Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

66 Locuri de Munca Fara Experienta in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

66 Locuri de Munca Fara Experienta in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Electricieni Cu și Fără Experiență,​ Salariu Atractiv


Societate comercială, angajează electricieni cu și fără experiență. Program de lucru de 8 ore, de luni până vineri. Salariu motivant și atractiv începănd cu 4500 RON net. Mediu de lucru plăcut. Concediu plătit. Se lucrează numai cu contract de muncă. Relații la telefon sau prin trimiterea unui CV prin mesaj.
SC RSE Electric Concept SRL

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajam Cameriste,​full Time Sau Part Time,​cu/​fara Experienta.​


Boca Boutique Hotel angajeaza camerista,pe perioada nedeterminata.
H.​Hotel Management Srl

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Ospatar Sef Tura Minim 5 Ani Experienta


Cautam o persoana harnica, organizata si dornica de un job dinamic si cu un colectiv profesionist. Responsabilitati: manageriaza intreaga echipa organizeaza sarcinile zilnice, evenimente verifica personalul pt a -si indeplini sarcinile zilnice. transmitere oferte catre potentiali clienti rezerva evenimente emite facturi verifica stocurile zilnice vanzarile verifica listele de achizitii Daca te consideri potrivit pt postul de manager asteptam CV-ul tau pe adresa de mail Detalii la
Lake House

Angajam Pizzer Cu Experienta ,​program 2 2


Restaurant Locanda del Corso angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar este obligatorie,cuptorul pe care se va lucra este pe lemne . Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 3 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Timisoara. Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
DEL CORSO FAMILY SRL

Salon Beauty Amour Timișoara Angajează Cosmeticiană Cu Experiență.​


Salon Beauty Amour angajează cosmeticiană cu experiență de cel puțin 1 an în salon de înfrumusețare. Cerințele obligatorii vizează diploma de calificare, obținută în urma unui curs de cosmetică acreditat, o diplomă de absolvire a unui curs de igienă, în termen de valabilitate și cunoștințe temeinice de epilat, pensat, tratamente faciale. Ne-am dori o colegă punctuală și cu abilități bune de comunicare, care să completeze o echipă foarte dinamică și de succes. Vârsta nu contează și, deși nu sunt obligatorii, cursurile de specializare ( machiaj, laminare gene, etc.) reprezintă un avantaj și ne arată că iubești ceea ce faci. Programul este de trei zile pe săptămână, alternativ: L-Mi-V - 9-20 cu Ma-J 9-20 + S9-17. Salariul este constituit din procent de 50% din încasări. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și vrei un loc în care să te afirmi într-un salon cu vechime și personal înalt calificat, te așteptăm cu drag.
BEAUTY AMOUR SRL

Infirmiera Cu Experiență Ofer Servicii De îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Doamna serioasă, caut persoana în vârstă de care sa am grijă în Timișoara sau împrejurimi. Sunt disponibilă 24 7 pentru a locui cu ea, în vederea pregătirii hranei, administrare medicamentației, menaj, etc. Sunt disponibilă imediat. Menționez că am experiență în acest sens. Rog seriozitate. Pentru mai multe detalii aștept să mă contactați la telefon
Srl

Caut Contabil Cu Experiența In Programul Saga,​ Salariu Atractiv


Caut persoana cu experiența pentru firma de contabilitate care sa cunoască programul SAGA. Sa aibe cunostinte de evidenta primara, declaratii, balanta, bilant, etc. Puteți atașa CV-ul. Sau pentru mai multe detalii, sunați. Acceptam si servicii pe baza de contract !
Expert Contabil

Manpower Angajeaza Manipulant Marfa Fara Experienta In Giarmata Mare!


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor, cu sediul in Giarmata Mare! NU ESTE NECESARA EXPERIENTA NECESARA IN DOMENIU! Beneficii: - Salariu: 4200 RON BRUT; - Tichete de masa: 40 RON Zi lucrata; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Pentru mai multe detalii, ne puteti apela la numarul de telefon: 0729 800 720 sau la 0729 800 086
Manpower

Angajez Instalatori Cu Sau Fara Experienta ( Instalatii Sanitare,​termice)


Firma de instalatii cu experienta in domeniu de peste 15 ani cauta instalatori cu sau fara experienta, dornici sa practice aceasta meserie. Program de lucru Luni-Vineri. Salariu motivant+bonuri de masa. Pentru cei interesati apelati .
INS

