Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca Fara Experienta in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca Fara Experienta in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ospatar Cu Experienta


Restaurant August Pasta Bar angajeaza ospatar cu experienta minim 2 ani.Program de lucru 15 zile pe saptamana (2 cu 2 libere)13 ore pe zi de la ora 11-24.Salar incepand de la 3000 lei.Pentru mai multe detalii sunati ptr un interviu.
August Center

Angajez Spalatori Auto Cu Sau Fara Experienta


Angajez spălători auto, cu sau fără experiență, in cadrul unei splatorii moderne! Salariu foarte bun! Condiții de muncă excelente! Telefon: sau
Spălătorie auto

Electrician Cu Experiență în Domeniu


Electrician cu diploma si peste 30 de ani în domeniu ofer servicii de electricitate de la A la Z
Cărău Ion

Angajam Ospatari Ospatare Cu Experienta


Montecatino Cafe&Relax, locatie situata in Dumbravita, angajeaza ospatari ospatare cu experienta in domeniu, cu bune abilitati de comunicare. Cautam persoane stabile, nu 'sezonieri'.
CDA

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta care sa detina bune abilitati de comunicare, dexteritate si viteza de lucru. Cautam un coleg care isi doreste un job stabil pe perioada indelungata. Salariu+ masa asigurata.
Montecatino

Angajez Vanzatoare Cu Experienta


Magazinul Ximena din Piata Dacia angajeaza vanzatoare cu experienta in vanzari cu servire la vitrina asistata cu carne si produse din carne. Salar incepand de la 3.000 lei, functie de experienta. Diverse bonusuri si prime,program fix in 2 schimburi. Atmosfera de lucru placuta, empatica, cu atentie si respect la nevoile angajatilor.
XIMENA FOOD

Angajez Barman Cu Experienta


restaurant romanesc angajeaza barman cu experienta program 2 cu 2 situat in centrul Timisoarei
bulevard

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Angajam Pizzeri Cu Experienta


Casa Dell'Amore angajeaza PIZZERI CU EXPERIENTA. Cerinte pentru postul de pizzer: -pregateste materia prima: curata, sorteaza, portioneaza; -verifica mereu termenul de valabilitate al produselor si eticheteaza; -asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare al alimentelor conform normelor igienico-sanitare in vigoare; -asigura curatenia in bucatarie pe tot parcursul zilei de lucru; -lucreaza cu atentie sporita, avand grija ca produsul finit sa fie conform din toate punctele de vedere. Beneficii: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -salariu atractiv in functie de experienta si seriozitate; -program de lucru flexibil; -posibilitate de avansare; -o masa pe zi. Daca esti interesat de acest post sau ai vreun prieten care vrea sa lucreze intr-un mediu placut, nu ezita sa ne contactezi la numarul de mai jos.
Casa DellAmore

Sofer C+e Cu Experienta Pe Automacara


Societate belgiana cauta un șofer profesionist cu experiență pe automacara. Doar soferi cu experienta pe automacara. Salariul 3000 net
Roof GV BVBA

Cofetar Cofetara Cu Experienta


Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm un cofetar ă cu experiență care să fie pasionat ă de domeniu și să se integreze ușor în echipă. Ce calități sunt necesare? - Pasionat ă de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 5 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Dacă aveți aceste calități nu ezitați să ne contactați.
Sc Brutaria Amra Srl

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Angajez Ospatara Cu Experienta


Angazej pentru pizzerie terasa doua fete cu experienta in domeniu, zona Unirii, program de dupa masa. Mai multe detalii telefonic.Salar 3.000 ron net.
Pubro

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Cofetar Cu Experienta - Locatie Centrala


Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 7000 lei in functie de experienta si cunostinte
Matrix Solutions

Angajam Pizzer Cu Experienta Si Ajutor Bucatar


Montecatino Cafe angajeaza PIZZERI cu experienta si ajutor bucatar seriosi, care isi cauta un job stabil si un mediu de lucru placut. Cerem si oferim seriozitate! Nu acceptam persoane cu vicii!!! Daca te consideri o persoana serioasa, de bun simt, care isi cunoaste valorile si stie ce trebuie sa faca un pizzer intr-o bucatarie de Horeca, te asteptam la un interviu.
Montecatino Cafe

Angajez Electricieni Cu și Fără Experiență,​ Salariu Atractiv


Societate comercială, angajează electricieni cu și fără experiență. Program de lucru de 8 ore, de luni până vineri. Salariu motivant și atractiv începănd cu 4500 RON net. Mediu de lucru plăcut. Concediu plătit. Se lucrează numai cu contract de muncă. Relații la telefon sau prin trimiterea unui CV prin mesaj.
SC RSE Electric Concept SRL

Angajam Montatori Pvc Si Aluminiu Cu Experienta


Vrei sa faci parte din echipa Barrier Banat? Hai sa ne cunoastem! Ce ar trebui sa faci? - Montare tamplarie PVC, aluminiu, rulouri și uși de garaj - Atent la detalii legate de montaj - Receptia marfii conform procedurilor Ce oferim: Salariu fix +comisioane pentru mp montati - Training tehnic - Plan de carieră personalizat în funcție de performanță -Program : Luni-Vineri 08.30-17.30
BARRIER

Angajez Groomer/​frizer Canin Cu Experienta


Angajez groomer/frizer canin cu experienta Se lucreaza cu salariul fix sau comison in functie de experienta pe care o detineti in acest domeniu

Angajam Bucatar Cu Experienta Zona Dambovitei


Firma de catering situat in zona sagului angajam bucatar cu experienta. Programul este de noapte Luni-Vineri ora 12:30-08:30. Salariul se negociaza dupa 3zile de proba.
Gusta
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.