Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

295 Locuri de Munca Frizer - Joburi Frizer

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

295 Locuri de Munca Frizer - Joburi Frizer

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Frizer si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inchiriez Post Coafura Frizerie Cosmetica


Inchiriez post coafura frizerie cosmetica Baia mare Zona Policlinica Sf Ioan Republicii mai multe detalii la tel !
coafura frizerie

Dau Spre închiriere Post De Lucru Coafor Frizerie.​


Autentic salon închiriereaza post de lucru coafor frizerie
RAMONA ELENA

Angajez Frizer Inchiriez Scaun Timisoara


Chronic Barbershop aflat in incinta complexului rezidential 'City of Mara' isi mareste echipa ! Pozitionat in centrul Timisoarei pe strada Circumvalatiunii nr.1, cautam frizeri determinati cu experienta de minim 4 ani. Daca esti pasionat de ceea ce faci si vrei sa lucrezi intr-un mediu relaxant dar si profesionist , atunci avem locul potrivit pentru tine ! Atentia la detalii este esentiala in echipa noastra ! Angajam pe baza de procent inchiriem scaun. Beneficiile financiare cresc o data cu implicarea frizerului activitatile specifice BarberShop-ului nostru ! Mai multe detalii la :
Chronic Barbershop

Men's World Barbershop Angajeaza Frizer Manichiurista


cautam colegi pentru intregirea echipei (frizer frizeriță ) experienta si profesionalismul sunt criterii de baza ! cerem si oferim seriozitate ! o locatie de exceptie in regim de mall (PROSPER MALL) va asteapta pentru o colaborare intr-o echipa de exceptie
Look Trend SRL

Caut Colegi Frizer,​coafeza,​cosmeticiana ,​manichiurista-salon Infrumusetare


Salonul de infrumusetare Mazi's Cuts situat pe strada Mihail Sebastian, nr 5, cauta colegi cu experienta pentru postul de frizer,coafeza,cosmeticiana,manichiurista.Pretul este de 700 lei pentru inchiriere post de lucru(utilitati incluse).
Mazis cuts

Post De Lucru Scaun De Inchiriat (coafor Sau Frizerie)


Disponibile 2 scaune de coafor sau frizerie barber, în zona centrală, istorică în plina dezvoltare. Salonul are intrarea direct din strada. Mare avantaj - sunt locuri de parcare chiar și în fața salonului, fără plată.
Kasa Beauty Salon

Salon Inchiriaza Post De Lucru Coafor - Frizerie


Salon de înfrumusețare, zona Tribunal , închiriază post lucru , coafor și frizerie , în condiții avantajoase ! Pentru detalii , telefon .
4-ever Beauty

Angajam Frizeri Cu Experienta,​ Barber Kiosk - Afi Cotroceni


Barber Kiosk, un nou concept de frizerie in Romania, cauta frizeri ite cu experienta in domeniu, pentru locatia din AFI Cotroceni (sector 6) Condiții: - Experienta in frizerie; - Diploma de Calificare (obligatoriu); - Disponibilitatea de a lucra in ture, program adaptat unui centru comercial; - Comportament si tinuta agreabile, potrivite locului de munca; - Spirit de echipa, punctualitate; Responsabilitati: - Servicii excelente si complete de frizerie; - Recomandarea produselor disponibile in salon; Beneficii: - Salariu fix - Lucrul in cadrul unei echipe de profesionisti - Conditii de munca excelente, cu produse profesionale premium - Concedii platite, posibilitatea achitarii zilelor de concediu ramase la final de an Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi.
Barber Kiosk - AFI Cotroceni

Inchiriere Post Frizer,​ Manichiura,​ Coafura,​ Cosmetica,​ Masaj


Inchiriez posturi: -coafura -manichiura -cosmetica -masaj -frizer Salonul se afla in Militari Chiajna, str.Rezervelor. Pret luna 1000 RON Telefon:
FIX MARINA

Angajez Inchiriez Post Frizerie ,​coafura Extensii Par


Cauti un loc in care sa iti desfasori activitatea ? Salonul se afla intr o zona centrala,pe bulevardul Take Ionescu 53. Pentru mai multe detalii, contacteaza ne !
Glamour Beauty salon

