Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

124 Locuri de Munca Entry Level in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

124 Locuri de Munca Entry Level in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vulcanizator Cu Experienta!


TAMauto Vulcanizare & Service Auto angajeaza VULCANIZATOR cu experienta. Salariu motivant. Oferim si cazare! INFORMATII LA TELEFON:
TAMauto

Angajez Groomer/​frizer Canin Cu Experienta


Angajez groomer/frizer canin cu experienta Se lucreaza cu salariul fix sau comison in functie de experienta pe care o detineti in acest domeniu

Muncitor Necalificat


Descrierea jobului: Disponibilitate de lucru in 2 schimburi. Program: SCH 1: 6:00 - 14:00 SCH 2 - 14:00 - 22:00 Sarcini de efectuat: - Evacuarea pubelelelor cu deseuri din zona de productie,sortarea si balotarea pe categorii de deseu : plastic,carton,folie,sortarea paletilor pe categorii. - Salar 2200 lei net + tichete masa in valoare de 25 lei zi. Cu mărire după perioada de proba de 3 luni. Transport asigurat din : Timisoara, Igris, Sampetru Mare, Gelu, Barateaz, Calacea, Sinandrei, Hodoni, Satchinez, Carani. Nu se oferă cazare. Nu angajam femei. Mai multe detalii la telefon, Luni-Vineri intre orele: 9:00 -15:00
Georgia Recycling WMC SRL

Media netă estimată pe baza celor 133 de salarii introduse în Salario: 2779 RON/Luna

Angajam Cameriste,​full Time Sau Part Time,​cu/​fara Experienta.​


Boca Boutique Hotel angajeaza camerista,pe perioada nedeterminata.
H.​Hotel Management Srl

Persoana Fizica,​ Experienta Peste 15 Ani Administrez Imobile


Persoana fizica, experienta peste 15 ani, administrez imobile, apartamente, case, pensiune, acte, etc. Ma pot ocupa de orice tine de chirie. tel.
fara nume

Angajez 2 Soferi Tir Tur Retur Cu Experienta


Angajez 2 soferi camion 40t , se lucreaza o cursa 1 sofer cu o cursa al 2 lea sofer. Numai soferi cu experienta.
Nko Spedition

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Smile Clinic Angajeaza Asistent Medical,​ Cu Sau Fara Experienta.​


Smile Clinic angajeaza asistent medical. Cerinte: - studii de specialitate; - persoana cu excelente abilitati de comunicare, orientata spre nevoile pacientului, responsabila si organizata, abilitati de lucru in echipa, implicare si promptitudine in realizarea sarcinilor; CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon .
SC Smile Clinic SRL

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Angajez Montator Pavaj Cu Experiență


Angajez montator pavaj cu experiență. mai multe detalii la telefon

Angajam Vanzatoare Cofetar Fără Experiență


Cautam o persoana activa, energica, responsabila si pasionata, dornica sa evolueze alaturi de noi și să aducă bucurie celor cu alergii și intoleranțe!! Avem nevoie de o persoană care să ne ajute la vânzare, mici activități de patiserie, turtă dulce....chiar dacă nu ai experiență noi suntem aici să te învățăm! Informatii tel.
Aroma SRL

Muncitori Necalificați Pentru Germania


Se caută muncitori necalificați pentru Germania zona Hannover Salar 14e la oră brut. Atenție: Chirie =300e o suporta muncitorul Transportul este suportat tot de muncitor. Nu se percepe comisioane.
FF

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru placut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru plăcut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Sc Alusystem Srl (timisoara - Calea Aradului) Angajeaza Operatori Productie Cu Experienta


SC Alusystem SRL, cu sediul in Timisoara, str. Armoniei, nr. 27A (Calea Aradului - in incinta orasului), angajeaza operatori productie cu experienta in domeniul tamplarie din aluminiu si pereti cortina. Specificatii: - salariu atractiv - program de lucru intr-un singur schimb - colectiv placut.
SC Alusystem SRL

Angajam Montatori Pvc Si Aluminiu Cu Experienta


Vrei sa faci parte din echipa Barrier Banat? Hai sa ne cunoastem! Ce ar trebui sa faci? - Montare tamplarie PVC, aluminiu, rulouri și uși de garaj - Atent la detalii legate de montaj - Receptia marfii conform procedurilor Ce oferim: Salariu fix +comisioane pentru mp montati - Training tehnic - Plan de carieră personalizat în funcție de performanță -Program : Luni-Vineri 08.30-17.30
BARRIER

Angajam Frizer Canin Cu Experienta Sau Novice.​


Salonul Igor Land angajeaza groomer cu experienta sau novice. Un minim de experienta si cunostinte in domeniul ingrijirii animalelor de companie este necesar pentru angajare. Formarea profesionala se face in cadrul companiei noastre. Daca sunteti interesat a va asteptam la un interviu. Salariul se negociaza in functie de experienta. Tel: zero sapte sase sapte 860 noua opt noua Publi24_*****5

Angajam Pizzer Cu Experienta Si Ajutor Bucatar


Montecatino Cafe angajeaza PIZZERI cu experienta si ajutor bucatar seriosi, care isi cauta un job stabil si un mediu de lucru placut. Cerem si oferim seriozitate! Nu acceptam persoane cu vicii!!! Daca te consideri o persoana serioasa, de bun simt, care isi cunoaste valorile si stie ce trebuie sa faca un pizzer intr-o bucatarie de Horeca, te asteptam la un interviu.
Montecatino Cafe

Angajez Electricieni Cu și Fără Experiență,​ Salariu Atractiv


Societate comercială, angajează electricieni cu și fără experiență. Program de lucru de 8 ore, de luni până vineri. Salariu motivant și atractiv începănd cu 4500 RON net. Mediu de lucru plăcut. Concediu plătit. Se lucrează numai cu contract de muncă. Relații la telefon sau prin trimiterea unui CV prin mesaj.
SC RSE Electric Concept SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 124 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.