Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

124 Locuri de Munca Entry Level in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

124 Locuri de Munca Entry Level in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Entry Level in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Croitorese Cu Experiență


Firmă cu sediul în Germania( lângă Karlsruhe) își mărește echipa și angajează croitorese cu experiență în domeniu. Ca atribuții ar modificarea obiectelor vestimentare pe mașini de cusut industriale, reparații îmbrăcăminte textile/pielărie. Se oferă condiții bune de lucru: contract de muncă, cazare și salarizare atractivă. Nu necesită cunoștințe de limba germană, întrucât personalul cunoaște limba română. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, nu ezita să suni la numărul de telefon pentru mai multe detalii.
Schneiderei Asper gharib

Caut Sofer Cu Experienta Pt Trakker 8x4


Caut sofer cu experienta pt Trakker 8x4, se lucrează pe santier în Tm
PTG IABLA TRANS SRL

Patiser Cu Experiență Minim 3 Ani


Suntem o patiserie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm un patiser cu experiență care să fie pasionat de domeniu și să se integreze ușor în echipă. Ce calități sunt necesare? - Pasionat de domeniul de patiserie - Spirit de echipă - Minim 3 ani experiență în domeniul de patiserie (experiența să fie recentă) Dacă aveți aceste calități nu ezitați să ne contactați.
Sc Brutaria Amra Srl

Bucatar Cu Experienta


Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Conditii: program 2 cu 2, experienta pe o pozitie similara, meniu international Salariu: 5000 - 7000 lei
Matrix Solutions

Brutar Cu Experienta


Cautam un coleg nou pentru a ne marii echipa. Daca esti brutar cu experienta in domeniu, te asteptam in echipa noastra. Program de lucru in doua schimburi, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Venit salarial atractiv. Detalii la telefon. Nu raspund la mesaje.
A

Angajam Pizzer Cu Experienta ,​program 2 2


Restaurant Locanda del Corso angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar este obligatorie,cuptorul pe care se va lucra este pe lemne . Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 3 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Timisoara. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
DEL CORSO FAMILY SRL

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House

Salon Beauty Amour Timișoara Angajează Cosmeticiană Cu Experiență.​


Salon Beauty Amour angajează cosmeticiană cu experiență de cel puțin 1 an în salon de înfrumusețare. Cerințele obligatorii vizează diploma de calificare, obținută în urma unui curs de cosmetică acreditat, o diplomă de absolvire a unui curs de igienă, în termen de valabilitate și cunoștințe temeinice de epilat, pensat, tratamente faciale. Ne-am dori o colegă punctuală și cu abilități bune de comunicare, care să completeze o echipă foarte dinamică și de succes. Vârsta nu contează și, deși nu sunt obligatorii, cursurile de specializare ( machiaj, laminare gene, etc.) reprezintă un avantaj și ne arată că iubești ceea ce faci. Programul este de trei zile pe săptămână, alternativ: L-Mi-V - 9-20 cu Ma-J 9-20 + S9-17. Salariul este constituit din procent de 50% din încasări. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei un loc în care să te afirmi într-un salon cu vechime și personal înalt calificat, te așteptăm cu drag.
BEAUTY AMOUR SRL

New Consulting Imobiliare Angajeaza Agenti Imobiliari Cu Experienta


Angajam agenti imobiliari. Comision incepand cu 50%, existand posibilitatea de crestere a acestuia, in functie de volumul tranzactilor.
New Consulting

Angajam Barman Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Barman cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu intre 3.500 - 7.000 lei Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Angajare,​ Fără Experiență


MADO IULIUS MALL TIMISOARA ANGAJEAZĂ Ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru un job grozav: - Program full-time - Pentru cei interesați oferim și CAZARE. - 2 mese pe zi și cafeluța din partea casei. - Negocierea salariului la interviu. - Bonusare în funcție de performanțe. - Posibilitatea de avansare in carieră, așa că hai să ne cunoaștem! Experiența nu este necesară. Detalii la
Mado Timioara

Angajam Ajutor De Bucatar Experimentat


Iti doresti un loc de munca stabil, intr-o locatie bine cotata in Timisoara, intr-o echipa linistita si serioasa ? Fii parte din echipa noastra ! Daca esti o persoana pasionata de bucatarie, dornica sa invete mereu lucruri noi, creativa si cu initiativa, care isi doreste sa faca parte dintr-o echipa dinamica, stabila si serioasa, te asteptam la noi in echipa ! Se ofera loc de munca stabil si serios. Salariu atractiv in functie de competente si experienta. O masa calda inclusa. Transport la iesirea din tura. Posibilitatea de a avansa. Program : 2 zile cu 2 zile libere Cerem : Seriozitate , bun simt , spirit de echipa si initiativa, punctualitate. Programari interviu si relatii la : ,
DANTINO RISTORANTE

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Angajez Ospatar Cu Experienta


Angajam ospatari cu experienta , locatie în centrul Timișoarei, program în ture . Salar atractiv. Detalii la telefon
Restaurant Bulevard

Sofer C+e Cu Experienta Pe Automacara


Societate belgiana cauta un șofer profesionist cu experiență pe automacara. Doar soferi cu experienta pe automacara. Salariul 3000 net
Roof GV BVBA

Pizzaland Angajeaza Bucatar Cu Experienta


Pizzaland angajaeaza bucatar cu experienta pentru punctul de lucru din Timisoara, str Mihail Kogalniceanu, nr 8. Se ofera un salar atractiv si un mediu de lucru placut. Relatii la telefon
Pizzaland RCMA

Angajam Pizzeri Cu Experienta


Casa Dell'Amore angajeaza PIZZERI CU EXPERIENTA. Cerinte pentru postul de pizzer: -pregateste materia prima: curata, sorteaza, portioneaza; -verifica mereu termenul de valabilitate al produselor si eticheteaza; -asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare al alimentelor conform normelor igienico-sanitare in vigoare; -asigura curatenia in bucatarie pe tot parcursul zilei de lucru; -lucreaza cu atentie sporita, avand grija ca produsul finit sa fie conform din toate punctele de vedere. Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariu atractiv in functie de experienta si seriozitate; -program de lucru flexibil; -posibilitate de avansare; -o masa pe zi. Daca esti interesat de acest post sau ai vreun prieten care vrea sa lucreze intr-un mediu placut, nu ezita sa ne contactezi la numarul de mai jos.
Casa DellAmore

Angajam Bucatar Cu Experienta


Firma de catering situat in zona Sagului(Dambovitei), angajam bucatar cu experienta. Oferim salariu fix 5000lei in mana + diferite bonusuri + o masa calda la sfarsitul programului. Program de Luni-Vineri 01:00-09:00. Asteptam sa ne contactati telefonic pentru programarea unui interviu.
Gusta

Angajam Vulcanizatori - Cu Experienta In Domeniu


RALSI-ANT SRL Timisoara angajeaza VULCANIZATORI -experinta in vulcanizare, montari roti. Activitatea se desfasoara la sediul firmei. Salariul net este de la 5000 lei (trecut si in contractul de munca). Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un C.V. la adresa de e-mail. Cei selectati vor fi contactati pentru interviu.
RALSI-ANT

Angajam Pizzer Cu Calificare Sau Experienta


Restaurant cu vechime de 15 ani angajeaza personal calificat sau experienta in domeniul restaurantelor.
Lake House
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 124 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.