructii. CV-urile se pot trimite la adresa de mail sau la secretariatul firmei din str.Narciselor nr.14. Persoanele preselectate vor fi contactate în vederea interviului.
Rominox Metal Srl

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati


Schela G3 ofera locuri de munca pentru montator schela metalica. Oferim salariu atractiv , bonusuri si cazare pentru cei din alte zone. Asteptam sa ne contactati : .
Schelă G3

Nou !angajam 30 Muncitori Calificati Si Necalificati


Angajam persoane pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest. Oferim cazare, salariu atractiv si alte bonusuri. Tel. sau
Schelă G3
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.