Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

29 Locuri de Munca Fara Experienta in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

29 Locuri de Munca Fara Experienta in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi C+e Cu/​fara Experienta


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Mecanic Auto Cu Sau Fara Experienta


Descriere: Va rugam atasati un CV sau sa lasati un mesai din care sa aflam numarul dvs de telefon si experienta profesionala pe care o aveti. Contact: SC PITSTOPDIESEL SRL str. Voinicenilor 125A Targu Mures Mobil: lulian Giuseppe Descrierea postului: : Deviz Auto A AUTOVIT - Anunturi.. = AUTOPARTNER M G DETALII FIRM Nume firma: SC Pit Stop Diesel SRL CUI: 16480991 Numár de telefon: - Arat mal multe DREPTURILE CONSUMATORILOR Acest anunt a fost publicat de câtre o fir in calitate de consumator, toate achizitile Arat mal multe V Publicitate Efectueaza lucrari de reparatii si intretinere mecanica auto necesare la miloacele auto ale firmei sau ale clientilor in conformitate cu standardele societatii; Efectueaz diagnosticarea vehiculelor din punct de vedere al lucrarilor ce trebuie efectuate Stabileste necesarul materiale si de piese pentru efectuarea lucrarilor Verifica si raspunde de calitatea lucrarilor efectuate; Foloseste cu grija si exploateaza corect echipamentul si utilajele de lucru
PIT STOP DIESEL

Angajam Bucatar Cu Experienta


angajam bucatar cu experienta
sandoria

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TG-JIU

Angajăm Brutar,​ Patiser,​ Necalificat


SC Rotano Food srl, angajează din Târgu Mureş şi localităţi apropiate ,pentru prepararea cozonacului kürtős,langos,și alte produse, în deplasări prin țară și punct de lucru fix, pe perioadă nedeterminată sau sezon.Nu aveți nevoie de experiență ,noi vă învățăm cu drag dacă doriți să faceți parte din echipa noastră. Cerințe minime: - responsabilitate, implicare şi seriozitate - spirit de echipă - aspect îngrijit si igienă personală adecvată Pentru mai multe detalii sunaţi la nr.de telefon: - sau -CV pe sau personal la Kürtős House, din Piața Trandafirilor, nr.15 Oferim: -salar atractiv și bonusuri -cazare și masă în deplasări -contract pe perioadă nedeterminată La punctul de lucru fix programul este de săptămână lungă și săptămână scurtă. Hai in echipa noastră!
Sc Rotano Food srl

Angajam Meseriași și Necalificați Lucrari La Drumuri Tg Jiu


Angajăm cu contract 5 băieți seriosi in construcții și lucrari de terasamente! Consumatori de alcool sa se abțină! Salariu in functie de abilități și performanță!
Sc.​AIW srl

Angajam Muncitori Necalificați


Rominox Metal Srl angajeaza muncitori necalificați cu disponibilitate de lucru pe santierele din țară.Se oferă diurna și cazare.Salariul minim în constructii. CV-urile se pot trimite la adresa de mail sau la secretariatul firmei din str.Narciselor nr.14. Persoanele preselectate vor fi contactate în vederea interviului.
Rominox Metal Srl

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati


Schela G3 ofera locuri de munca pentru montator schela metalica. Oferim salariu atractiv , bonusuri si cazare pentru cei din alte zone. Asteptam sa ne contactati : .
Schelă G3

Nou !angajam 30 Muncitori Calificati Si Necalificati


Angajam persoane pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest. Oferim cazare, salariu atractiv si alte bonusuri. Tel. sau
Schelă G3
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 29 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.