Manpower Angajeaza Manipulanti Marfa Fara Experienta Pentru O Companie Din Giarmata.​


Manpower angajeaza manipulanti marfa pentru o companie ce se ocupa cu reciclarea peturilor sticlelor si a dozelor! Beneficii: - Salariu: 4200 Ron Brut; - Tichete de masa: 40 Ron; - Bonus de prezenta: 700 Ron Brut acordat o data pe luna; - Se asigura transport din Calea Sagului pana in Giarmata; - Din alte zone din Timisoara se deconteaza transportul; Se lucreaza in 3 schimburi de luni pana vineri: Schimbul I: 06:00 - 14:00; Schimbul II: 14:00 - 22:00; Schimbul III: 22:00 - 06:00. Nu sunt necesare studii. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 0729 800 086 !
Manpower

Angajam Barman Si Bucatar Masa Rece- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Barman si Bucatar masa rece -cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Angajez Personal Montaj Demontaj Schela Si Termoizolatii Blocuri Cu Experienta


Societate comerciala angajez personal cu experienta schela fatada blocuri turn in zona Torontalului in Timisoara. Plata saptamanala. Salarii de la 5500 ron la 6600 ron in functie de performante!
Maia Residence

Sc Pink Tulips Srl Angajeaza Sef De Magazin Cu Experienta


Cautam sef de magazin cu experienta pentru magazinul Shop&Go Dragalina 47. (Zona Gara de Nrod) Oferim: Program flexibil full-time Salariu atractiv Bonusuri de performanta Se cere: experienta in domeniu minim 1 an, seriozitate, dorinta de a munci si invata!
Pink Tulips

Angajam Operatori Depozit Cu Sau Fara Experienta In Timisoara 4716-5094 Brut


Angajam Operatori Depozit pentru clientul nostru, o fabrica de automotive din zona Freidorf Timisoara. Cerinte: Minim 8 clase terminate; Disponibilitate de lucru in picioare si in program de 4 schimburi; Capacitate de invatare rapida si de lucru in echipa. Certificat ISCIR Programul de lucru se desfasoara in 4 schimburi. Oferim: Salariu 4716-5094 BRUT Tichete de masa de 40 ron zi Spor de noapte 25% Spor de weekend 50%, Ore suplimentare 200% Bonus de productivitate pana in 500 ron Evaluari salariale periodice Al 13-lea salariu Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: -Iohanisfeld -Pustinis -Otelec -Rauti -Uivar -Cenei -Bobda -Samnihaiu Germar -Utvin -Denta -Deta -Voiteni -Jebel -Sag -Cruceni -Foeni -Giulvaz -Cebza -Ciacova -Parta -Sanmartinu Sirbesc -Peciu Nou -Dinias -Sanmihaiu Roman; Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra nu ezita sa ne contactati la numarul de telefon din anunt sau sa ne lasati mesaj si va contactam noi.
APT Prohuman

Muncitor Necalificat


Descrierea jobului: Disponibilitate de lucru in 2 schimburi. Program: SCH 1: 6:00 - 14:00 SCH 2 - 14:00 - 22:00 Sarcini de efectuat: - Evacuarea pubelelelor cu deseuri din zona de productie,sortarea si balotarea pe categorii de deseu : plastic,carton,folie,sortarea paletilor pe categorii. - Salar 2200 lei net + tichete masa in valoare de 25 lei zi. Cu mărire după perioada de proba de 3 luni. Transport asigurat din : Timisoara, Igris, Sampetru Mare, Gelu, Barateaz, Calacea, Sinandrei, Hodoni, Satchinez, Carani. Nu se oferă cazare. Nu angajam femei. Mai multe detalii la telefon, Luni-Vineri intre orele: 9:00 -15:00
Georgia Recycling WMC SRL

Media netă estimată pe baza celor 133 de salarii introduse în Salario: 2779 RON/Luna

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru placut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Angajam Necalificati în Construcții


Oferim seriozitate, salariu atractiv și un mediu de lucru plăcut. Cerem seriozitate, punctualitate și chef de lucru
Sansfin

Muncitori Necalificați Pentru Germania


Se caută muncitori necalificați pentru Germania zona Hannover Cu contract pe Germania Salar 14e la oră brut. Atenție: Chirie =300e o suporta muncitorul Transportul este suportat tot de muncitor. Nu se percepe comisioane.
STAR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 66 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.