Închiriem Posturi De Lucru Coafor Frizerie Manichiură


Căutam colaboratori pentru coafor frizerie manichiură!!! Deschidem în curând, in mun.Cluj Napoca, zona str.Aurel Vlaicu construcție nouă, design modern, locuri de parcare, aproape de Iulius Mall. Oferim: - 4 posturi coafură frizerie - 1 cameră manichiură Tel.
Mur

Salon Adora Cauta Coafeza Cu Experienta Si Cunostinte Frizerie


Salon Adora angajaza coafeza cu cunostinte de frizerie. Avem nevoie si de manichiurista si frizer.Salariul fix 2000 lei si CM.
Adora Salon

Salon De înfrumusețare Primim în Chirie Frizeriță,​coafeză și Manichiuristă.​


Salonul este mobilat pregătit pentru lucru chiria este de 500 lei
Anais

Salon Creativo Inchiriaza Post De Coafura Si Frizerie!!!


Salon Creativo inchiriaza post de coafura si frizerie. Intr-o locatie centrala langa cladirea de la Nokia, spatiul este complet utilat cu clientela formata, locuri de parcare Detalii la nr. tel:
Creativo

Inchiriez Post Frizerie/​coafor/​cosmetica Drumul Taberei


Ofertă de închiriere a unui post de lucru într-un salon de înfrumusețare cu vad comercial excelent și amplasat într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Suntem încântați să vă oferim oportunitatea de a vă dezvolta cariera într-un mediu dinamic și într-o locație de top, cu un văd comercial excelent și într-o zonă cu o densitate de populație foarte bună. Caracteristici ale salonului nostru: Vad comercial, accesibilitate excelenta, locuri de parcare, notorietate formata de-a lungul celor 6 ani de activitate. Salonul nostru este situat într-o zonă cu trafic intens, oferindu-vă o oportunitate unică de a atrage un număr mare de clienți. Vitrina noastră spațioasă și designul atractiv vor contribui la creșterea vizibilității serviciilor dvs. Spațiu confortabil și elegant: Am creat un mediu plăcut și relaxant pentru clienți, cu o atmosferă prietenoasă și elegantă. Fiecare detaliu al salonului nostru este conceput pentru a oferi o atmosfera calduroasa, dar profesionista in acelasi tim
Salon Glossy

Angajez Personal Coafor Frizerie In Tg-jiu.​ Inchiriez Punct De Lucru Coafura Frizerie


Societate comerciala cu profil infrumusetare, angajaza pe perioada nedeterminata personal cu experienta pentru coafura frizerie sau inchiriaza punctul de lucru. Locatia este situata in Targu Jiu, b-dul Republicii. zero sapte sase sase patru sapte patru opt opt doi.
SC SALON IL SRL

Închiriem Post De Frizerie La Salonul Beauty Line Professional Arad


Oferim spre inchiriere post de frizerie în cadrul salonului Beauty Line Profesional, cel mai reprezentativ salon de înfrumusețare din Arad, situat în centrul orașului! Bulevarul Revolutiei, nr 101, Arad (vizavi de teatru). Detalii la numărul de telefon afișat.
Beauty Line profesional

Inchiriez Salon Coafor-frizerie Sau La Procent 70 30 In Favoare Stilistului


Se închiriază salon coafura - frizerie , avem 3 posturi de lucru chiria este de 200 pe fiecare post individual .mai multe detali la tel . Salonul se afla in Ploiesti ,
Salon Fashion Ploiesti

Inchiriez Post(frizerie,​coafura,​make-up,​mani-pedi) In Salon De înfrumusețare


Salon Elleda Beauty Style inchiriaza post.Postul se poate folosi la una din activitatile de frizerie,coafura,make up,mani-pedi.Salonul are o clientela formata si este situat pe Calea Aradului 32,vad foarte bun,vis a vis de Restaurantul Tinecz si foarte aproape de Iulius Mall.Daca doriti sa faceti parte dintr-un colectiv prietenos format din 7 fete care presteaza diverse activitati,va asteptam sa ma contactati.
Elleda Beauty Style

Închiriez Posturi De Lucru Frizeri Coafor Manichiură și Cameră Disponibilă Pt Orice Activitate !


Salon central cu posturi și camere disponibile pentru frizeri ,manichiuriste și cosmetician .
Sc srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 295 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.