Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Fabrica in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Fabrica in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fabrica in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fabrica in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Productie (barbati)


Firma cu specialitate in Industria lemnului cauta personal(barbati) pt productie Responsabilitati: -Debitare profile metalice -Montare obloane -Respectarea conditiilor de igiena necesara unui proces de ambalare eficient si corect Cerinte: -Studii medii,cunostinte matematica -Capacitatea de a invata si a intelege activitatiile specifice noului loc de munca. -Atentie distributiva -Bune aptitudini de comunicare si diplomatie. Oferim: - salar atractiv+bonuri de masa si transport gratuit -Program de lucru: 8h zi, program de L-V in localitate Sofronea Pt mai multe detalii va rugam sa sunati la nr de telefon :
Woodblinds

Operator Productie 3000 Net


Beneficii: Salariu: 2500 net (4270) Bonuri de masa de 25 de lei; Spor de noapte 25% Ore suplimnetare platite dublu; Transport asigurat Responsabilități: Asamblarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice Verificarea calității pieselor asamblate Identificarea și remedierea defecțiunilor Lucrul în echipă pentru atingerea obiectivelor stabilite
Adecco
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.