Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Facility Manager in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Facility Manager in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Facility Manager in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Facility Manager in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consilier Vânzări Magazin


Ce vrem de la tine? - Studii medii superioare (reprezintă avantaj studiile în domeniul tehnic); - Abilități excelente de comunicare și relaționare; - Orientare către client și capacitatea de a oferi soluții personalizate în funcție de nevoile acestora; - Persoană responsabilă, organizată, atenție la detalii; - Cunoștințe de operare PC. Ce vei avea de făcut? - Asigură interfața magazinului cu clienții; - Consiliază clienții în vederea alegerii produselor potrivite în funcție de necesitățile acestora; - Își oferă solicitudinea pentru orice cerință a clientului care ține de contextul comercial (informații, încasare numerar, retururi, custodii, emitere facturi, probe de funcționare la sculele cumpărate, completare certificate de garanție, etc.) - Întreținerea și organizarea corectă a spațiului de vânzare - produsele să fie expuse în mod ordonat; - Colaborarea cu colegii pentru atingerea obiectivelor de vânzări și a indicatorilor de performanță stabiliți.
RU

Magazin De Decor Interior Cauta Vanzator-casier


Necesar cunostinte PC , experienta in vanzari, fire organizata. Oferim mediu placut , salar atragator, seriozitate. Asteptam CV pe adresa:

Supermarket-manipulant Depozit-zona Cantemir Si Manip.​marfa Bld.​dacia


Supermarket- angajeaza: 1-Manipulator Depozit- zona Cantemir- -Se lucreaza cu Transpaletul sau manual; -Incarcat Descarcat de marfa ( produse alimentare si nealimentare); -Este munca fizica- Nu necesita experienta 2-Manip Marfa- zona Bld.Dacia, -Incarcat Descarcat de marfa ; -Se lucreaza manual, -Cu fara experienta, 3.CASIERA - cu experienta-zona IOSIA -Incaseaza clienti, -Raspunde de casa de marcat, -Face monetarul la sfarsitul zilei; Program de lucru-1 zi 1 zi. OFERIM! -Salarizare atractiva, acordata la timp, -Loc de munca stabil, -Contract de munca pe o perioada nedeterminata, pt mai multe inf si detali, va rugam sa ne contactati la nr de tel afisat in anunt. Multumim!
Birou Resurse Umane
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.